Preko nekega portala sem si dopisoval z Nives, študentko v Ljubljani. Seveda sva debatirala o vsem mogočem, največkrat naju je zaneslo v bdsm vode, logično, saj sva oba imela to v svojih oznakah. Fantazija, ki naju je oba rajcala je bila, da se ne bi nikoli prej videla in ona bi me čakala gola z zavezanimi očmi. Dogovorila sva se še, kaj bi vse lahko vključevala najina seansa, kje so meje in seveda tudi varnostno besedo …
Po vsem kibernetskem rajcu je prišel dan, ko je Nives imela opravke na obali, seveda ji ni bilo potrebno dvakrat reči, da se ustavi tudi pri meni. Navodila so bila, da parkira na parkirišču v bližini mojega doma in me pokliče za nadaljna navodila.
Povedal sem ji v kateri smeri naj nadaljuje peš, in za katero kljuko mora prijet, da odpre prava vrata. Ko je vstopila se je morala sleči, si na oči natakniti črno masko in čakati …
Ko sem prišel do nje, je že nekaj minut stala sredi veže, najprej sem si jo ogledoval, tudi čisto od blizu, da je čutila moje dihanje, nato so sledili nežni dotiki s šibo, najprej po notranji strani stegen, da je noge še malo razširila … lotil sem se tudi njenih res velikih jošk, najprej sem jih zvezal z vrvjo, nato sem ji še roke zvezal za komolce in zapestja na hrbtu.
Kasneje sem jo odvlekel v zgornje nadstropje, kjer je že čakala okrogla miza. Najprej se je naslonila s svojimi joški na mizo. Sledil je spanking, in šiba, ker je nagajala in se upirala so bili udarci vedno močnejši, tako da je bila ritka kar lepo rdeča.
Obrnil sem jo na hrbet in pričela sva s fistingom njene pičke, potrebno je bilo nekaj časa, pa je bila moja roka že globoko v njej, vreščala je in se vsa tresla. Sedaj je prišel čas, da se da kaj v usta, globoko v usta. Tako sem stal pri njeni glavi in ji ga potiskal globoko v grlo, ven je tekla tista gosta slina, užitek brez primere. S šibo sem jo “božal” po njeni pički, z drugo roko pa sem se igral z njenima joškama.
Obrnil sem situacijo in šel okoli okrogle mize, kjer me je čakal njena ozka ritka, kljub temu, da je bilo vse skupaj kar mokro, se je bilo treba kar potrudit, da se je ritka dovolj odprla, nekaj spenkanja je skoraj bilo nujno … ko sem jo dobro nabijal, sem jo z drugo roko zgrabil za vrat in jo držal, počasi je že začela zgubljati zavest, nisem smel pretiravat, ker je imel oči še vedno zvezane in žal nisem videl tistega pogleda tik preden … nisem mogel iz svoje kože, da si ne bi še enkrat zaželel globokega grla, božanski občutek, čeprav se je malček, ampak res čisto malček upirala. Zaključek je bil veličasten, v njeni pički z močnim squirtom … šele po nekaj minutah sem ji snel masko iz oči … “Me veseli, da sva se spoznala!”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!