Kaj delaš z njo, ko veš, da te čakam tu, v sobi, ki jo tako dobro poznaš? Norim od želje po tebi, ti pa si z njo, z brezsrčnim bitjem. Ti ga potegne tako kot jaz? Se mu posveti od korena do tiste lepe  glavice in nazaj, ga tudi ona pofafa tako, da izgubiš občutek za prostor in čas, tako, da ji nekontrolirano zarivaš prste v lase in v zanosu eksplozije vlečeš nase? Ne verjamem. Res, ne verjamem, ne predstavljam si je s tabo, ne pašeta skupaj. Ne tako kot ti in jaz, ne tako kot moje ustnice na tvojega tiča. Se spomniš, kako sem se mu posvetila včeraj? Dober je bil, dišal je sveže, po milu. Tako rada ga imam … skoraj bolj kot tebe. Smešno, ne, tvoj tič mi pomeni več kot ti?Zaprem oči in se spomnim včerajšnjega dne … spomnim se vsega, od minute, ko si vstopil skozi vrata, me pritisnil ob steno, brez pozdrava zalizal in pustil, da sem šla na kolena, pred zadrgo tvojih kavbojk, ki so bile napete že isti trenutek, ko sem se te dotaknila … ah, kaj, trd si bil že, ko si šel od doma, ko si bežno poljubil njo, revo nevedno, in ti je ob misli na mojo vročo pičko kri iz glave že med poslavljanjem butala v spodnji del. Je tako?Odprla sem ti zadrgo in s tistim mojim “komaj čakam” pogledom, potegnila boksarce dol, mudilo se mi je videti, okusiti, zlizati, goltati tvojega, mojega, najinega kurca. Kar na hodniku sem te sesula, še sezuti se nisi utegnil, že sem ga imela v ustih, packa nimfomanska. Ne pomnim, da bi ga kdaj tako hitro in hkrati tako temeljito pofafala, stokal si, ko si se upiral ob steno in me v ogledalu hodnika gledal, kako si ga zabijam v grlo. Tako okusnega! Vedela sem, kaj ti paše. Za hip sem ošinila najino podobo v ogledalu. Ljubimca, ujeta v trenutek spontanosti in želje, ki ne more počakati mirnega objema in nežnega poljuba. Stokal si, naj ne neham, jaz pa sem te ubogala. Divje si me vlekel za lase. Vedela sem, da uživaš tako kot že dolgo nisi. Tako, kot lahko le z mano. Prišlo ti je v moja usta, nisem se odmaknila, vse sem hotela okusiti, vse. Rada imam okus tvojega soka, na ustnicah mi ostane še dolgo, tudi potem, ko te že zdavnaj ni več.Ja, včeraj sem te uničila že, ko si prišel. In ti. Ti si danes z njo. Ali topel domek in skuhana večerja res zmagata v bitki z mojo pičko, ki je za tebe vedno mokra in nikdar nima glavobola? Ne bi bil raje tu in mi ga zarinil do praga bolečine, tako kot včeraj, ko sva končala prav v tej spalnici, na tej postelji, kjer sedaj ležim in se božam z oslinjenim prstom? Se spomniš? Iz hodnika si me odpeljal naravnost sem, na to posteljo, me potisnil nanjo, molče zaukazal, naj sedem na rob, nato pa me nežno potisnil nazaj in segel v predal. Dolgo sva že ljubimca, veš, kje skrivam drobne skrivnosti. Našel si jo, svileno ruto, in mi jo zavezal okoli oči, roki pa z lisicami pripel za posteljno stranico.

