Vse se je pričelo z všečkanjem slik na fbju. Ko je enkrat zbral pogum in mi napisal zasebno sporočilo sva se začela pogovarjat. Nato sva si izmenjala telefonsko številko in se je tam nadaljeval pogovor… bil je poročen in ima otroka. To me je malček zmotilo. Vendar je bila strast močnejša od razuma. Začela sva si izmenjavati gole fotografije, nato sva se zmenila da se bova dobila.

Dobila sva se in odšla na pijačo. Bilo je očitno da sva se oba slačila s pogledi. Ko je njegova roka na enkrat začela božat moja stegna, je kmalu ušla med noge in začela božat mojo pohotno muco, ki je postajala vedno bolj vlažna. Hitro sva ušla iz lokala in se odpeljala k meni domov. Ker sem bila sama doma, me je začel slačiti že na hodniku. Komaj sva prišla do moje sobe, me je že prijel in me vrgel na posteljo, začel poljubljati po vrtu in vedno nižje. Odpel mi je modrček in se igral z mojimi joškicami in grizljal bradavičke. Njegova roka me je ves ta čas božala po celem telesu. Nato je s poljubljanjem nadaljeval po trebuhu in do stegen. Poljubljal me je po notranji strani stegen, zunanji, povsod, kjer me je nenormalno rajcal. In končno je slekel hlačke in zaril jezik v mojo pohotno vročo muco. Fukal me je z jezikom, tako me je rajacal, da sem glasno vzdihovala in ga je to vzpodbudilo da mi je se hitreje zarival jezik v morko pičkico. Nato sem mu slekla hlače in zagledala njegovega trdega debela korenjaka. Prijela sem ga in začela lizat glavico in ga zraven drkala. Ko je bil že ful trd sem ga dala v usta in sem ga začela fafat. Božala in lupčkala sm mu jajčka, bil je tako zrajcan, da me je prijel in obrnil na trebuh, jaz sem dvignila ritko me prijel za boke in mi ga zaril globoko v mojo mokro muco.

Začel je počasi in nežno. Čutila sem kako se njegov trd kurac dotika moje luknjice. Kako glavca prodira notri. Bil je fenomenaln občutek. Nato me je prijel za joške in me dvignil da sem sedela na njegovmu kurcu. Rajcal mi je ščegetavčka in nasajala sem se na nanj, ob tem me je poljubljal po ramenih, vratu, hrbtu. Obrnila sem se na hrbet šel je name in mi ga porival v vročo pohotno pičkico. Vedno hitreje vedno močneje, da mi je začelo prihajat in me ob tem gledal v oči. Dvignil me je in me odnesel na mizo. Noge sem dala narazen, kolikor je šlo. Prijel je kurac in z njim se dotkal moje mokre muce in rajcal ščegetavčka. Bila sem tako pohotna, da sem ga prosila, da mi ga zarine not v pohotno pičkico. Prijel me je za boke in me začel fukat. Fukal me je tako močno, da sem kričala od užitka, Bil je vedno hitrejši in močnejši in kmalu nama je obema začelo prihajat. Dal ga je ven in mu je prišlo na moje joške. Odšla sva pod tuš in nato se sexala še celo noč.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!