Bilo je sredi poletnih počitnic, ko sta bila otroka na morju s starimi starši. Nekaj dni samote. Oba z ženo sva to izkoristila, da pridelava kakšno uro v službi. Zaradi dopustov sodelavcev je bilo to sprejemljivo in ni bilo potrebno iskati izgovorov za šefe.

Tako je bilo tudi ta četrtek. Z zahoda so se pripodili lahki oblaki, tako da dan ni bil pretirano vroč. Ko sem prišel domov sem sklenil, da ga izkoristim in hitro postorim nekaj malenkosti okoli hiše ter pokosim zelenico.

Bil sem sredi dela, ko je domov prišla tudi žena. Ker imava različna urnika, sva doma tudi z nekajurno razliko. Bil sem že pošteno žejen, ko moj angel pride nasproti po zelenici s steklenico piva v roki. Na hitro se pozdraviva, izmenjava poljub, ki tokrat ni bil samo tisti “lupček” na hitro, ampak se je privila k meni in jezika sta se prepletla v strasten poljub.

“Pripravila bom nekaj za jest. Ali boš še dolgo?” me je vprašala.

Ozrem se po zelenici in ocenim: “Kakšne pol ure.” Pogledam še v nebo. “Zaradi oblakov se bo danes hitreje zvečerilo. Upam da bom do mraka gotov,” še dodam.

“OK!” in je odšla proti hiši. S steklenico v roki gledam za njo kako je zibala svojo ritko. »Kaj bi ji delal!« se mi je podilo po glavi.

Nadaljujem z delom in končujem ravno v mraku.

“Kako kaže?” jo zaslišim.

“Samo še pospravim. Par minutk.” ji odvrnem.

Ko ravno zaklepam lopo, jo vidim prihajati proti meni. V mraku nisem točno videl kaj ima oblečeno, a bilo je nekaj drugačnega. Pride do mene in se mi brez besed vrže v naročje ter me strastno poljubi.

“Od kot pa to?” se vprašam. Počasi me začne potiskati proti tlemi in kmalu končam na hrbtu, ona pa na meni, Še vedno prisesana. Celo akrobacijo nama je uspelo izvesti, ne da bi se najine ustnice ločile.

Šele sedaj opazim, da ima na sebi ohlapno, preveliko majico spodaj pa je brez modrčka. Njeni joški se zapeljivo majeta ko je nad mano. Kar iščeta roki da bi ju začeli gnesti.

“No, pa gremo v akcijo,” si mislim.

Z rokama sežem pod majico in ju začnem gnesti. Kar presti je začela od užitka. Gnetem ju s celo roko, ker se počasi pomikam proti bradavičkama, ki končata med mojimi prsi. Rahlo ju povaljam med prsti in nato začnem od začetka. Še vedno je prisesana na moje ustnice. Moj korenjak v trenutku otrdi. Začuti ga tudi ona, sej se začne drgniti ob njega. Prede kot muca, ki jo na zimski večer božaš v naročju pred kaminom v gugalnem stolu.

Vso težo je prenesla na levo roko, z desno pa je segla v moje mednožje. Hitro je odprla zadrgo in ga osvobodila odvečnih oblek. Na sebi je imela poleg ohlapne majice le še krilo. To je bilo tisto, kar je bilo drugačnega na njej. Spodaj ni imela nič. Ko ga je osvobodila si ga je nastavila na muco in se počasi začela nasajati. Takoj sem začutil da je že vsa mokra in da sokovi kar tečejo iz nje. Tokrat je morala zavzdihniti in se je prvič odlepila od mojih ustnic.

“Kako bi pil tvoje sokove!” sem ji zašepetal.

“Ššššššššš, tudi za to bo še čas,” je odvrnila: “Nabijaj me!”

Začel sem jo nabijati medtem ko je ona krožila z boki. Roki sta zlezli izpod majice na njeno čvrsto ritko in začeli gnesti še njo. Vse bolj je migala z boki, kar je pomenilo da se približuje vrhuncu. Z eno roko si je majico privzdignila, da sta joškici planili na svobodo in sta se pozibavali pred mojimi očmi in usti. Stegnil sem jeziček proti eni in jo obliznil. Tempo je bil prehud, da bi lahko ujel bradavičko med ustnici. Medtem ko sem ji z eno roko neumorno gnetel ritko, je druga priskočila na pomoč ustnicam, da sem končno dobil bradavičko in jo posesal.

Njeno dihanje je postalo že čisto plitko in hitro. Orgazem je za ovinkom! Še malo moram zdržati! Sam sem zadrževal eksplozijo že nekaj časa. Zberem misli, saj po vsem tem ne morem pustiti brez orgazma. Zavije z očmi, jih zapre in pade name. Joška mi kar same leze v usta pod njeno težo. Njeno gibaje z boki se čisto umiri, sam pa naredim še dva sunka in jo napolnim s sokom.

Vsa zasopla obleži na meni za trenutka ali dva. Ko moč naslade popusti in se duhanje umiri se dvigne z mene, si popravi majico in krilo ter čisto mirno, kot da se ni nič zgodilo, reče:

“Umij se. Večerja te čaka. Pod tuš boš šel potem.”

A kljub vsej resnosti njen pogled in nasmešek izdajata, da za danes še ni imela zadosti in da ima večer do potankosti načrtovan s svojimi slastnimi igricam, a to je že druga zgodba.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.9 / 5. Število glasov: 28

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!