Vedela je, česa si želi in to je znala tudi dobro definirati. Kar je pri ženskah redkost, brez zamere prosim. Napisala je, da
»išče moškega, ki:
je večji od 180 cm,
starejši od 30 let,
in lahko seksa več ur skupaj.«

O njem vemo zelo malo, vemo, da nikoli ni dobro vedel kaj hoče, povečini ga je gnala le neskončna radovednost in zato ji je odgovoril: »Pozdravljena, morda ne boš verjela, a ustrezam vsem tvojim merilom.«

Po skoraj enournem sprehodu (on je veliko govoričil, malo iz zadrege, malo ker si je domišljal, da jo bo s tem očaral, malo, ker verjetno ni bil vajen internetnih zmenkov) je bila odločena, da ga preizkusi, kot jih je preizkusila že toliko. Če ji ni bilo všeč, je enostavno ponovila oglas, na tipčka pa brez usmiljenja pozabila, ni ji ostal niti slab okus v ustih, niti podoba njegovega obraza v spominu. Če že ne najde stalnega moškega po njenih, mimogrede zelo zahtevnih merilih, se bo vsaj naužila spolnih užitkov, ki jih je v zgodnjih tridesetih zahtevalo njeno lačno telo.

Na poti v njegovo podstrešno stanovanje si nikakor ni mogla prestavljati, da se bo s tem neznancem, ki ji za povrh ni deloval prav obetavno, neke vrste površinski občutek ji je vzbujal, da se bo z njim krepko zapletla, da bo potreben kot kirurško natančen in odločen rez, da ga za vedno in dokončno izreže iz svojega življenja.

Zapletanje se je začelo še tisti večer. S prvim skupnim vdihom sape. Z vprašujočimi dotiki jezikov, ki iščeta pot k drugemu, obzirno in radovedno obenem. S prvimi, kot svila rahlimi odtisi teles. Blazinice prstov so drsele tako narahlo, da ni vedela, je to vetrič ali dotik. Na točkah telesa, za katere je le površno vedela da obstajajo, so se začele prebujati divje živali. Tuljenje siren v daljavi. Telo se je začelo obdajati v nekakšen zapredek čutnosti, ki hromi zadržke in razum. Dotike, ki se bodo kasneje stopnjevali v reflekse, bosta po mesecih ponavljanja izmojstrila v poznavanje in obvladovanje najintimnejših odzivov. Tako lačna bosta drug drugega. Pogojni refleks Pavlovega psa s klobaso na vrvici, obsedenost, zasvojenost? Kakor hočete.

Kaj si je predstavljal on, tega ne vemo. Verjetno ga je njena nenavadna odločnost tako vznemirjala kot plašila. Iz pogovora je lahko razbral, da gre za bistro, izobraženo žensko. Malo kasneje, v postelji, nastlani z večernimi branji, se je utapljal, kot že tolikokrat, v ekstatičnem odnosu, ki ga je v popolnosti trenutka absolutno zadovoljil, a nikoli čustveno izpolnil. To seveda samo ugibamo.

Prav tako ugibamo, da dandanes, po nekaj letih, poskuša nekako vzgajati dva otroka in krmariti v odnosu z njuno mamo in da se mu malenkostno svetlika , kaj mu je pomenilo razmerje z internetno neznanko. Da se topogledno počuti kot amputiran ud v hladilnici, a hkrati hvaležen za milost njunega poznanstva.

Coffee Anan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!