Všeč ji je, ko jo tepem. Tu ne govorim o tistih hitrih udarcih po riti sredi seksa, ko se pička dere »Udari me!«. Govorim o pleskah, ki pustijo modrice, da ne more normalno sedeti še par dni. Ko roka ne zadostuje več, ko to, da jo fukneš čez kolena ni več dovolj, ampak ji moraš okoli nog in rok oviti pas, da prasica slučajno ne uide, s tretjim pa premlatit rit. Ugriz do krvi na razboljeno mesto so bonus točke.
Všeč ji je, ko ji rečem, da je kurba. Da je prasica, ki hoče kurca bolj kot zrak, medtem ko jo davim in nabijam v razmočeno pičko.
Všeč ji je, in nikoli ne bo vedela, da meni še bolj, nastaviti svojo blesavo faco, tako da mi njen squirt šprica po celem obrazu. To, da se po tem niti nočem umiti, je zgodba zase …
Hočem jo poscat. Tako kot je ona enkrat že poscala mene. Tako kot me velikokrat polula, kadar se tuširava in se mi nagajivo smeje v obraz. Ampak jaz sem malce drug ekstrem. Hočem, da mi nastavi tisti svoj lep obrazek in da se nanj poščijem, nato pa ji ga poližem, popljuvam, ji rinem kurca v usta in njeno slino razmažem po licih. Ji dam vmes še kakšen šamar, ker je pač takšna nemarna in umazana prasica.
Vsakič hočem, da mi pride v njena usta. Da se s spermno napol zadavi in da ji je potem slabo še eno uro. Paše ji. Komaj čaka, da pogoltne mojo spermo. Paše meni. In to bom storil še milijonkrat.
Všeč mi je, da jo zaboli, ko ji včasih kurca porinem tako globoko, da se užitek spremeni v bolečino. Takrat bi najraje videl, da prideta še dva tipa in jo samo držita, z rokami tiščita v posteljo, medtem ko se jaz zabijam vanjo in jo grabim za rit.
Všeč ji je moje renčanje, ko jo s hitrimi sunki nabijam od zadaj. Reva se niti ne zaveda, če ne bi bilo v spodnjem nadstropju sosedov, bi ji rekel, naj se dere kako ji paše, če ne, sledijo batine.
To niti ni stvar nasilja, enostavno ne obvladam se in ti trenutki so mi še posebej všeč. Nočem se obvladati, hočem biti tista žival, ki jo fuka in jo gledati kako uživa, ko ji rit znova in znova zapolnim s svojim trdim kurcem.
Včasih, ko sem sam in še posebej potreben, sanjarim o tem, da jo nekdo fuka od zadaj in nabija na mojega kurca, ki ji polni usta. In prasička stoka, cvili. Poizkuša se obrniti stran, zadihati, jaz pa ji ga samo še bolj močno zabijam v grlo.
Enkrat bi jo rad zavezal na posteljo in jo imel tam vsaj čez vikend. Z zavezanimi očmi bi sprejela vse, kar bi ji počel; če bi kričala, pa bi ji s svojimi gatami, v katere sem poprej izpraznil jajca, zapolnil usta.
Ko se spravi na kolena in mi poliže noge, še predobro vem, da je ona tisto, kar sem si vedno želel.
Se vam zdi, da je ne maram? Pa kaj še!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!