Kot že nešteto večerov poprej je zgolj v spodnjem delu prekratke pižame in preveliki bombažni majici ter drobnih, kratkih nogavičkah, ki je vsaka pogrešala svoj par, zopet sedela v kuhinji za mizo. Udobno nameščena na sedežu, z eno nogo stegnjeno na sosednji stol in z drugo pokrčeno k sebi, je imela pred seboj kot pogrinjek odprto knjigo Vzhodno od raja, ki jo je znala malodane že na pamet, v roki pa je držala svoj pametni telefon in brskala po facebooku, kjer je vnovič chatala z njim.

Prenosni računalnik je imel poleg sebe na postelji, kjer je bil zleknjen pod odejo, na sebi je imel oprijete boksarce in majico, Balzacov popek pa je slonel na polici, kamor ga je bil odložil, da se bo kasneje lotil branja.

Izmenjaje sta si pošiljala gife z imgurja, on njej posnetke, kjer tip ožema kurca zevajoči deklini na jezik, ki ga je izplazila pod glavico, ona njemu prasičko, ki sedi na obrazu pod seboj ukleščenega ljubimca in se mu drgne s pičko po faci, potem ji je on vrnil s prizorom, kjer štirje štrleči kurci bruhajo močefit po obrazu pospermane pohotnice, ki se oklepa dveh od tičev, enega od tipov pa liže po jajcih …

‘Ne gane me to.’
‘Čudakinja si. Bore malo te gane.’
‘Saj veš kaj mi pride do živega.’
‘Vem, a tisto si videla že z vseh možnih kotov.’
‘Sploh se ga ne naveličam.’
‘Kako bi odreagirala na posnetek kjer bi fukal eno? Bi te zjezilo, zrajcalo?’
‘Zrajcalo me vsekakor ne bi. Ne vem.

Že ob misli, da fuka neko drugo ji je postalo slabo. Želodec se ji je zavozljal, v njem je čutila kepo, v grlu cmok, dušilo jo je. Le kaj vraga mu pride na pamet, da bi ji pošiljal posnetke, kjer fuka neko drugo žensko? Katero?

‘Videlo bi se le mene. Sploh ne bi vedela s kom fukam.’
‘A obstaja?’
‘Je to sploh pomembno?’
‘Ni. Imaš prav. Zakaj me to sprašuješ?’
‘Bi postala mokra, ko bi me videla suvat in nabijat?’
‘Ne.’
‘Kaj pa če bi ugotovila, da si na posnetku ti? Bi prepoznala svojo rit in pičko, ki bi goltala mojo batino?
‘Ne vem …’
‘Bi gledala kako te fukam?’
‘Imaš res posneto?’
‘Kdaj pa bi lahko posnel po tvoje?’
‘Nimam pojma!’

Skozi glavo so ji švigali prizori in trenutki, ko je bila obrnjena proč, ko ga ni gledala, kako se zaganja vanjo, ko jo je tiščal v pernico in jo od zadaj nabijal v pičko.
Razmišljala je, ali je imel tistikrat telefon na dosegu roke, ali je ostal v žepu hlač, ki so bile vržene čez fotelj predaleč, da bi lahko iz hlač pograbil telefon in morda posnel. Tuhtala je, če je ni posnel, ko mu je tiščala pičko v obraz, ona pa mu je povsem odsotno fafala kurca. Je imel telefon poleg na mizici? Ga je vmes pograbil, posnel in ga odložil nazaj , preden se je ozrla? Jo je zato takrat, ko jo je fukal od zadaj, tiščal ob posteljo, prasec!?
Iz občutka ogorčenja, da je sploh pomislil, da bi ji poslal posnetek fuka z drugo žensko, je prešla v drug občutek. Sedaj jo je popadla jeza, da jo je na skrivaj posnel med fukom.

‘Pomisli …’
‘Pojma nimam. Niti približno. Nemogoče!’
‘Si prepričana?’
‘Nisem?’
‘Si mokra?’
‘Ja.’
‘Te rajca?’
‘Po svoje me rajca, ja.’
‘Misel na posnetek, ko te držim za lase in te kajlam do jajc v povsem premočeno pičko?
‘Mhmmm …’
Da bi se slišala, kako me priganjaš, naj te fukam. M, packa? Bi imela video, ko porivava kot dva manijaka?
‘Oh, ja …’
‘Bi? ‘
‘Ja, bi!’
‘ Kako zgine najprej glavica … pa potem cela batina … in suva naprej in nazaj, naprej in nazaj, tvoja pičkica pa ga objema …’
‘ OMG! V luži sedim. V mastni luži, povsem trda in zrajcana!’
‘Mhmmm, ti packa nemarna! Zakaj pa si trda?’
‘Ker me spravljaš ob pamet!’

