Bil je lep dan in s prijateljico sva odšli po nakupih. Nič sluteča grem v novo športno trgovino. Že nekaj časa namreč razmišljam o nakupu kolesa in sem želela le malo pogledati. Ko vstopim v trgovino, obstojim. Prvo kar mi pade v oči je njegov nasmeh. Čeprav je minilo že kakšnih 10 let, ko sva se nazadnje videla, je še vedno isti. Čutim kako postajam vedno bolj rdeča v obraz. Čutim znane metuljčke, ki jih že tako dolgo nisem. Bil je edini, ki mi je kdajkoli dajal tak občutek. Zame je bil nekaj posebnega. Presenetilo me je, da ga vidim delati v trgovini, saj sem ne dolgo nazaj slišala, da je še vedno v vojski, kot takrat ko sva se nehala dobivati. Bil je na misiji v Afganistanu in sedaj je tukaj. Stoji tukaj pred mano, se smeji in moje noge so vedno bolj mehke.

Ko sem bila zvečer sama, sem spet začela razmišljati o njemu. O najinem prvem seksu. Čeprav sva se poznala že nekaj časa in se vsakodnevno videvala, sva kar pozno naredila korak naprej. Pravzaprav sem ga jaz. Čeprav sem ga izzivala in mu namigovala, da mi je všeč, ni in ni naredil nič. Vedela sem, da sem mu všeč, saj sem ga večkrat ujela, da me je slačil s pogledom, gledal mojo rit in joškice. Tako sem ga nekega popoldneva, ko sem bila sama doma, povabila k sebi. Na kavico.

In je prišel. Res sem skuhala kavico. Pila sva jo vsak na svojem koncu in se kar naprej nekaj šalila. Šla sem sedet k njemu in ga prijela za nogo. Njegov pogled mi je povedal, da mu je všeč. Kar naenkrat je vstal in me povprašal, če mu lahko pokažem stanovanje. Peljala sem ga v spalnico staršev. Ko jo je videl, se je obrnil, da bi šel nazaj. Jaz sem ga le razočarano pogledala in ga vprašala, zakaj je odšel. Nič ni rekel, le obrnil se je, planil k meni, me objel in poljubil. To je bil najin prvi poljub in lahko rečem le wow. Njegov objem je postajal čedalje bolj močen, poljubi čedalje bolj strastni. Prijela sem ga za rit in ga potegnila čisto k sebi. Čutila sem izboklino v njegovih hlačah in skoraj me je razgnalo. Želela sem si ga. Takoj.

Kar naenkrat sem se znašla na postelji in on na meni. Roke sem mu zakopala med njegove kratke blond lase in ga poljubila. Dobesedno topila sem se ob njemu. Dobro se je poljubljal. Počasi me je slekel, mi raztegnil noge in se spustil med njih. Na stegnu sem čutila njegovo sapo, ko si je poslinil sredinec in šel z njim po ščegetavčku. Zaprla sem oči in se prepustila njegovim dotikom. V trenutku sem postala še bolj mokra. Prijela sem ga za glavo in mu jo potisnila med noge. Začel mi jo je takoj lizati, jaz pa se zvijati od užitkov. Moje telo je začelo drgetati in počasi sem se približevala vrhuncu. Odmaknil se je, ne da bi končal. Ulegel se je name, jaz sem ga objela z nogami. Še vedno je imel oblečene hlače in začutila sem ga na svoji mokri pičkici. Nastavil mi ga je točno na ščegetavček in začel rahlo drgniti po njem. Nagajivo se mi je smejal, ko je videl, da me spravlja ob pamet. Prenehal je in me poljubil. Ušel mi je glasen vzdih, ko mi je začel grizljati spodnjo ustnico. Nisem več mogla zdržati, mogla sem ga imeti. Potisnila sem ga s sebe. Odšla po kondom, mu ga vrgla in mu začela odpirati hlače. Z zobmi je odprl kondom in si ga nataknil. Vstal je, me prijel za rit in vrgel na posteljo. Rad je imel kontrolo nad mano.

Spet sem se znašla pod njemu. Poljubil me je, ko je počasi prodrl vame. Objela sem ga ter še bolj stisnila k sebi. Zaprla sem oči in si grizla spodnjo ustnico, se zadrževala, da ne bi bila preveč glasna, saj imamo v bloku kar tanke stene in radovedne sosede. Uživala sem v vsakem njegovem gibu. V vsakem njegovem nežnem dotiku. Sklonil se je in mi grizljal uho, vedoč, da ob temu še bolj ponorim. Nohte sem mu porinila v hrbet, ko mu je prišlo. Prehitro. Prehitro, da bi končala še jaz. Videlo se je, da mu je nerodno in da je živčen. Seks je bil nežen in čuten, kar mi po navadi ni preveč všeč, saj mi prija bolj grob seks. A z njim je bilo super. Nekaj časa sva objeta obležala na postelji, da je prišel k sebi. Začel me je poljubljati po vsem telesu in spet končal med mojim nogam. Še vedno sem bila vsa mokra, ko mi jo je začel lizati. Vame je porinil najprej en prst, nato še en in še en. Komaj je vame porinil zadnji prst, sem že čutila, da mi bo vsak čas prišlo. Še bolj je pospešil, ko sem privzdignila rit. Moje telo se je streslo in moje dihanje se je počasi umirjalo. Res mi je močno prišlo. Posesal si je dva prsta, ki ju je imel v meni, zadnjega je pa porinil v moja usta. Primla sem ga za roko in mu ga močno posesala. Poljubil me je in na njegovih ustnicah, sem lahko okusila svoj sokec. To mu je bilo všeč.

Moral je iti, saj mu je telefon zvonil vsako minuto. Zamujal je, a si je kljub temu vzel čas zame. Oblekla sva se, jaz sem ga pa nato pospremila do vrat, kjer sva si ukradla še par strastnih poljubov. Komaj se je odpeljal, se je nepričakovano vrnil moj oče. Samo pet minut prej bi prišel in ko bi stopil skozi vrata, bi naju takoj zagledal na svoji postelji. Vsa vrata so bila odprta, luči prižgane. Bil bi resnično zanimiv prizor.

Potem sva se še nekajkrat dobila, a nikoli ni bilo kaj resnega med nama, a zame je še vedno moj vojak. Moj vojak, ki me je marsikaj naučil.

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!