 Zrajcano si me nemočno pustil nekaj časa ležati. Nisem te videla, čutila pa sem tvojo vročo sapo na svojem telesu, ko si začel z jezikom drseti po njem. Bradavički sta otrdeli pod njim, vajeni spretnega lizanja, sesanja, nisem se ju mogla dotakniti, nisem ju videla, a sem čutila, kako trdi sta, kot dva napeta rdeča gumbka sta se dvigovali k tvojim ustnicam in prosili za še. Sesal si ju in nežno pihal vanju toplo sapo, da sta še bolj otrdeli. Zadrževala sem dih. Spuščal si se z jezikom po mojem trebuhu, z dlanmi pa sledil obliki mojega telesa. Pripotoval si do muce. Razmaknil si jo in nekaj sekund nisi storil nič. Čakala sem v tišini, ki jo je prekinjalo le moje in tvoje pritajeno dihanje, nato sem začutila konico tvojega jezika. Nor občutek. Nežno si se dotikal napetega ščegetavčka, le dotikal, jaz pa sem norela z boki. A vsakič, ko sem sunila proti tebi, ko sem ti hotela namigniti, da hočem več, si prenehal in poljubljal okolico muce. Notranjo stran stegen. Ter počakal, da sem se umirila. Pa si znova nadaljeval z jezikom. Vedno odločneje. Zelo si se ujel z mojo pičko, ki sem jo uredila samo zate, gladko sem jo obrila, da sem bolje čutila tvoj jezik. Celo si raziskoval, zunaj, znotraj. Boke si mi z rokama prikoval na posteljo, ustnice pripojil na mehko kožo in se igral. Oba sva mirovala, le tvoj jezik je počasi krožil, prodrl vame, pa spet krožil, se nežno dotikal ščegetavčka, drsel po njem gor … dol … gor … dol …. »Daj mi prste,« sem zahtevala. Nisem videla tvojega obraza, a prisegla bi lahko, da si se namuznil.
Z brado, mokro od moje pičke, si drsel po mojem stegnu proti kolenu in se vračal nazaj k pički, se počasi znova zbližal z njo in mi ustregel. Kriknila sem od ugodja, začela sem se zvijati, težko je bilo ostati mirna pod tvojim vročim jezikom in spretnimi prsti, ki so dobro vedeli, kako globoko iti, kje pritisniti, kje pobožati … Natikala sem se nanje in s stokanjem preglasila tvoje užitka polno cmokanje. Prihajalo mi je in ti si me vodil po robu. Nisi pustil, da bi me odneslo brez tebe. Prosila sem te, da me odveži, pofukaj, k tebi sem dvigala boke, glavo sem ti ukleščila med stegna in se natikala nate. Baraba prevarantska, tu imaš, če že varaš, varaj s stilom, varaj tako, da boš vedel, da prihajaš po boljše in se vračaš na slabše! 
Saj ne vem, ali sem ti včeraj v zanosu vse to rekla ali pa to razmišljam sedaj, ko si te tako želim. Sedaj, ko je vse, kar hočem, to, da bi me, tako kot včeraj, odrešil lisic, obrnil na trebuh, mi razkrečil noge in me grobo pofukal od zadaj. Fak, kako sva uživala, ko si mi prikoval roke na posteljo in divje suval vame. Ko sem se osvobodila tvojega prijema in grabila po tebi, kolikor sem te pač lahko dosegla. Polnil si me s svojim velikim kurcem, nabijal svoje boke v mojo čvrsto rit, ki jo tako obožuješ, zagrizel si se v moje uho in mi šepetal, da me hočeš vedno fukati, da sem najboljša ljubica, da sem prasička, da me obožuješ. Dvignil si me na kolena, me prijel za lase in nežno usločil nazaj k sebi. Nisi dovolil, da se zderem v blazino, ampak si me hotel gledati, poslušati. Odvezal si mi ruto in videla sem tisti znani žar v tvojih očeh … obseden s fukom, obseden z mano si glasno stokal moje ime in mi lizal ustnice, sesal jezik, ko nama je prihajalo. Potisnil si me nazaj na trebuh, da sta se telesi popolnoma spojili, in se zarival vame z neko živalsko močjo, ki sem jo vedno tako ljubila. Prišlo nama je silovito, čutila sem, da me grobo pritiskaš ob posteljo, ko se izlivaš vame, mišice moje pičke so te objemale, ko si bil v meni, in niso hotele izpustiti … bila sva en sam utrip … utrip norega fuka … takšnega, ki ga pri njej ne dobiš.In ti … ti si spet z njo. Doma, na varnem. Na kaj misliš, ko jo porivaš? Name? S slabo vestjo, ki se prepleta z občutkom ugodja? Vem, poznam te … Smehljam se, ko si te predstavljam, zardelega, zaprtih oči, trudiš se, da bi ji bil vsaj v mislih zvest, pa ti ne gre najbolje. Ne trudi se … jaz sem tvoje prekletstvo in tvoja sreča, tvoja pička in tvoj orgazem. Pridi spet kmalu, čakam te.
Tina

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!