‘Bi posnetek!’
‘Fak ja!’
‘No kako se reče?’

Zadavila bi ga z golimi rokami! Preklet prasec pokvarjen jo je v slabi uri, ko se je sprva zgrozila ob njegovi zamisli, da bi ji poslal sebe kako fuka z neko drugo prasico, prek skorajda besnila, ker je skrivoma snemal njun seks, brez njenega vedenja, kaj šele odobravanja, sedaj skušal pripraviti do tega, da ga bo prosila naj ji pošlje posnetek, ki mu ga ni dovolila posneti!? Prekleta pizda predrzna! Bila je jezna nanj, da si sploh drzne početi to z njo, bila je jezna nase, da mu uspe, predvsem pa je bila jezna na izdajalko iz katere se je cedilo in ima zaradi nje povsem premočeno pižamo!

‘Oh no … plosim?’
‘Punčke me ne vzburjajo!’
‘Prosim.’
‘Prosim kaj?’
‘Grrrrrr!’
‘Renčiš?’
‘Prosim pošlji …’
‘Oh, draga moja … misliš, da če bi tak posnetek dejansko obstajal, da ti ga ne bi že zdavnaj poslal ali pa že takoj pokazal?’
‘Fuck you! Jebi se! Kakšen prasec si!’

Ubila bi ga! Celo uro je bila na robu stola, na robu živcev, na robu orgazma. Za dlake nad pičko jo je držal nad robom prepada, trgalo se ji je od radovednosti kaj je ovekovečil, kdaj je utegnil med fukom sploh snemati in ostati neopažen, ali jo je ujel med orgazmom ali pa bo videla, kako ji konča na hrbet in se ji sperma steka med ritnicama dol proti pički, tik preden se, kot bi hotel pizdici reči na ponovno snidenje, nenasitno zaliže v razboleno češpljo, … Zdaj pa ji pizdun nemaren pove, da jo je ves čas le jebal v glavo!? Drkal v zdrav mozak!?
Navduševala se je, da bo smela videti video, zaradi katerega bi mu prej skopala oči, ker si ga je sploh drznil posneti, vsa neučakana je trepetala, kdaj ga bo prejela, da si ga bo lahko ogledala in si podrgnila svojo sladko češpljico, zdaj pa je razpizdena do konca, ker sploh ne obstaja!?
Vstala bi in cepetala, če se ne bi zbala, da bi ji spodrsnilo v žmohtu lastne češplje, zavolj tega padla, si zlomila vrat in bridki konec vzela vsa mastna, nepotešena, pohotna in brez hlačk, še preden bi tega ošabneža klofnila čez lice ali pa usekala naravnost na gobec, se mu nabila na kurac in ga pofukala dokler ne bi omedlel. Kurbež ohol!

‘Saj če si blazno želiš filmčka, lahko naslednjič prinesem stojalo in digitalni fotoaparat pa posnameva nekaj prizorov, da bo za spomin.’
‘Kakšna baraba si! Skoraj me je konec! Omg!’
‘Kar tiho bodi. You fuckin love it!’
‘Kako me znaš ti obrniti! Povsod sem popolnoma mastna! Do sredine stegen in med ritnicama … mmmmh, ti prasec!’
‘Jaz!? Ti imaš glavo skregano s pičko!’
‘Moram na čik, da pridem malo k sebi.’

Zavedanje, da ima na njo tak vpliv, da jo vsakič pripravi do brezumja in ima zaradi njega povsem mokro pičko, ga je tako rajcalo, da je ležal v postelji, sedaj že odkrit, brez gat in brez majice. Kurac je imel trd kot macolo, glavica pa je vijolično žarela. Otepaval ga je in tiščal k trebuhu, da bo izbrizgano končalo na njegovem trebuhu in ne po postelji in steni za njim.
Šinil je pokonci in odracal do kopalnice, kurac pa ga je mlatil po stegnih. Opotekel se je skozi vrata, z nekaj močnimi potegi roke po tiču pa je seme kot projektil priletelo v kopalniške ploščice nad umivalnikom.
Odprl je pipo in si z mrzlo vodo spral mastnega kurca, si umil obraz, popil nekaj vode in se vrnil v sobo.

