Konec pouka. Začenja se zrelostni izpit, matura. Preko interneta komunicirava več let. Klepeti, debate vseh sort in vrst. Kar naenkrat se pojavi ideja, da se spoznava v živo. Beseda je dala besedo in srečala sva se v podhodu železniške postaje. V živo še bolj simpatična, kot na slikah. Visoka, prekrasno oblinasta, samozavestna, dominantna in izredno močna. Sledila je spoznavna pijača in začetek, najbrž neponovljive, poletne romance.

 

Bilo je, ko sva se že dodobra sprostila drug ob drugem. Bil sem pri njej na obisku in po noči norega seksa, sva se pred kosilom odločila, da greva na sprehod. Hoja po gozdu, klepet o vsakdanjih rečeh, malce porednosti ob jezeru in že sva bila doma. Ker nama ni bilo do kuhanja sva se odpravila v njeno sobo na počitek. Neprespan in utrujen od prejšnje noči sem legel na posteljo, zaprl oči in odplaval. Nekje v daljavi je bilo slišati kako je med svojimi vinilnimi ploščami brskala in izbirala.

 

Ko je tišino prerezal zvok električne kitare sem se predramil in pogledal predse. Stala je ob postelji popolnima gola. Med urejanjem misli, sem zaslišal refren legendarnih Kiss-ov:

 

“Lick it up, lick it up, it’s only right now

Lick it up, lick it up, ooh yeah

Lick it up, lick it up, come on, come on

Lick it up, lick it up!”

 

Brez besed je stopila na posteljo, se obrnila s hrbtom proti meni in mi pritisnila svojo mokroto v obraz. Omamni vonj njene muce se je mešal s prijetnim vonjem po njeni drugi luknji. Neizprosno je pritiskala navzdol in hlastal sem za zrakom. Ko je boke malo privzdignila sem osvobodil jezik in z njim začel nekontrolirano drseti po njej. Ker ji ni bilo všeč mi jo je zopet pritisnila na obraz. Med tem je počasi slekla moje hlače in boksarice. Zopet mi je ponudila nekaj manevrskega prostora in začel sem z ritmičnimi gibi jezika. Nekaj časa sem krožil, potem v eni diagonali, v drugi, ga potiskal globoko v njeno mokro luknjo in pohotno goltal vse kar je priteklo iz nje.

 

Očitno ji je bilo zelo všeč. Mojega, že popolnoma trdega kurca, je prijela in z roko začela narahlo drseti po njem. Čutil sem, kako ga kri še naprej napenja, čeprav je bil že zdavnaj poln. Naenkrat sem spremenil ritem lizanja in usločila je hrbet, da sem lahko jezik porinil globoko v njeno notranjost. Nato je rahlo privzdignila rit in zopet sem se vrtel okrog ščegetavčka ter med njenimi mesnatimi ustnicami. Njenemu jeziku na kurcu, so sledile še ustnice in za trenutek sem prenehal.

 

Z ukazovalnim glasom je rekla: “Pizda, ne nehaj, če hočeš, da te pofafam!!”

 

Nisem se upiral in pohlevno nadaljeval. Čutil sem, kako ga z vsakim gibom navzdol požira več. Ko je prišla skoraj do konca, sem odmaknil jezik in zavzdihnil…še isti trenutek so bili njeni nohti globoko v mojem stegnu.

 

“Liži!!”

Brez besed sem nadaljeval delo. Slišal sem jo, kako se duši na mojem kurcu. Imela ga je v grlu in njena slina mi je tekla po jajcih. Oslinim palec, ga prislonim na njeno rit in začnem krožiti po anusu. Brez obotavljanja  ga potisnem vanjo. Zdrknil je do prvega členka. Ponovno ga namočim, tokrat v muci, in potisnem še enkrat. Šlo je globlje. S polovico prsta v njeni riti in jezikom na muci sem vztrajal, dokler se ni dvignila in se mi na vseh štirih nastavila. Nekako se prevalim na kolena, si jo namestim pred kurca in jo nasadim.

 

Dobil sem nadzor. Sedaj sem bil jaz tisti, ki je vodil igro. Prijel sem njene okrogle ritnice in jih nabijal nase. Pokanje kože na kožo je odmevalo po sobi. Stiskal in gnetel sem njene boke, ji gnetel joške, jo vlekel za lase,… Nisem nameraval odnehat. Hotel sem ji pokazati, kdo je tisti, ki je močnejši.

 

Med divjim nabijanjem sem komaj zadrževal seme in to je opazila. Zvito je zaokrožila z boki in napolnil sem jo do vrha!

 

Porinila me je vznak, se snela s kurca in češpljo nastavila nad moj trebuh. Potrpežljivo je počakala, da je vse izteklo iz nje. Potem je legla k meni, s prstom razporejala lužo semena po mojem trebuhu, se nasmehnila in rekla: “Naslednjo rundo pa v taozko.”

Planinc

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!