Rada imam moške. Všeč so mi. Prav zares. Pridejo obdobja, ko mi gredo resnično na živce, ampak po navadi so to situacije povezane s čustvi. Čez čas spet ugotovim, da brez njih pač ne gre. Če ne drugega zato, ker imajo kurac. Trd, topel, omamen kurac. Ampak danes ne bom pisala o tem.

Veliko stvari je, ki me pri njih vedno znova presenečajo, predvsem v pozitivno, se razume. Ampak pri eni točki se vedno ustavim in se ji ne morem načuditi. Moški ego. Reakcija moškega, ko mu ženska stopi na “rep” oz. prizadene njegov ego. Pa naj stori to zanalašč ali ne, takrat se moški začnejo obnašati kot totalni debili. Otročje reakcije, nesmiselni stavki. Tako, da stežka sploh še verjamem, da gre za istega človeka. Pa dobro, dragi moji. Ženske vas ne moremo vedno kovati v zvezde. Sploh pa potrebujemo za takšno dejanje vzrok. Dober vzrok. In žal je to, da ste najbolj ubogi, ko imate 38 stopinj vročine premalo.  Kakorkoli se že delate močne, ste včasih prekleti strahopetci. Pa ne govorim o tem, da si ne upate z avtomobilom voziti 220 km/h. Govorim o življenjskih situacijah, ko se je potrebno z določenimi stvarmi soočiti, jih povedati na glas. Potrebno se je naučiti sprejemati tudi kritike. To velja seveda za vse. Kar daš, to dobiš nazaj. Stvari se vračajo kot bumerang. That simple.

Zato pa dragi fantje. Nikar nas ne podcenjujte. Če stopiš mački na rep zacvili, a kaj hitro te popraska. In resnično, si ne želite igrati te igre z nami. Znamo biti dosti večje prasice od vas … in v nedogled vam ne bomo prizanašale. Kvečjemu bomo dobile še večje veselje, ne samo, da stopimo na vaš ego temveč, da ga popolnoma poteptamo. Tega pa si nihče od nas ne želi, ker lahko skupaj in drug z drugim počnemo dosti bolj zanimive reči …

Queen

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!