Naravnost oboževal sem vročino.
Medtem, ko so se drugi skrivali v svojih stanovanjih, sem jaz v samih kratkih hlačah, brez gat in napol odpeti srajci, krenil pred blok.
Sonce mi je prestrelilo glavo, povesil sem pogled in se usedel na razmajano klop, a tako da sem soncu kazal hrbet in me ni slepilo. Zvito.

Prižgal sem cigareto, opazoval oluščeno zbledelo fasado, pod stopnicami je bil prevrnjen bicikel (sprednje kolo je bilo malce večje od zadnjega in balanca je bila široka. Nek mulc, si je naredil Harleya, kobajagi). Na tleh poleg je ležala punčka z izpahnjeno ramo.
Od asfalta je puhtelo in sem ter tja je zagrmelo. Kazalo je na ploho.
Tedaj sem na svoji desni slišal:«Ppppph …«
Lenobno sem se ozrl tja.

V mojo smer je stopicala pojava visoka kakih 165 cm, obuta v japonke, ki jih je vlekla po tleh, okrog gležnja je imela srebrno verižico z majhnim obeskom, v tesno oprijetih mareličnih hlačkah ter svetlo zeleni majici iz katere je skušal na plan pobegniti par čudovitih jošk.

Čez ramo je imela majhno torbico oranžno marelične barve. Bila je kratkih rjavih las in v njih je imela špango. Zeleno. Z obema rokama je rob hlačk vlekla proč od telesa in pihala sapo tja dol. Očitno se ji je malce pregrela. Videl sem njen griček in na njem pristrižene dlake oblikovane v malce širšo progo.
Prasička.

Ko se mi je približevala je opazila, da jo spod čela opazujem. Najbrž je mislila, da ni nikjer nikogar. Nasmehnila se je in še naprej skušala ohladit ta malo.
Tedaj sem jo prepoznal. Pred leti je bila sošolka moje tedanje punce. Bila je Špela ali Anja ali Nina ali nekaj takega. Povsem običajno ime. Za povsem običajno dekle.
Ki pa to ni bilo. Na njej je bilo nekaj prvinskega …

Ne vem ali me je privlačila zaradi skladnosti svojega telesa, ki je kar kričalo:« Fuk!«, ali samega dejstva, da se je ves svet poskril v svoje klimatizirane luknje in je delovalo kot da sva ostala le še midva, vsi ostali pa so se razblinili v paro pri teh krasnih 34ih stopinjah ali pa zato, ker sem bil prejšnji dan okajen, naslednjega dne pa sem bil vedno tako pohoten, da bi nategnil veverico.

»Živjo …«
»O, lej jo …«
»Ti ni vroče?« me vpraša in si medtem piha za majico.
Začutil sem kako mi je trznil v hlačah in sam pri sebi sem pomislil, da gate so pa vseeno fajn, če ti tič začne vstajat. Ga lahko zatakneš za elastiko in se delaš, kot da ni nič …
» Ne tok k teb’…«, sem ji odvrnil in puhnil dim, »Kaj pa ti tukaj? Živiš tu?«
»Aha…«, si privzdiguje majico ter se skuša pohladit.
Trdega sem imel, da bi lahko z njim zabil žebelj, ali pa z udarcem po glavi spravil v nezavest pritlikavca.

Prav vseeno mi je postajalo, frcnil sem cigareto proti kanalu, s čimer sem ji hotel odvrniti pozornost od sebe, a me je kljub tej taktični potezi videla kako sem si nabreklega kurca popravil pod rob hlač, da se ji ne bi približal kot ropar z uperjeno pištolo v žepu.
Ki pa so bile ponavadi replike pravih.

»Greva nekaj spit? Da se shladiva!« sem jo vprašal in ji pihnil za majico med joške, skozi glavo pami je šinilo – 80b?
»Lahko.« odvrne in pihne med odpete gumbe moje srajce. »Kam pa?«
» K men’… Ti bom oŽŽel par limon pa pomaranč.«
Tisti Ž sem zanalašč izgovoril tako kot bi veter zapihal izza vogala.
V tistem pa se je ulilo, prijeten hladen dež nama je polzel po obrazu, po rokah, nogah, mokra oblačila so se nama lepila na kožo.

