Lep pozdrav drage bralke in cenjeni bralci Blog69.

Ker se bo bo poletje končno pričelo, lahko sklepamo, da se vas je že nekaj odpravilo na počitnice, če se še niste vam predlagamo, da se odpravite z družbo. Ponavadi je to izvrstna prilika za kakšno bežno poletno avanturo. Kamorkoli se že odpravljate vam želimo obilo fuka in zabave.

Če ne boste šli na morje, boste šli zagotovo vsaj kam ob kako reko, jezero, v toplice ali v hribe in če ne greste na nobeno od naštetih lokacij, ni vrag, da ne boste šli vsaj na kako zabavo ali pa na piknik, kjer si boste malce oddahnili od vsakodnevnih tegob ter se nekoliko sprostili in kadar človek sprosti um, se sprostijo tudi čuti in telo, takrat pa se pripeti marsikaj.

Odločili smo se, da pripravimo natečaj za najboljšo poletno erotično zgodbo.

Glede na nrav strani, na kateri prebirate te vrstice, mi bržkone ni potrebno posebej omenjati in poudarjati, da mora biti zgodba erotična, vroča, pohotna in poltena.

No, lahko je tudi mlačna, dolgočasna in prav nič vzburjajoča, a v tem primeru se bojim, da zmaga nikakor ne more biti vaša.

Vsak dan nam lahko pošiljajte zgodbe, ki jih bomo objavili na strani Blog69 in med prispelimi izbrali zmagovalca ali zmagovalko, ki bo spisala zgodbo, ki nam bo najbolj dvignila … no, ki nam bo pač najbolj pogodu iz objektivnih razlogov in bomo imeli za razglasitev zgodbe najbolj trdne argumente.

Ne držite se nazaj, bodite packasti, spišite in opišite po svojih najboljših zmožnostih, prav tako niste omejeni s številom znakov ali besed, niti ni določena tema, prav nič pa se ne bomo jezili, če ob zgodbi pošljete tudi fotografijo, ki bi jo lahko pripeli poleg in boste z njo še dodatno potrdili avtentičnost dogajanja.

Držite se le tega, da je treba zgodbi, ki jo boste poslali na info@blog69.si, v zadevi napisati ‘Poletna erotična zgodba’, ji nadeti naslov in se podnjo podpisati z izbranim vzdevkom.

Upoštevane bodo zgodbe, ki bodo odposlane do vključno 31. avgusta 2016, mi pa bomo skušali čim pravičneje izbrati najboljšo, katere avtor ali avtorica bo prejela erotično igračo za popestritev intimnih trenutkov.

Zatorej … spišite, pošljite, še prej pa doživite in obilico užitkov ob tem.

Uredništvo Blog69

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!