Prejeto na mail info@blog.si – če imaš tudi ti kakšno erotično zgodbico, ki bi jo želel deliti z nami, nam jo pošlji ali sam objavi.

Petek… Hladen zimski večer. Iz zvočnikov v dnevni sobi se slišijo ritmi pesmi Divje: “Divjeee, ljubi me pred mestom… Divjeee, naj poletim! Divjeee, tu in zdaj!” Končno sem dočakala ta prekleti petek, ko bova spet užila trenutke naslade…

Stala sem pred ogledalom in si razkuštrala lase. Nalahno sem drhtela od vznemirjenja, da ga bom spet čutila. Za uho sem si kanila najljubši parfum. S spretnimi prsti sem počasi oblekla samostoječe nogavice. Ko sem jih vlekla počasi od gležnja proti kolenu, sem zrajcala še samo sebe. Oblekla sem čipkasto rdeče spodnje perilo. To je moj fetiš, s katerim okrasim svoje telo. Da se zbudi čar erotike in da se mojemu ženskemu telesu doda pika na i. Res da nimam več telesa kot najstnica, vendar moj trebušček je še vedno čvrst in tatto, ki sem ga je omislila nad levim bokom, vse skupaj povezuje v še lepšo celoto. Nisem popolna, a imam svoj čar, energijo in strast, s katerimi očaram.

Končno! Nekdo trka. Zgrabim ključe in hitro odklenem. Zagledam ga kako stoji pred vrati in me nagajivo pogleda. Še vedno tako seksi in privlačen kot je bil pred dvema tednoma. Kri mi zašiba po žilah in rečem si: ‘Danes si moj. Drugače se mi bo zmešalo.‘ Pričaka me širok nasmeh, saj sem mu odprla vrata v seksi oblekici in samostoječih nogavicah na črto. Mraza niti ne opazim od vznemirjenja. Ko se sleče, se mi približa na dva centimetra, me z desnico zgrabi za pas in me pritisne k sebi: “Pogrešal sem te.” Objame me in poljubi na lice. To me razkuri. Čakam dva tedna in dobim prijateljski poljub na lice. Ampak on ve. Kako se igrati, kako začiniti igro, da sem samo njegova. Usede se na kavč in skuham kavo. Od strani me opazuje v seksi perilu, kako se vrtim po kuhinji. Vstane in se mi prikrade za hrbet. Poljubi me na vrat. “Jebela cesta,” globoko vzdihnem. Poljubi od zadaj so zadetek v polno. Prime me za boke in se podrgne ob mene. “Lepa si”, reče in glavo obrnem nazaj, da se njegove vroče ustnice srečajo z mojimi in zašibijo se mi kolena. Jezika se prepletata in spet čutim naval adrenalina. “Ja, to je to,” mi odmeva v glavi, “končno sem te dočakala.” Glavo nagnem na stan in z jezikom se sprehodi po mojem vratu.

Obrnem se, ga objamem in mu na uho z vročo sapo zašepetam: ‘Hočem te takoj zdaj…‘ V hrbtenici že čutim mravljince in težko stojim. Tako sem že vroča, da mi zmanjkuje tal pod nogami. Odvlečem ga v spalnico in usede se na posteljo. Jaz se usedem nanj. Med nogami začutim njegov trd kurac. Še bolj se pritisnem navzdol in se podrgnem naprej in nazaj. Z ustnicami spet poiščem njegove. Neverjetno vroče in sočne so. Poljubljala bi ga lahko celo noč. Kmalu začutim njegove roke, ki me tesno primejo za boke in vržejo na posteljo poleg njega, tako da je on nad mano. Nežno me poboža po prsih. Koža se mi naježi od užitka. Med poljubljanjem mu želim sleči majico, a ne dovoli. Pogleda me v oči in reče: “Ne še.” Lahko bi ga kar ugriznila, ampak se prepustim. Ve, kaj dela. Ve, kako zrajcati do konca. Da ni več povratka. Njegovi nagajivi pogledi me spremljajo, ko mi počasi zleze z roko pod oblekico. Ker nimam modrčka, takoj začuti bradavičke, ki so že napete. Roko vzame izpod obleke, da že skoraj zaječim, kaj se gre, naj ne neha… Poslini svoj prst in z roko ponovno seže do bradavičke in jo nežno podrgne… Zaprem oči in zavzdihnem: “Jaaaa…” Na eni strani mi nežno oblekico odmakne z ramen, da ima prsi na vidnem mestu. Z jezikom jih oplazi in nežno poliže. Zadrhtim od užitka in pričakovanja. Primem ga za lase in povlečem še bolj k sebi. Njegova koža neverjetno diši. Spet je samo moj…