Nisva stekla, samo naglo sva stopila po stopnicah in se ustavila pri zvoncih.
Hitreje je dihala, njeni bradavički sta otrdeli, moj kurac, pa se je oziral proti njima. Stala je naslonjena na ograjo, jaz pa ob njej na levi in opazoval njen obraz in njeno dihanje.
Primaknil sem se k njej, ji prislonil tiča na trebuh in jo z desnico prijel za brado. Zavzdihnila je kot bi bila presenečena, a je bilo čutiti, da je pričakovala.

Njeno dihanje se je umirilo, jaz pa sem ji z levo roko popravil lase za uho.
Imela je lepa majhna ušesca s čisto majhnima uhančkoma. Marelične barve. Vedno sem imel rad ženske s stilom, ki so znale z majhnimi stvarmi narediti veliko.
Poljubil sem jo, njen jezik je bil hladen in prepletal se je z mojim.
Prijel sem jo pod pazduho, jo dvignil ter potisnil ob steklena vrata. Z nogami me je objela okrog pasu, me z obema rokama držala za obraz in poljubljala ter grizljala moje ustnice, enkrat spodnjo drugič zgornjo.
Žverca.

Skušal sem ji z roko seči v hlačke. Ugriznila me je v ustnico in skozi zobe siknila:»Neee! V katerem štuku si?«
Skoraj sem moral pomisliti, da sem ji odgovoril:« V drugem…«, že je razklenila noge, me rahlo odrinila in stopila na tla.
»Jaz sem v pritličju …« Prijela me je za roko, z levo za levo, z desno za desno in me potegnila k sebi, da sem s tičem treščil ob njen križ.

Jebem ti, kaka rit! Kurca, mi je kar potegnilo med njeni ritnici. Racal sem za njo, mimo stopnic, ki so vodile v prvo nadstropje, mimo enih, drugih vrat, nakar me je spustila in segla v torbico.
Z obema rokama sem jo zagrabil za rit, da sem jo kar privzdignil ter jo obenem ugriznil v vrat.
»Auuu!« je zastokala, se obrnila in mi primazala klofuto. Močno klofuto.
V desetih minutah, sva se pekla skupaj, bežala pred nevihto, hodila en za drugim kot Stan in Olio v enem paru hlač, zdaj me pa že klofta.
Kaj šele bo?

Ko je odklepala se je obrnila in njen napol demonski obraz je z rjavimi očmi gledal vame. Pečen sem! Ugonobila me bo!

Vrata so se odprla, stopila je noter in mi izza vrat pomigala s kazalcem. Ravno opazil sem gesto, že se je stegnila, me potegnila noter in zaprla. Začela mi je odpenjati tistih nekaj gumbov, ki so srajco držali skupaj.
Sklonil sem se, da bi jo poljubil, a se je umaknila.

Slačila me je, z zgornjimi zobmi se je narahlo ugriznila v desni del spodnje ustnice in zrla vame. Srajco sva pustila na tleh.
Odpeljala me je v spalnico.

S sebe je potegnila premočeno majico in si bolj iz nagajivosti kot iz sramežljivosti z rokama prekrila prsi. Obrnila se je, odšla in se vrnila z dvema ledeno hladnima plastenkama vode. Imel sem prav.
Krasni joški!
Ravno pravšnji veliki, čvrsti, jedri joški. Majhni, trdi bradavički z ravno prav velikim kolobarjem okoli njiju. Ko sem pestoval eno od dvojčic, se z jezikom mudil okrog bradavičke, jo poljubljal, grizljal in sesljal, mi je odvezala vrvico, ki mi je držala hlače in jih mahoma potegnila z mene.

Tič se je kot tisti obteženi vžigalniki zazibal gor in dol. Ujela ga je v dlan in me potisnila na posteljo. Spet se je zagugal.
Prijela me je za kolena, jih potisnila narazen in počepnila k postelji. Čisto počasi me je z mrzlim jezikom obliznila od riti prek jajc, gor po korenu, do vrha glavce in pustila, da ji je kar sama smuknila v usta. Ves ji je izginil v ustih. Božansko.

Začela je počasi in globoko ga je jemala. Nadaljevala je hitreje, ga lizala, sesala, … Dvignil sem se, ji nakazal naj vstane, ter jo na vse štiri postavil na posteljo. Stopil sem za njo, gledal tisto rit, tisti veliki ritnici, zagrabil kurca, ter ji ga naperil proti pički. Glavco sem nastavil pred ustje in ga z enim samim sunkom zabil vanjo.

