Kaj stori ženska, ko se ji uresniči najbolj nora seksualna fantazija? O čem naj sploh še sanjari?

Že zelo dolgo občudujem njegova čudovita dela, večkrat sem že lovila njegove performanse po različnih koncih sveta. Umetnik. Nisem si sploh upala sanjati, da ga bom imela kdaj priložnost spoznati… Čisto iskreno – ko me je ogovoril, sem bila tako šokirana, da sem se odzvala, kot da me sploh ne gane, kdo je. Posmehovala sem se njegovim osvajalskim frazam. Naročal mi je koktejle, a sem vanje samo namakala svoj jezik. Upirala sem se mu, pa hkrati blazno uživala v izzivanju. Oba vezana. Ni in ni me izpustil, vsa moja “I have to go now, it was an honor to meet you,” kot da jih ni slišal. Kljub temu, da mu ves večer nisem niti enkrat prikimala, pa sem nazadnje, še sama ne vem kako, pristala z njim v hotelu…

Sama, brez vseh opazovalcev, fotografov in oboževalk. Ko se me je končno dotaknil – se mi je zmešalo. Nisva seksala, nisva se poljubljala, ampak že samo njegove roke na moji riti in moji mokri muci ter njegov črnski kurac… Prišlo mi je, da sem videla vse zvezde. Ko sem prišla k sebi, sem mu ga zdrkala, njegov vroč juice mi je tekel po prsih. Nisem ostajala. Poljubila sva se na lica, odšla sem potešena kot že leta ne. Vztrajal je, da ostaneva v stikih – zame so bile to prazne besede. Odšla sva vsak na svoj konec sveta. On zaposlen s svojo umetnostjo, ženo, poleg tega ni več rosno mlad… Jaz pa tudi nisem ženska, ki bi lazila za moškimi in me prav nič ne mika biti ena od njegovih grupijk. A on je odprl vrata v povsem nov, vznemirljiv svet… Od tistega dne dalje masturbiram prav vsak dan in s sabo počnem nore stvari. Moj fant me ne dohaja več. Tega niti ne zahtevam več od njega, ker… Me On ne izpusti iz rok. Izkoristiva vsako priložnost, ki pride, če se slučajno zaradi dela najdeva v istem koncu sveta. Pa tudi, če ne zaradi dela – veva kaj hočeva drug od drugega in vse je zelo preprosto. Hraniva najino sladko umazano skrivnost in moram priznat, da se v sebi vedno prebrisano smehljam, ko slišim koga govoriti o njem in zraven postanem vsa mokra… Samo, da pomislim na njegovega tiča…

Zgodi se mi, da mi misli kar same uidejo na te sladke travnike poželenja in sem res vesela, da nisem lastnik česa takega, kar bi se mi pod krilom postavilo pokonci kot jambor vsakič, ko se spomnim kako ga je čutiti. V ustih, pički, riti, vsepovsod.

Takrat mu nisem pustila do konca. Mogoče me je zato tako vztrajno iskal, da me je končno le dobil na svojega tiča. Vse je uredil, da sva se vidla še drugič. Vsi čistunski in nedolžni sklepi so šli po vodi takoj, ko se me je dotaknil. Nisem več zdržala: morala sem ga dat v usta, morala sem se nasadit nanj. Iz mene je izvabil hudiča, ki ga lahko kroti samo on. Ne morem se ga nasitit. Odločno, a s čutno umetniško roko, me vedno znova – zdaj upogiba, zdaj privzdiguje – zvezuje in poljublja. Ravno prav je sebičen, da tudi meni da poguma, da se povsem prepustim in spustim svojo divjo žival z verige. Ravno prav diplomatski in vztrajen, da me prej ali slej zamika, da poskusim… In uživam. Vidim ga, kako mu sijejo oči, ko me gleda kako se božam. Meša se mu, ko si pred njim namažem ustnice z rdečo šminko in nato spravim njegovega velikega kurca celega v usta, prav do jajc. Ne more se načudit kako noro mi pride, ko mi ga da v rit. Na koncu, za posladek. Ko po orgazmu končno pridem k sebi in spet začutim svoje uboge okončine – odprem oči in zagledam njegov nasmešek. Vem, da je zadovoljen sam s sabo, ko me vidi tako povsem brez moči in blaženo. Mene, ki imam sicer natrenirano telo in energije brez konca. Včasih mi ne pusti počivati, odvleče me na rob postelje in jaz se mu pustim kot lutka.

Vedno sem uživala v seksu, mislila sem, da je ljubezen in tehnično obvladovanje poz vse kar človek rabi za vrhunske užitke z drugim. Zdaj vem, da so igrivost, iskrena želja po raziskovanju in odprtost za neznano dosti bolj pomembni.

Spet sediva vsak v svojem fotelju nekega hotela. On samo v kavbojkah, razprtih, da mu njegov kurac pomazan z mojo šminko, visi čez zadrgo. Jaz gola, samo v nogavicah na pas in visokih petah. Izmenjujeva si poglede in govoriva. “I love it how fat your cock is, such a perfect size for me. It feels so amazing to have you inside of me, so full.” “You’re making me crazy with that magnificent ass of yours. And the fact that is it so simple with you, you let me do things… ”

Aaaah, nikoli mu ne zmanjka idej kaj bi še počel z mano, obožujem to! Največ užitka pa mi prinaša prav dejstvo, da se lahko prepustim, norim, ker vem, da karkoli storim, bo sprejeto. Užitek se je prepustiti testosteronu moškega, ki ima izkušnje, občutek in posluh za žensko telo. Hkrati obvlada svojega tiča in točno ve kaj mu ustreza. Oh, in ko mi šepeta vse tiste umazane stvari in ko se včasih samo nasloni nazaj ter me poželjivo gleda… Ne zanima me, da je dve desetletji starejši od mene, da je temnopolt, ima ženo, da je me je tako razvadil… Samo, da se spomnim njegovega kurca, pa sem v hipu mokra. Drugič, tretjič, četrtič… Till next time.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!