Medtem, ko mi obdeluje bradavičke, z drugo roko seže pod hlačke. “Mmmm, mokra si že… To mi je všeč…” Noge dam narazen in se usločim. Njegovi dotiki rajcajo in povzročajo užitke ob katerih lahko samo ječim in mu šepetam: “Šeee, hočem še… Hočem te čutit…” Ko nežno obdela ščegetavček, potisne svoj prst v mojo vročo muco. Kri mi butne v glavo. “Pofukaj me. Hočem te…” Ampak ni še čas za to. Odmakne se stran, sleče hlače in reče: “Vzami ga v usta in poliži…” Obožujem moškega, ki me malo usmerja in mi da vedeti, kaj si želi. Med njegovim vzdihovanjem postajam vedno bolj vlažna. Z usti se približam njegovemu mednožju in ga poližem. Z jezikom drsim od korena navzgor proti glavici. Ko pridem na vrh, razprem ustnice in ga počasi vzamem v usta. Napol. In usta umaknem. Pihnem na njegovo glavico, da zdaj on zavzdihne od ugodja. Tudi jaz se znam igrati… Povleče me za lase in ga želi dati nazaj v moja usta. Ustrežem mu. Nežno obliznem ustnice, spustim nekaj sline na glavico in s počasnim gibom zdrsim do konca, ko ga že čutim skoraj v grlu… “Oh, to ja… oh…”

Njegove besede me podkurijo in ližem hitreje. Tega ne počnem dolgo, ker se komaj zadržuje. Potisne me stran, drugače bi mu prišlo. Ne zdržim več in sama se začnem božati po vroči muci. To je moj namen, da bi ga zrajcala do konca in ga končno čutila v sebi… “Želim si te… Pofukaj me. Zdaj takoj, ne morem več!‘ Približa ga moji muci in ko prodre vame se za trenutek ustavi. Pogleda me v oči. Čisti užitek. Potem stopnjuje tempo in ko prodira vame se spet strastno poljubiva. Nato me prime za boke in obrne, da sem na kolenih. Od zadaj prodre vame. Vpraša me: “Si me pogrešala? Hočeš še?” Zaječim: ‘Ja, hočem šeee!‘ V divjem ritmu je v zraku elektrika, energija, adrenalin in vse, zaradi česar izgubiva občutek za zunanji svet. Medtem ko me poriva od zadaj, se z rokami zaplete v moje lase in me nežno povleče za njih. Všeč mi je, če moški ve, kako mora prijeti žensko, da v njej prebudi žival. Ženske v sebi skrivamo marsikaj. Samo tistemu, ki zna, pokažemo vse.

Zdaj sem jaz tista, ki je zgoraj. Nasadim se in v počasnem ritmu se nasajam nanj. Muca je že tako mokra, da se sokovi cedijo po njegovem nabreklem kurcu. Od užitka ječim. Prime me za boke in mi daje ritem. S prsti se drgnem po ščegetavčku. V usta mi da prst in ližem ga. Vzdraži me do zadnje postaje: “Rad te fukam… Ne morem več, prišlo mi bo….‘ To je kaplja čez rob. Ko vidim, kako sem ga vzburila, vse zavore popustijo in tudi moj nevzdržen konec se bliža. ‘Oh, jaaa… Napolni me… Meni bo tudi prišlo… Ah… Prihaja miii!!” Telo se mi strese, zaprem oči in za nekaj sekund ne diham. “O, moj bog!”…

Ko se umiriva in obriševa, me nagajivo pogleda in reče: “Odlično kavo kuhaš, ni kaj…”😉

Ina

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 169

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!