Dedci zadnje čase za fuk bolj kot ne prosijo. Fuk je postal stvar elit. Kar je nekako normalno. Prava seksualna revolucija je tista, ko fukaš le še najboljše fukače. Če ti z nekom ni treba preživeti še celega življenja, če zadaj ni več obsodb in če imaš izbiro, boš izbiral biološko. Po logiki alfa. Če izbiraš drugače, si kapitalistični analfabet.

 

LOGIKA ALFA

Alfasamec – glavni in najlepši samček/samica v čredi.

Alfakurčič – velik in lep kurac/joški brez okoliščinske estetike.

Alfarevež – najmanjši prasec/kuzla izmed vseh idiotov na kupu.

Alfaevro – bolje spati na jahti kot na kamenju v goščavi.

 

Logika alfa deluje na obeh spolih. Elitizem sam ne obsoja, a je elitnost seveda predpogoj, da lahko doživiš pravo demokratičnost generacije xy. E-spola* sta si tu precej enakovredna. Medtem ko se v kastnem svetu, ko o elitnosti ni več ne sluha ne duha, vse precej spremeni. Kurbirji so lepotci, nadarjenci ali pa je na njih enostavno nekaj posebnega. Pri kurbah je nadarjenost težko ulovljiva konstanta. Kar nekaj lajdric je povsem povprečnih punčar. So dolgočasne, so depresivne in v postelji rahlo olesenele. Seks z njimi te spomni na nažgani seks z dvoriščno lipo Majdo, ki si jo nategnil pred dvema letoma po propadlem zmenku in zaključku večera na vaški veselici. A vendar – fuk jim ni tujka! Nekurbirjem in obupanim dedcem pa se godi nekakšna protizgodba. Takšni tipčki se vežejo v jarem, da končno pridejo do rednega seksa, ki pa po nekaj letih največkrat usahne na raven predporočne zgodovine. V jarem ulovijo knjižničarke, zgonjene babe, naveličane frekventnosti različnih navad, ali pa družinske karieristke, če le imajo srečo.

Tu pride na vrsto naš Marjan, star okoli 30 let. Bil je nekakšne sorte faliranec. Ko je obupal z iskanjem zaposlitve po svoji meri, se je odločil, da se v življenju ne bo več jebaril za namišljenimi vrednotami novodobnega sveta in se bo raje izognil srčnim boleznim. Zaposlil se je kot hišnik pri firmi, kjer je dobil »rider« kosilnico in velik sesalnik za listje, ki ga je spominjal na ogromnega zehajočega kurca. Celo leto je delal počasi in brez stresa, pozdravljal mimohodnike in zdel se je srečen, saj je tudi bil! Naš srčni Marjan je našel svoje mesto, našel je sebe in ni več iskal večne sreče, enostavno jo je skušal živeti. MacGyver prekariata. Letos se je odločil, da gre v Zrče. Tam fukajo, je slišal nekje. Prestar si za tja, itak je pa klobasarija, je slišal drugič. A Marjanu se je prilično jebalo, vsi so pravili, kako je biti hišnik kurac, on pa je tam res užival, zato teh bedakov ni več upošteval. Napokal si je nujni žar, nekaj salam, piksen prebranca in pakelc kondomov, ki ga je šparal že kakšna 3 leta, tako dolgo že tudi ni fukal. Razlogi nefuka so bili različni. Najprej so mu žrli živce doma, kaj bo z njim, in mu posledično enostavno ni več stal. Občasno zjutraj. Toliko, da se ni sekiral. Impotenten nisem, je pozdravil tičkota, ko mu je zasalutiral, a si ga ni nikoli fuknil na roko. V sebi je zatrl vso slo po babah. Po užitku. Nato se je res trudil z luknjičasto populacijo, a ni dobil nič, ker jih je iskal izven svoje lige. Padel je v depresijo. Ko se je pobral, je bil že hišnik in žensk niti ni več spoznaval, večino časa je preživel doma za stripi o Betmenu. Poznal je vse filme. Sovražil je Robina, ki se mu je zdel navaden pederajz. Kupil si je betmenboksarice in v njih divjal okoli bele bajte na firmi na kosilnici ter mogočno rezal betice majhnim zelenim stebelcem. Deklice so ga sicer opazile, bil jim je zanimiv, a se je tam ves interes tudi končal. Toliko na splošno o našem Marjanu.

