Evo me, sobota popoldne, pa ležim tu v postelji, sam in rahlo zdolgočasen, zato se pa tudi šetam v bermudskem trikotniku prokrastinacije (beri: Youtube, Facebook in mail). Razlog za bedo poskočnega, energičnega in mladega moškega tiči v odpovedi zvečer dogovorjenega fuka zaradi komunistične revolucije v land down under. Škoda. Sicer je načeloma takšna novica tudi v redu, if you know what I mean.

Danes sem si ga že dvakrat šibnil na roko, tako da to odpade. Vsaj do večera. Kontaktiranje petih prijateljic ni obrodilo sadov zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Dogovori, izleti, na splošno pa vračanje v rodne vasi čez vikend iz študentske Ljubljane. Vsa ta odpoved na vseh ravneh mi ne pušča drugega, kot da tičim tu, sam z sabo in razmišljam o, no ja, sebi. No, ker v meni še tli ideja in sla o obljubljenih večernih avanturah, mi ne preostane drugega, kot da razmišljam o mojih bivših ljubeznih, če lahko sploh tako rečem, če ne še kar trajajočih, in potencialnih novih kandidatkah, ki bi jih eventuelno rad nasadil na mojega pokončnega prijatelja, tako kot je Vlad Tepeš nasajal svoje sovražnike na kole. Seveda, bi za razliko od Vlada Tepeša bil pri mojem nasajnaju prevladujoč občutek strast in ne strah. Vlak prokastrinacije, naslednja postaja: Facebook. Skočim sem, skočim tja, polajkam tisto, pokomentiram ono, vidim nekaj res dobrega, vrednega obstoja na mojem wall-u, zato posheram.

Vidim njo. Dobim občutek tesnobe v prsnem košu. Joj, pa ne že spet. Seveda kliknem na njene prečudovite profilne slike, in sladko-kislo klikam za naslednjo sliko. Kot opombo dodajam, da nikoli ni bila moja punca ali kaj podobnega, zato občutek tesnobe prihaja iz neke ustvarjene ideje, da je nikoli ne bom imel. No ja ker nikoli ni bilo kaj resnega, me občitki minejo tako hitro kot so prišli, a žal ostanejo nekje globlje. Dam laptop na mojo IKEA mizico in se vležem na bok, stran od računalnika, kar je izjemno sproščujoče, tudi delno zaradi utrujenosti od buljenja v monitor že kar nekaj časa. Parkrat vdihnem in si nehote začnem predstavljati erotično situacijo s tabo, ravno tu ob meni, v tej postelji. Z veseljem nadaljujem fantazirati.

Želim si, da bi ležala tu ob meni in me gledala v oči, ravno tako kot jaz gledam tebe. Želim si, da bi ležala napol naga in sicer brez spodnjega dela. Jaz bi imel mojo polo majico, ti pa samo moderček in nežno majčko, ki več odkriva kot zakriva in ki nežno pada čez tvoje ženske obline. Želim si, da me drgneš naprej in nazaj z dlanjo desne roke po spodnjem delu mojega rahlo nabreklega tiča, nabreklega kot je zdaj, z levico pa me nežno božaš po levem licu. Želim si, da te božam po tvoji rahlo vlažni češpljici s kazalcem, prstencem in sredincem. S kazalcem in prstancem grem po tvojih nabreklih ustnicah, z sredincem pa izkušam polno mokroto tvoje pohote, ravno po sredini tvoje premočene pičke. Poljubljava se še samo z odprtimi usti, tu in tam kakšen dotik jezikov, kajti občutki v spodnejm delu so že tako intenzivni. Res si dobra v igranju z mojim tičem. Ni prerahlo in ni pregrobo, če je drgnenje pregrobo mi hitro pade dol, a s tabo je trši kot diamant. Rahlo potisnem sredinec tu in tam samo za kak centi not in ven, medtem ko te blazinice moje dlani drgnejo po tvojem trdem ščegetalčku. Tako si že mokra, in tako slasten zgleda tvoj ščegetalček, da moram takoj dol. Že na pol poti se razveselim vonja, ki ga ljubim, čeprav tvojega še nisem zavohal in čeprav se marsikateri moški zmrduje nad tem, se meni zapolnijo s krvjo še zadnji volumni mojega tiča. Prav sem imel. Poližem ti pičkico na vse možne načine, ki jih poznam, na načine, ki sem jih ugotovil sam in na načine, ki sem jih prebral na internetu. Spomnim se na vic, da je Chuck Norris edini, ki jo poliže do suhega. Se nasmejim, se nasmejiš in me vprašaš kaj je, a sem že na poti do tebe, da te poljubim, kajti želim si biti v tebi kot še nikoli. Da mi vrneš uslugo ni časa, mogoče drugič, čeprav si želim začutiti tvoja usta okoli mojega, nama živalska strast onemogoča, da ti ga nebi dal noter takoj, ko je to možno. Ni več želje po preseravanju, morava se združiti, lahko sva nežna kasneje, samo da začneva.

Sladko te nabijam in fukam v ritmu funka, ki ravno igra internetni radio. Prepotena, dotikajoča se s telesi, se v misjonarskem položaju gibava v skupnem taktu. Ustvarjava čudovito glasbo, takšne zvoke, od katerih se lahko vsi kralji classic soul-a kaj naučili. Traja ravno prav časa.

Sledi eden izmed tistih poljubov, tistih, ki se pojavijo v najboljših trenutkih ekstaze, ko si preližeš celo ustno votlino. Takšen, ki ga ne moreš ponoviti pri navadnem mečkanju, takšen poljub, ki lahko poda definicijo strasti. Med poljubom nama skupaj pride, pride mi vate, nikamor drugam ne bi raje in tudi vem, da ti uživaš, ko se polniš z mojo spermo. Nekaj živalskega, če ne živalskega, je pa nekaj naravnega in pristnega ta občutek, eden izmed boljših v tem vesolju. Uživam in se ne sprašujem ali si na kontracepciji, ker se zavem, da je le fantazija, stene postanejo bele, soba v obliki kvadra.

Ugotavljam, da zaradi tebe verjamem v neumnosti kot so horoskop in usoda. Pa ravno jaz, ko se tako ponašam, kako razumski in racionalen sem. Najdem sebe, najdem naju v pesmih, slikah, filmih in vseh možnih oblikah umetnosti. Res neverjetna sila si. Konec koncev je tole prva stvar, ki sem jo v življenju napisal, oziroma prvi kos »umetnosti«, ki sem ga kdajkoli ustvaril. No pa sem tu, na postelji kot na začetku, le da imam trdega. Očitno ne bo treba čakati do večera.

Lp, Floyd

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!