Pred časom sem prisostvovala dolgotrajni debati samih (samskih) moških o tem, a je eno zares lepo (in po pojem mnenju, straight) dekle lezbijka ali ne. Ni ravno skrivnost, da je to tema, ki moške neizmerno zrajca – in priznati moram, da sem to nemalokdaj izkoristila.

Kjerkoli in kadarkoli, in v kakršnikoli obliki, je za vse moške, kar sem jih kdaj spoznala, namig na kakršnokoli istospolno izkušnjo dekleta, neogiben turn-on. Ne glede na to, ali gre za „nedolžno“ omembo na chatu, v pogovoru v živo, seksi ples dveh deklet, poljub ali pa celo kaj več; nisem še srečala moškega, ki se mu ob tem ne bi napele oči in ušesa (in pogosto še kaj drugega). Če ste kje tam zunaj, komentirajte, prosim, in me postavite na laž. Recite mi, da obstaja nekje tam zunaj moški, ki ga pogled na dve dekleti, ki se vabeče poljubljata, ne bi tako zmedel, da bi pozabil na vse drugo (moralo, svoje dekle, kondom v denarnici …). Naj se javi tisti, ki ostane ravnodušen, ko opazuje dve dekleti, ki pritisneta svoji oprsji drugo ob drugo in se jima ob tem naježi koža. Naj se iz množice izlušči kakšen tak, ki obdrži trezno glavo tudi, ko si dekleti z vajeno kretnjo odpneta modrčke in razkrijeta dva para napetih bradavičk in njuni prsti drsijo preko gole kože, ko ena drugo ugrizne v vrat in ta zapre oči v pričakovanju in vrže glavo nazaj, da se ji valovi las usujejo po golem hrbtu. Poljubi drsijo navzdol in njune roke so povsod, dotikajo se, se igrajo, raziskujejo, prsti poznavalsko najdejo pot do vseh pravih točk … Koliko vas je, ki bi se lahkega srca (in mirnega mednožja) uprli nespodobnemu povabilu dveh čudovitih golih deklet, ki med poljubljanjem vsake toliko skozi priprte oči pogledata v vašo smer?

Poceni triki, fantje. Skoraj z razočaranjem ugotavljam: Prepričevalna moč ženske je največja, ko združi moči z drugo žensko. Pa ne samo zato, ker več glav več ve …

Postavite me na laž, fantje, izzivam vas.

Še vedno pa mislim, da so prej omenjeni moški (z začetka tega vpisa) o istospolni usmerjenosti tistega dekleta prepričani zgolj iz enega razloga. Nikoli se ni pustila speljati nobenemu od njih, čeprav jim je (brez dvoma zavestno in namensko) leta dolgo vnemala poželenje, ko se je ljubimkala z lepimi dekleti pred njihovimi očmi in skoraj na dosegu roke … nato pa se vedno znova izmaknila.

Postavite me na laž. Izzivam vas.

*Ea*

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!