Na meji so mu pregledali avto, pripeljal se je s takšno jajco, da so se čudili, kako je sploh prispel iz svoje vukojebine do prehoda. Papirji so bili urejeni, ni bil videti nažgan, še manj pa poknjen. Avto je bil slabo naložen. Nekaj cigaret so še našli pod sedežem. Rad je oblačil srajce, imel jih je kakšnih deset. Obožujem, ko mi piha mimo knofkov in čez zizlne, jim je razložil ter se odpravil naprej na pot. Ob poti je pojedel prvo morsko pico na usranem krožniku. Pa ni rekel nič. Ko sem na morju, se mi jebe, je razložil kelnarci, ob opravičilu za počrnjen krožnik in mlačno pivo. Daj mi led, pa bo. Pil je, jedel, gledal strežnico med noge in s prsti meril, koliko lufta se skriva vmes. Pičkatimaterna, kaka raketa! si je mislil. Kdo fuka take babe, kurbež razvajen. Pa je vzel denarnico z mize, navrgel kelnarci nekaj napitnine in speljal z rahlo jezo. Proklete babe, si je mislil, manj jih vidim, laži mi je pr hercu.

Marjan je prispel, privoščil si je dober apartma. Rad je sladko spal, sovražil je raznorazno šparanje na račun kvalitetnega užitka. Dober pir pa dobra pojstla! je vedno pravil. Ko so ga vprašali po dobrih pičkah, je le še mrdnil in ruknil polovico tistega dobrega pira. Prasičke male, je javknil. Prašič, kot je bil, je čudežno najprej vedno vse odpakiral in si pripravil svoj počitniški prostor. Na dopustu je kadil. Marliče. Srajce je seveda pridno obesil. Dolge hlače tudi. Kratke hlače v drugi predal, majice tretji, gate in zokne pa v prvega. Dobro, je rekel. In si odprl pivo, ki ga je naprosil že na recepciji. Na balkonu si je prižgal cigaret. Razgled mu je godil. Pičkice luštne. Kaka klobasarija, pedri šparovni?! Malo globlje sezite v žep, pa bojo prave pizde že pod balkonom. Ha! Jebemomajko! in cuknil še požirek. Po dolgem času je v jajcih čutil napetost, tisto najstnikom znano potrebno ščemenje. Oči so se mu odprle, pogledal se je v ogledalo in poslal poljub. Pa saj nisi tak švoh, si je rekel in se malo napumpal. Odprl je drugo pivo, prižgal muziko, zazibal z boki. Plesal je v boksaricah. Užival je, ko so se mu jajca gungala sem in tja in so mu poskakovale bele boksarice. Zanj so le pedri nosili oprijete gate. Kaj pa luft, kurac tud more dihat, je razlagal zabitim kolegom.

Ajde jebačko, sada da se karamoooo! in že se je izmuznil iz sobe na plažo. Našel je tisto taosamljeno, prisedel in ji nabijal. Ko je prišel nazaj k njej njen blesavi dec, se mu je opravičil in povedal, da ni vedel. Tip ga je rahlo odrinil, in to je bilo to. To je bilo to? se je zarežal, pritisnil poljub naprej porivaču in nato še bejbi ter napol crkavajoče od silnega smeha odšel. Pil je in se lovil med vsem ljudstvom. Pristal je ob družbi revežev, idiotov, klečeplazcev in povprečnežev. Ena baba. Le ena baba. Zavedel se je, da imajo kolegi prav. Pa pičkajimmatrna pa njihov gobec pa njihove večne resnice. In začel pač piti še bolj. Začvekali so se.

Tatjana je bila tista edina baba. Ko jim je razlagal svojo zgodbo, se je z njim nekako poistovetila. Vsi so bili naduvani povzpetneži, teh pa ona ni marala. Rada je uživala. Rada je bila brez odgovornosti, in hišnik ve, kako je to. Hišnik jo lahko nauči tega, pa še vse je imela zaraščeno okoli hiše, no, če povemo po pravici, je imela tudi pičko malo zaraščeno. Prepričana je bila, da bo njemu vseeno. Imel je mehke oči. Pil je dobro pivo. Bil je srčen moški. Sumila ga je, da ga že dolgo ni namočil. Sama je zase sicer trdila isto, res, da je fukala s tremi v tem tednu. A ti niso šteli, ni se jih niti točno spomnila. Prvemu je prišlo prehitro, drugi je prej kozlal in mu je morala posoditi še ščetko, tretji pa … tretji jo je med akcijo klical Marjeta, kot je bilo ime njegovi mami. Sami pedri, blah, je rekla Tatjana. Marjan sigurno ni peder.