‘Moral sem it zdrkat prišlo mi je kot poniju … Bi se guzila v kamerco in nasajala na kurca, a?’
‘Ne vem, načeloma ni ni ravno prijetna ideja.’
‘Tvoja pička kaže nestrinjanje.’
‘Saj to! Bitch!’
‘Veš kako me rajca, ko ti možgani delajo lupinge.’
‘Nobenih lupingov ne delajo. Odpovejo mi.’
‘Ti je zmeda med ugotavljanjem kdaj, kje, kako sem snemal in s čim, ohromila mozeg? Si tuhtala, če sem te držal z obema rokama ali samo z eno?’
‘Vse živo sem tuhtala!’
‘Si zdaj ziher, da te nisem posnel?’
‘Ne, nisem.’
‘Ti vražiček zmešan. Nikoli nisem ničesar snemal niti poskušal.’
‘Res ne?’
‘Mi ne verjameš?
‘Ti. Povsem sem izmučena. Kaj mi ti delaš!’
‘Kaj pa ti delam? Sama si delaš. Si najbrž kar videla ekranček in kurca kako zgineva, tvoja pička se ga pa tesno oklepa.’
‘Ne vem kako to zgleda.’
‘Ti bom pokazal … Boš posodila svojo mašinco pa ti bom posnel.’
‘Mmmmmh, ja. Pa bova potem skupaj gledala in kadila v postelji.’
‘Mucko boš kaj pobožala?’
‘Dost’ ima pizda ena. Mi je že prej noro prišlo. Pozabila sem ti povedat.’
‘Nisva nekaj zmenjena?’
‘Oprosti, nisem si mogla pomagat. Samo dotaknila sem se je. Potem sem šla pa na čik.’
‘Tega. Ne. Stori. Nikoli. Več.’
‘Oprosti, srce. Saj se ti bom odkupila, a prav? Ne bodi hud, prosim.’
‘Ne oprostim ti. Tole boš obžalovala.’
‘Samo preverjala sem kje vse sem mokra pa me je malo zaneslo …’
‘Packa si.’
‘Ti si kriv! Ti si me tako naredil!’
‘Ne. Taka si. Taka si ves čas bila. Jaz sem te le izluščil ven. Se mi pa niti ni bilo treba zelo truditi. Imaš pač rada kurca.’
‘Ne. Nimam. Rada ‘kurca’. Rada imam tvojega kurca. Uničena sem. Spat bi šla.’
‘Pojdi. Lahko noč. Jaz moram skovati nov peklenski načrt. Ugašam računalnik.’
‘Kakšen načrt!?

Samovšečno se je nasmihal ob izklopljenem klepetu, kurac mu je ponovno pričel otrdevati in skozi glavo so mu švigale zlovešče zamisli, ki bi jih lahko izpeljal, da bi ji spodmaknil svet spod nog, ji zopet omedil njeno slastno brazdico in jo ob vnovičnem srečanju prelizal in pofukal, kakor se za tako mašino tudi spodobi. Strastno, divje, neobrzdano, grobo in nežno hkrati, dokler se ne bi ves zasopel zvrnil čeznjo.

Kaj imaš spet v mislih?
Prasec …
Lahko noč.’

Niti slutila ni kaj se mu plete po glavi. Nikoli ni. Pa vendar je vsakič kljub začetni zadržanosti ali pa odločnemu ne navkljub, vseeno čez čas sama spodbujala njegovo zamisel, ki se ji je sprva tako prepričano zoperstavila in se nikakor ni strinjala s predlaganim, potem pa ga je tako kot prejšnjič celo presenetila in si njegovega trdega kurca sama nastavila na ritno luknjo, se nasadila nanj in se mu pustila pofukati v rit.
Pa vendar se je odločil, da ji te zamisli, vseeno še ne bo predočil, niti je ne bo skušal izpeljati, čeprav ji jo je že enkrat omenil, a je bila povsem zgrožena, hkrati pa mokra do kolen. Njegova norost in njena norost sta se imenitno dopolnjevali. Skoraj tako dobro kot njegov skoraj vedno trd kurac in njena skoraj vedno mokra pička. Dvojec brez krmarja po brzicah strasti.

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.6 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!