Ležim na postelji, utrujen od včerajšnje žametne revolucije, saj sem bil na nogah skoraj dvanajst ur, skozi okno gledam naletavanje snega, naenkrat pa me prešine, da je pustna sobota, in da se zagotovo nekje v tem trenutku kaka frajlica oblači v kostumček medicinske sestre, si spenja lase v dva čopka za svoj videz poredne šolarke ali kaj slično nagajivega.

Prekleto, če bi namesto tiča in brade, imel pritikline, vdolbine in izbokline, ki pritičejo ženskam, bi bil največja prasička v regiji.
Tipom bi se trgalo. Prisežem.

Vse poletje bi bila v najbolj drobnih hlačkah in najbolj mikro majičicah, kar bi se jih dalo obleči. Brez modrčka in gatk – se razume. Sploh kadar bi na rit navlekla krilce. Ali pa bi morda nalašč oblekla tangice. Hmmm …

Internet bi bil preplavljen z mojimi slikami. Slikala bi se gola, v štiklah, z izbočeno ritjo, z mokro pičko in prsti globoko v njej, z dildi v riti, s kurcem v ustih, vseeno bi mi bilo.

Spogledovala bi se, kot bi bila normirana, posledično pa bi posesala na kilometre tičev, v svojo gladko obrito pičkico in tesno ritko pa bi sprejela kurcev, da če bi njihovo dolžino in število vbodov sešteli in pomnožili, bi razdalja nekajkrat obkrožila zemeljsko oblo.

Nastavljala bi se po plažah, toplicah, bazenih, savnah in mestnih promenadah. Zapeljivo bi poplesavala v vročih ritmih nočnih klubov in lokalov. Kjerkoli bi bilo začutiti zadosti testosterona, tam bi bila in iskala svoj odmerek sperme.

Čeprav …
Najbrž bi bila tudi malo mahnjena na pičkice. Eh. Kdo bi vedel? No, če pomislim, bi vsekakor polizala tudi kako muco in prste zasadila tudi v drugo pizdico poleg svoje.
Vsekakor pa vam zavidam.

Č e ga želite fasati, to lahko poudarite z oblačili in ličili. Skoraj ne morem verjeti, da bi ženska, odločena, da želi danes čutiti kos utripajočega mesa, morala oditi domov nepotešena.

Še pozimi se lahko oblečete izzivalno.
Ravno včeraj sem med protestnicami opazil nekaj izjemno sexy primerkov v oprijetih pajkicah al’ legicah, ne vem kako se reče tem oprijetim zadevščinam in sem se vprašal, če v tem nič ne zebe.

Tako tesno so se prilegale njeni riti in stegnom, da sem kar bolščal.
Malce jo je očitno res zeblo … Nekajkrat je namreč stisnila ritnici skupaj.
Prav sexy mašina.

Ne moreš pa med vzklikanjem ‘Lopovi, lopovi!’, pristopiti, jo potrepljati po riti in ji odobravajoče prikimati, ali pa jo v tistem hrupu piščalk in trobelj ogovoriti z neko brezvezno banalnostjo.
‘Tebe tudi moti razprodaja državne srebrnine, prevelika zadolženost ter enormna brezposelnost med mladimi, da o ignorantskem obnašanju najvišjih predstavnikov vlade niti ne govorim?’

Preprosto ne ge.

Je pa tudi res, da nek smooth operator z izdelanimi nagovori in tako imenovanimi ‘pick up’ stavki prav zares nisem nikoli bil.

Vse v povezavi z osvajanjem temelji na nabijanju, pretiravanju, da ne rečem na laži. Sprenevedanje in igranje vlog pa sta skoraj obvezni komponenti, kar nekoga, ki med svoje odlike šteje odkritost in iskrenost, vse prej kot pritegne.

Že tako je prisotno glumaštvo, a zdaj naj grem pa oblečen v hipija ali pa v kavboja na pustno povorko pecat packo oblečeno v sneguljčico?

Najbolje bo, da počakam na pomlad – še bolje – na poletje in upam, da srečam žensko različico samega sebe.

Eno, ki mi ne bo, po uro in pol dolgem pogovoru in koketiranju, ter malodane grabljenja za kurac, pa vendarle precej nazornimi gibi in oblizovanju ustnic ter izpraševanju o vsem – tudi o fuku, na koncu priznala, da ‘bohlonaj za ego boost, zdaj grem pa dam svojmu fuzbalerju nastavt.’

Kot moški moram biti očitno lovec, ženske pa lisičke, prasičke , tigrice, …
Žal pa je v tem živalskem vrtu preobilico kač, kokoši in psic.

Če bi bil ženska, bi zdajle na noge vlekla visoke škornje in preizkušala mušketirski klobuk, zvečer pa bi za kakim vogalom ali v temačnem kotu kluba, s spodrecanim krilom gnetla jajca Darth Vaderju, ki bi me nabijal od zadaj in izdatno sopel v svojo masko.

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!