Marjan je opazil, da je v tej družbi nekaj drugače. Ta pička ga je opazila. Baba me gleda, kurba, da mal sm pa iz vaje, mal sm pa nervozn, jebemti babo, morš pa kr navalit. Mencal je nekaj z nogami in le prisedel k njej. Dal ji je enega od svojih pirov. Punca se sicer ni zavedala, a kaj takšnega ni doletelo vsakega. Zlezla mu je pod kožo, sicer je pa res, da je Marjanu pod kožo zlezla vsaka, ki mu je namenila več kot dve besedi. Ker je bil prašič, je že zdaj razmišljal, kakšno pičko skriva. Predstavljal si je, da ima pobrito na gladko. Rekel je, da ima rad taotroške, zaprte, s tanko črtico, lepim luštnim ščegijem in rahlimi pikicami na venerinem hribčku. Rad je imel sledi dlak. Tak pedo pa tud nism pizda, je to pojasnil kolegom. Niti ni vedel, da jo je objel okoli pasu in si jo pritisnil k sebi.

Marjan! ga je opomnila Tatjana in upala, da ji ne bo odgovoril, ker ni hotela, da jo spusti. Pritisnila je svojo rit k njemu. In še bolj upala, da bo opazil. Saj je delala precejšnje sranje te dni, a danes se je res počutila kurbo, in to z užitkom. Tale Marjan ji je namastil pičko, kot se zagre. Iz ust pa kar neke izjave mimo vsega. Imaš rad palačinke? Kako je ime tvoji mami? Zakaj si prišel sem? A pol si kuhaš sam? A bi meni tudi kaj skuhal? Oprosti, čisto sem skuštrana. Nažgana sem. Ne poslušaj, kaj govorim. Kušn me že enkrat, ne bit tak tiho!

No in ga je le zbudila in premamila. Pob jo je zalizal, da se je vsem okoli ustavilo. Prijel jo je, kot bi plesal tango, in ji že malo boleče zvil roko. Pa vendar. Poljub je bil strasten. Marjan in Tatjana se ližetaaaaa, se je drlo zadaj nažgano frocovje. Če koga zanima, je bila Tatjana mlajša, a ne za veliko. Frocovje niti ni bila njena družba, le sama je tu ostala z njimi, ko je kolegico pofural genitalni herpes. Po inkubacijski dobi sodeč jo je lahko fasala od 5 pravih jebatorjev, dva sta bila dolgokurčnika in eden spodrslajaj. Ja, bila je neke vrste kurba. Nič kriva! Kurbe niso krive, v naravi jim je in po žilah jim teče kurbljiva kri, bi rekel Marjan. Čeprav žensk občasno ni cenil, jih je rad branil. No, Tatjano je lizaril, kot že dolgo ne kakšne, vmes ji je še kdaj zašlatal rit. In le zinil. A greva k meni? Tatjana se je seveda samo nasmehnila. Frocovje je res tečno, mu je pomežiknila.

Enostavno sta se rajcala. Za kurca ga je prijela že nekje sredi stopnic. Marjanu se je pojavil ogromen nasmeh. Impotenten nisem, ji je rekel. Nasmehnila se je nazaj, čeprav ni razumela širine te izjave. Ej, kako sta hitela po stopnicah. Eni je kapljalo med nogami, drugi pa se je lomil, ko so mu gate zvijale kurca. Jebeš neoprijete gate, Marjanu je stal. Marjan definitivno ni bil kratkokurčnik. To pa je Tatjanco še bolj podžgalo. Pojahat sta se šla direktno na balkon. Mularija ju je, čeprav je bila nadležna, rajcala. Zagrabil jo je za vrat in poljubil. Zagrabil jo je za tamalo in jo poljubil. Zagrabil jo je za joške in ji rekel: pizda maš velke!

Pa sta se pofukala. Marjan se je počutil alfa, Tatjana pa je prvič v življenju uživala v vlogi kurbe. Zaspala in zbudila sta se srečna, kateri alfič pa je naš Marjan, se pa le sami odločite in mu prisodite oceno. Mislim, da si zasluži dobro.

Na zdravje Marjan, pravi pisec in si odpre pivo na dokončano zgodbo.

Lep pozdrav.

Pušlc

 * E nakazuje na elitnost in ne informatiziranost.

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!