Poslušam kako zunaj pada dež. Vse je mirno, vse že spi, le mene muči nespečnost, saj mi misli nenehno uhajajo k njemu. Predolgo se že nisva videla, predolgo že nisva bila skupaj in mene razganja. Želim si ga. Želim si ga močno. Misli mi ne dajo spati, moja domišljija in spomini, pa me dan za dnem puščajo vedno bolj potrebno. Mislim na zadnjič, ko sva se dobila. Bil je še en nor večer, ki mi še lep čas ne bo ušel iz spomina.

Ko sem prišla k njemu, me je že čakal skoraj nag na svojem stolu, obrnjen k meni. Smejal se mi je in jaz sem mu vrnila nasmeh. Že ko sem hodila k njemu, sem čutila znano ščemenje kot vedno, ko pomislim nanj. Samo ena misel ne njegovo sexy ritko je dovolj, da moje telo ponori. Če sem bila že vzburjena na poti k njemu, se je ob pogledu nanj prebudil še zadnji konček mojega telesa. Hotela sem se ga dotakniti. Hotela sem ga čutiti v sebi in to takoj.

Slekla sem si pajkice in mu pokazala svoj zadnji nakup posebej zanj. Na sebi sem imela mrežaste hlačne nogavice z luknjo na sredini… in bila sem brez spodnjih hlačk. Počepnila sem pred njega. Z jezikom sem mu polzela od jajčk do glavice in ga celega vzela v usta. Močno sem jih stisnila in sem mu ga počasi začela fafati. Vedno bolj hitro, dokler se nisem bolj posvetila njegovi glavici. Z užitkom sem se igrala z njegovo glavico in z jezikom drsela po njej. Močno sem mu jo posesala, z jezikom šla rahlo čez luknjico, roka mi je ušla na jajčka. Ves čas me je držal za glavo, me rahlo pobožal po roki in me povlekel za lase. Točno tako kot mi je všeč. Vstal je, ter počepnil ob meni, da mi je lahko z roko segel med mednožje. Še vedno sem ga držala za tiča, ko mi je šel s prsti po mokrem ščegetavčku. Zaprla sem oči in tiho vzdihovala od užitka. Z ustnicami sem šla po njegovem vratu in ga narahlo poljubila. Pustil me je ne da bi mi prišlo. Prijel me je za glavo in mi ga celega porinil v usta. Ga izvlekel in ga še enkrat porinil v moja čakajoča vroča usta. Povlekel ga je ven, me pogledal in me udaril z njim po ustih. Vedel mi je kako mi je všeč.

Odšel je do kavča in se usedel. Sklonila sem se in mu ga še narahlo poslinila, čeprav to sploh ne bi bilo potrebno, ker sem bila že tako čisto mokra. Razširila sem noge in se usedla nanj. Prijela sem mu trdega tiča in ga nastavila na pičkico. Počasi je drsel v mojo toplo in vso mokro pičko. Tako zelo je pasalo ga celega čutiti v sebi. Pasalo ga je jahati. Dvignila sem si majico in si dol potegnila moderček, da je na plan prišla moja velika dojka. Še tesneje me je prijel za boke, ko je bradavičko spravil v usta. Nežno jo je sesal ter narahlo ugriznil vanjo. Ušel mi je tih vzdihljaj. Hotel je, da vstanem in se usedem na rok kavča. Dvignil mi je noge in si me tako vzel. Porinil ga je do konca in jaz sem se komaj zadrževala, da sem ostala tiho. Močno sem se prijela za kavč in se predala užitkom.

Počepnil je pred mano in se posvetil mojemu ščegetavčku. S prsti je drsel po vsem nabreklemu, vmes ga še malo polizal. Vedel je kaj je delal in ni dolgo trajalo, da mi je prišlo. Bil je močen orgazem, da sem se začela cela tresti. S težavo sem vstala, tako mehke noge sem dobila in še vedno se nisem nehala tresti. Nisem imela časa priti k sebi, ker je pred mene že potisnil svojo ritko. Z veseljem sem mu jo prijela z obema rokama, jo razširila, da se je videla luknjica in mu jo začela lizati. Tiho je stokal, ko sem mu porivala jezik v luknjico, narahlo ugriznila v ritnico. Najprej v eno, nato še v drugo. Potem je bil na vrsti on. Na riti sem čutila njegovo toplo sapo, takoj zatem pa še jezik, ki je drsel po njej. Poslinil si je prst in mi ga potisnil vanjo, drugega pa v pičkico. Porival me je s prsti in mi širil luknjico, da bi bila pripravljena za njegovega tiča. Še enkrat jo je polizal in mi svoj jezik porinil vanjo. Nastavil je glavco na luknjico in počasi potisnil naprej. Ritna luknjica se je razširila in ga z malo bolečine sprejela vase. Kako je pasalo, ko mi je razširil ritko in ga porinil do konca. Pasalo je, ko ga je silovito porival vame.

Ni končal v mene, ker je dobro vedel, kako rada imam, ko mi konča na obraz. Z obema rokama sem ga prijela za rit, ga povlekla k sebi in mu ga začela fafati. Prestavila sem se malo na ritno luknjico in jo poslinila. Poslinila sem si prst in ga počasi potisnila vanjo. Tempo se je začel stopnjevati in videlo se je kako zelo mu paše. Ni mogel več, prijel si ga je in ga začel drkati. Z odprtimi usti sem čakala na njegov izliv. Kmalu sem začutila toplo spermo na obrazu, na ustih in v ustih. Ko je končal, sem mu ga močno posesala in pogoltnila vso spermo.

Moje misli pa še vedno uhajajo k njemu in na najina srečanja. S težavo komaj pričakujem naslednje srečanje, ko bom spet odšla vsa zadovoljena in z mehkimi nogami od njega.

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 9

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!