Bil sem star 18 let, ko sem odkril, da so mi bolj všeč moški. Že kot najstnik sem hodil ven z deklet, saj sem bil zelo priljubljen med njimi. Vendar nikoli ni prišlo do kaj več kot do poljubljanja. Za svoj 18 rojstni dan sem priredil zabavo doma. Prišla je tudi takratna punca s katero sva bila skupaj kakšen mesec. Odločila sva se, da je čas da oba izgubiva nedolžnost. Že tako je bil 18 rojstni dan prelomnica, a sva sklenila da ga narediva še bolj posebnega.

Bil sem zelo živčen in sem se tistega dne preveč napil. ko so prijatelji odhajali domov je ostala le še punca in njen starejši brat. Pospravljanje smo pustili za drug dan in s punco sva šla v mojo sobo. Začela sva se poljubljati in kot vedno mi je kurac zelo hitro vstal. Slekel sem si hlače in si ga začel drkati pred punco. Z veseljem je gledala, pravila da jo to rajca. Ko nisem mogel več sem ji ga porinil v usta. Morem priznati, da ga je dobro lizala. Na vrsto sem prišel jaz da njo dober poližem. Ko sem začel lizati njeno nedolžno pičko, je bil moj kurac vedno bolj in bolj mehek. Nekaj krat sva še poskusila in čeprav je vstal, je kar hitro spet postal mehek. Krivdo sva dala na alkohol.

Dolgo časa sem še ležal v postelji, punca je že dolgo spala, jaz pa nisem in nisem mogel. Odšel sem pred hišo na en cigaret. Noč je bila hladna in ko je šel moj čik že proti koncu, se mi je pridružil od punce brat. Rekel je, da ne more spati in mi je prinesel še eno pivo. Imel je enake poteze kot moja punca, sorodstva nista mogla zanikati. Imel je prečudovite temne oči in svetle lase. Že nekaj časa so krožile zgodbice, da naj bi bil gay a jaz ga nikoli nisem videl kje samega s kakšnim fantom. Vedno je bil v družbi lepih punc zato zgodbicam nisem verjel.

Ko sem mu povedal kaj me teži, mi je rekel da je tudi on imel enake probleme in da je nedolžnost izgubil šele pri 22 letih. Zaupal mi je, da je že od nekdaj vedel, da je gay in da si tega ni hotel priznati. Družbi še sedaj ne more priznati in še vedno je za krinko hodil s puncami. Čeprav so začele krožiti zgodbice o njem, jim ni nihče verjel.

Ne vem kako je prišlo do tega, ampak kar naenkrat me je poljubil. Rekel da si ga že nekaj časa drka name. Vračal sem mu poljub in v poljubu sem bolj užival kot s katero koli punco do sedaj. Kurac mi je takoj vstal in bil je tako trd kot še nikoli! Malo me je bilo strah, saj jaz nisem gay, ne privlačijo me moški, ampak nisem ga mogel nehati poljubljati. Odprl mi je hlače in moj kurac je bil resnično trd in nikoli še tako velik. Vzem mi ga je v usta in če sem prej rekel, da moja punca dober fafa, je on nenormalno dobro. Užival sem! Resnično užival! Prehitro mi je pri prišlo.

Prestavila sva se v hišo, v sobo za goste, kjer je danes prespal. Slekla sva se. Drug drugega. In ko je potegnil svojega kurca iz hlač, nisem mogel odstraniti pogledal. Bil je velik! Bil je moker in jaz sem začutil potrebo da mu ga pofafam. Še preden sem šel pred njega na kolena mi spet je stopil. Vzel sem mu ga v usta in bil je neverjeten občutek. Tako poznan in nepoznan v enem. Vlegla sva se na posteljo, v položaj 69. Spet mi je prišlo hitro. Tudi tokrat je vso mojo spermo polizal in pogoltnil. Prijel me je močno za glavo in mi svojga dolgega kurca porinil globoko, ko mu je prihajalo. Prvič sem imel spermo v ustah. Še niti svoje nisem poskusil. In ni bila slaba. Izmučena sva obležala na postelji.

Božal me je po riti in mi rekel, da mam super rit. Da bi jo rad razdevičil in me spraševal, če mu zaupam. Nisem ničesar odgovoril, samo šel sem na vse štiri. Začel mi je nežno krožiti z jezikom po riti, šel z njim v rit. Ko je dovolj navlažil mi je v rit potisnil en prst. Občutek je bil možanski in kurac mi je takoj vstal. Kmalu se je enmu prstu pridružil že drugi in tretji. Porival mi jih je v rit in si drkal svojga čudovitega kurca. Želel sem si ga imeti v sebi. Želel sem si poskusiti kako je in to sem mu rekel.

Naslonil mi je glavco na rit in mi ga nežno porinil. Zabolelo sem da sem se odmaknil. On me je pomiril da je to čisto normalno da malo boli in da ko mine bolečina pride užitek. Nisem mu povsem verjel a sem mu zaupal. Spet sem mu pomolil svojo rit pod nos da jo je še malo polizal. Ko je spet naslonil svojo glavco na rit, tokrat ni porinil nežno. Porinil mi je svojega kurca z vso silo in čeprav je bolelo se nisem odmaknil. Celga kurca je mel v meni in čakal da mine bolečina. Ko sem se sprostil me je začel počasi nabijati. Nisem mogel verjeti kako sem užival, kako je pasalo! Rit je bla čisto mokra in mi je teklo po jajćkih. Ob nabijanju mi ga je začel drkati. In če mi je prej hitro prišlo, mi je sedaj nenormalno hitro. Izlil sem se po postelji in on me je začel še hitreje nabijati. Najini telesi sta ploskale ena on drugo in oba sva kričala od užitkov. Kmalu mu je prišlo v mojo rit. Primil me je, se sklonil in polizal vso spermo ki je pritekla iz lukence.

Vse izmučena sva legla na posteljo in pogledala proti vratam. Med njimi je v joku stala moja punca, njegova sestra. Tako sem naredil svoj 18 rojstni dan res nekaj posebnega. Izgubil sem nedolžnost, odkril sem da sem gay in po vrhu zlomil srce svoji punci.

Mr. Gay

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 13

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!