Včasih se ujamem, da se zagledam v kakšnega mladega fanta. Komaj 20, ravno na začetku, v razcvetu hormonov. Kakšnega takega, ki se ima za intelektualca, ki veliko razmišlja in deluje zrel za svoja leta; pa vendar se mu po nekaj izmenjanih besedah pozna, da je ravno iz jajca prilezel in da tuje modrosti prodaja kot svete resnice.

Slonela sva na zidu in se pogovarjala, znašla sva se sama v prostoru, in požiral me je s svojimi mladimi očmi. Negotov je bil, a hkrati hecno odločen, kot da bi se skušal dokazat. Zazrl se mi je v oči in nalašč nisem odmaknila pogleda. Nagnil se je k meni, hitro, kot bi se bal, da mu bo trenutek ušel, in me poljubil. Roke so se mu tresle, ko so njegovi prsti zdrsnili po mojem hrbtu. Treseš se, sem mu rekla, in se nasmehnila. Všeč mi je, ko je tako živčen, ko me gleda kot boginjo. Slečem mu majico in moje roke, moje ustnice in jezik odkrivajo, okušajo njegovo mlado telo, lepo grajeno, definirano. Njegove roke, rame, trebuh, koža gladka, postava atletska … tiste vrste, ki se ji vidi, da se ne naredi v fitnesu na utežeh s ciljem “six pack in ogromni bicepsi”, ampak z aktivnim življenjem. Potiho pričakujem, da se mu bo zataknilo pri odpiranju modrčka, a me preseneti, odpne ga z vajemo kretnjo, in ujamem se na misli, je treniral na od sestre sposojenem, pripetem na blazino, ali pa je fant bolj izkušen, kot deluje na prvi pogled? Radovedna sem.

V kavbojkah in razgaljenih prsi stojim pred njim, in njegov pogled zdrkne po mojem telesu navzdol. Uau, šepne. Uau. Če niso to najlepši joški, kar sem jih kdaj videl. Zasmejem se, koliko si jih pa že videl? Zabava me njegova narejena užaljenost, podžiga njegovo odločnost. Poljublja me po vsem telesu, zagrize se v moj vrat, v bradavičke, zgrabim ga za rit, moj bog, kako je čvrsta in gladka … odpnem mu pas, sežem v hlače in si tudi jaz mislim, uau. Uau. Verjetno najlepši, kar sem jih kdaj videla. Spustim se na kolena in uživam v njegovih vzdihih; a sem previdna. Nočem, da se zabava kočna prehitro, saj vemo, kako je z mladimi fanti. Zgrabi me za lase in me potegne navzgor, me poljubi, ugrizne me v ustnico, malo premočno, začutim kri na jeziku, a me ne moti. Odpne mi hlače in jih spusti, ustavijo se na gležnjih, pomagam mu in se smejim. Dvigne me na pult, mi razpre noge, poljublja notranjo stran mojih stegen, trebuh, igra se z mano. Njegovi prsti krožijo nekje blizu, a vsakokrat, ko se približajo cilju, se zopet odmaknejo. Norim od poželenja, zdaj se mi smeji on … Zgrabim njegovo roko in jo vodim naravnost v vlažno, vroče, utripajoče mednožje. Liže mi jo, me še naprej boža, in jaz vržem glavo nazaj, zaprem oči in se grizem v ustnico, da ne bi kričala. Okus po krvi v ustih se mi zdi čudno seksi, moji prsti se zapletejo v njegove temne kodre in ga potegnejo navzgor. Z drugo roko poiščem njegovo in vodim njegove prste, najprej enega, previden je, nato dva, tri, vodim ga in on mi v popolnosti sledi; samo rahel dotik, in razume, kaj hočem. Z eno roko se igram s sabo, z drugo z njegovim lepotcem … V nekem trenutku me ustavi, pogleda me v oči. Njegove roke so se nehale tresti, poboža me po licu, se rahlo nasmehne. Neresnično se zdi, reče. Utišam ga s poljubom in ga potegnem k sebi, čutim ga med svojimi nogami. Kondom, nimam ga tu, mi zašepeta v uho. Na tabletkah sem, vredu je, mu odvrnem in si mislim, tako mlad, zagotovo je zdrav. Z roko objamem njegovega tiča in nastavim glavico na pravo mesto … Počasi prodre vame, da me trga od poželenja, on pa mi ne pusti, da eksplodiram. Moji nohti pustijo rdeče sledi na njegovem hrbtu. Ujameva se v čudovitem ritmu, ki ga pospešujem, dokler se na njegovem obrazu ne pokaže tisti tik pred izraz, ko ponovno upočasnim, ga poljubim, zavlačujem. Na koncu ne prenese več, obrne me v steno in se zarine vame od zadaj s tako intenzivnostjo, da kriknem. Zgrabi me z eno roko za lase, z drugo za prsi in me prav živalsko fuka. Pregriznjena ustnica ne pomaga več, vzdihujem in pozabim na vse, občutek imam, da me bo razneslo, da ne morem več … Ko začutim njegov utrip v svoji mokri pički, je vse telo kot v krču, ki ga ne more prenašat, kričim od užitka, in po mojih nogah se zacedi moj sok. In to traja, in tudi njegov orgazem prihaja v valovih, me vso napolni. Vsa prepotena in zadihana obvisiva na hladni steni …

Obrnem se in ga poljubim. Še vedno imam v ustih okus po krvi, in v zraku je vonj po živalskosti, po mladem moškem in feromonih. In on me še vedno gleda kot boginjo; a boginjo, ki jo je on pripeljal v nebesa, in zato mora biti bog.

Tisto, kar je pri mladih moških najlepše, je to, da še nimajo navad; da jim je vse novo in so divji, a vodljivi.

Vse, kar potrebujejo, je nežna in odločna ženska roka … pa postanejo bogovi.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!