Stala je pred oknom svoje sobe in gledala sončni zahod. Prišel sem za njo in ji popravil dolge lase. Naslonila se je name in čakala da nadaljujem. Z rokami sem jo pričel otipavati. Šel sem vedno globje v dekolte, ona pa me je prijela za mojo rit. Zašepetala mi je: “Tuki in zdej me boš.”

Slekel sem ji majčko in jo božal po trebuhu. Ni ga lepšega kot športni trebuh komaj 18 letne sošolke. Njene kavbojke so bile nizke in pod popkom je bilo veliko prostora. Nato sem ji pričel lizat vrat, sama pa mi je slekla majco in hlače. Ulegla sva se kar na tla in nežno sem ji slačil kavbojke. Pred menoj je ležala samo v temnem čipkastem perilu. Jaz pa skoraj gol. Rumeno-oranžno sonce je barvalo njeno športno telo. Najina zveza na traja dolgo in šele dobro spoznavava svet spolnosti.

Poljubljal sem jo po dekolteju, ona pa je razprla noge in roke in dala ukaz za napad. Rada se razvaja pred akcijo. Obožuje dotike in poljube. Dolgo predigro in strastne dotike. Moje roke so šle za njo in ji odpele moderček. Nato se je obrnila na trebuh in pričel sem ji vzburjati hrbet. Lizal sem ji ga in z rokami vztrajno bližal ritki, ki jo je imela krepko napeto. Z rokami si je česala lase in kazala, da ji ugaja. Nežno je stokala in na robu tangic se je že videlo, kako je njena mucka postajala mokra. Nato sem ji z zobmi zagrizel v čipkaste tangice in ji jih vlekel navzdol po nogah. Pri stopalih sem jih pograbil z roko in odvrgel, njeni lepi prsti pa so zamigali in me povabili. Fak, tudi njo vzburja, ko ji ližem stopala. Pričel sem sesat njene lepe prste. Vsakega posebej. Popolnoma sem ji ugajal. Pocasi sem lizal in sesal dlje in že sem prisel do kolen. Tukaj jo vedno prehiti strast.

“A bi pohiteu mi je rekla,” medtem, ko si je s prstki že začela masirat ščegija. Hitro sem bil pri njeni muci, ki je bila gladka. Povsod. Usedel sem se, ona pa mi je šla z nogami čez hrbet in pred seboj sem imel le vzburjeno muco. Oblizoval sem ji njene ustnice in nezno grizljal ščegija. Nato sem jo prevrnil in položil na njeno pisalno mizo. Z roko sem šel pod njeno ritko in si jo naložil. Mojega je le prijela, malo podrkala in se nanj nasdaila. Začel sem jo nabijat s precej nežnosti, sama pa si je pomagala božati ščegija. Nogi je dala na moje boke in vedno močneje sem nabijal. Sledila je najina poslastica. Sklonil sem se in jo zalizal. Najina jezika sta se rajcala, telesi pa drhteli. Čutil sem, kako se moj tič vroče drgne v globini njene mokre muce. Gledala sva se v oči in kar naenkrat sva jih oba zaprla. Moj je pričel nesramno utripati v njeni muci, njena pa ga je krcevito stiskala. Iz mojega se je kar cedilo. Kakšen sončni zahod.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.1 / 5. Število glasov: 33

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!