V podjetju kjer sem zaposlena, delam na enem izmed vodilnih položajev. V poletnih mesecih sem obkrožena s študenti in k mojemu delu spada tudi ta privilegij, da sama izberem s katerim študentom bom v službi.

Že ko je prišel na razgovor so se mi cedile sline. Že prvo minuto sem si ga predstavljala na sebi, njegove mišice na moji koži, in sebe, kako z nohti drsim po njegovem hrbtu… Alo, zbudi se, sem si rekla. Bo že prišla priložnost, počakaj še malo, mi je šepetal hudiček v moji glavi.

Ko sva bila že nekajkrat skupaj v pisarni, seveda sama, sem mu začela namigovati. Nalašč sem tisti dan oblekla najkrajše mini krilo, kar sem jih imela, pod krilom samostoječe nogavice, k temu pa sexy salonarje. Nekajkrat sem se ga dotaknila, seveda nalašč. Opazil je, da mu namigujem, saj sem bila precej očitna.

“Ja šefica, kaj bodo pa drugi rekli?”

“Ne skrbi študentek, ne skrbi. Zdaj boš moj.”

Z roko sem prijela njegovo premoženje in opazila, da mu hlače že pokajo po šivih. Hitro ukrepanje bo potrebno, da pogasim njegov ogenj. Z eno roko sem mu hotela odpeti zadrgo na hlačah z drugo pa sem dala njegovo roko na mojo vročo muco, ki je komaj čakala, da dobi svojo porcijo meseka. Uspelo mi je, da sem odprla njegovo zadrgo, ter mu spustila hlače na tla, za njimi pa sem se spustila tudi jaz. Iz njegovih boksaric sem potegnila na plano velikega, stoječega, potrebnega korenjaka. Vzela sem ga v usta. Videla sem, da je zamižal in začel uživati. Pustil je, da sem počela kar sem hotela. Ni dolgo trajalo, da je velikan izbruhnil. Očitno je bil vakuum premočen in on že prepotreben dobrega fuka. Skočila sem na mizo in dala noge narazen kolikor sem mogla on pa se je sklonil in začel lizati mojo muco, ki je prav prosila, da jo kdo nahrani. Z velikim užitkom me je lizal, saj je vedel, da stvar obvlada.

Prvi orgazem je prišel precej hitro, kar je tudi občutil ter seveda kar nadaljeval. Presenetilo ga je, ko sem doživela moker orgazem, kar je povzročilo poplavo po mizi ter po tleh. Vstal je, vzel tiča v roke in ga porinil vame, da je muca zapredla od ugodja. Porival ga je vame in suval, da ni bilo dolgo, ko sem doživela še en moker orgazem. Povedal mi je, da tega z nobeno še ni doživel in v glasu sem mu prebrala, da najin pisarniški fuk ni zadnji. Minutko po poplavi sva skupaj doživela še eno, saj je tiča izvlekel ter me pošprical po vzburjenih bradavicah, ter po obrazu, končal pa v mojih ustih. Z užitkom sem izsesala še zadnje kapljice iz njegovega tiča.

“Hvala študentek, lahko greš domov”, sem mu rekla. “Se vidimo jutri!”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!