»Ooo,ti prasec!«
Izvlekel sem ga, ji ga zopet nastavil in zabil. Spet je zastokala, a me ni ozmerjala. Še enkrat sem ponovil, a ko sem ji ga tretjič vtaknil, me je zgrabila za moda in me ni spustila.
» Fukaj me …« je zarenčala in se do konca nasadila nanj.
Prijel sem jo za boke, se s trebuhom zaganjal v tisto rit, jo občasno spodbodel z dlanjo po eni od ritnic in pridno nabijal. Ves čas me je držala za jajca, za sleheren udarec po riti pa mi je vrnila s krepkim stiskom jajc v svojo dlan.

Fukala sva. Jaz sem nabijal, jo kloftal po riti, ona je z njo mešala in z roko mlela moja jajca.
Ustavil sem se, malce pobezal sem ter tja s kurcem po njeni češpljici, jo prijel za zapestje roke, ki je mrcvarila moje knedle, da jih je spustila in jo porinil naprej, da se je z obrazom pogreznila v pernico.

Tista krasna rit, ki bi ji jo zavidala marsikatera ženska, vsa polna, okrogla in velika je še bolj štrlela proti meni. Usekal sem jo, da je poskočila in obenem zagrabil za bok, da mi ni ušla. Potegnil sem jo do roba postelje, ji potisnil hrbet dol, sam sem počepnil na tla in z obema rokama gnetel rit.

Začel sem ji lizati muco, najprej s celim jezikom po vsej pički, da se je razprla in pokazala svojo rožnato notranjost,potem pa le z vršičkom jezika po ščegetavčku.
»Uuuu«, sem jo slišal in vedno bolj je migala z ritjo.
Stavek:» Daj mi ga noter, daj mi ga noter, daj mi ga noter …« je ponavljala kot mantro.
» Ne!«, sem ji rekel,«Ne dam! Usedi se mi na faco!«

Ulegel sem se na posteljo, z glavo na vrhu, ona pa se je povzpela nadme, da sem videl njeno pičko in rit in trebuh in joške. Lizal sem ji mu muco, mečkal sem ji joške, ona pa mi je sesala tiča.
Ves obraz sem imel masten. Od potu, sline in njenega soka sem nekajkrat zagrgral, od vsega pa sem bil tako razvnet, da me je kurac bolel od trdote.
Nikoli več ne bom fraze ‘boli me kurac’ uporabil kar tako vnemar …

Naenkrat se je vzravnala, opustila fafanje, ničesar nisem videl, bil sem zakopan pod njeno ritjo, komaj sem dihal in skoraj nič slišal. Zagrabila je za kurca, ga vneto drkala ter mi velela: »Daj, daj !«
Prepričan sem bil, da če ji ne ustrežem, bom umrl pod ritjo te male ritaste joškate pohotnice, ona pa bo vrhunec dosegla na trdem kurcu mojega trupla.

»Arrrgh«,sem odvrnil in skoraj panično začel opletati z glavo in jezikom levo desno. Zadostovalo je.
»AAAAA!« je zatulila, se prevrnila naprej in z ritjo na kratko pomencala.
Globoko je dihala, jaz pa sem lovil sapo.
Pregret, uničen, vesel da sem živ.
Naenkrat me je streslo po vsem telesu.

S polnimi usti ledeno hladne vode, je nadaljevala kjer je končala. Preden je … končala. Ledenica, se mi je stekala po tiču, jajcih do riti. Bilo je enkratno.
Z eno roko me je držala za kurca, z drugo je držala plastenko iz katere je odpila požirek kadar se ji je vsa voda iztekla, njene hladne ustnice pa so se oklepale vrha tiča.
Ugriznila me je v kurca vmes pa z roko pobožala po gladko obritih jajcih.
Krasno ga je sesala.

Čutil sem kako se nabira in da bom vsak trenutek eksplodiral. Pridušeno sem zatulil. Štrcnil sem, napolnil sem ji usta s spermo, jajca pa so mi bingljala. Vstala je, mi podala plastenko z vodo in naredila požirek iz svoje.Popil sem polovico vode, jo privil k sebi in jo poljubil. Packo malo.

Sedla je na posteljo in mi plastenko prislonila na jajca. Odskočil sem, ona pa se je
smejala. Stopil sem k njej, jo zvrnil na hrbet in zgrabil za gležnje. Tič mi je še stal.
Njene noge sem si prislonil na rame in ji ga vtaknil.

Nabijal sem, jo fukal, prav zverinsko in jezno sem ji ga zabijal.
Z nogami na ramenih sem se nagnil naprej, da sem jo skoraj zaprl kot knjigo, jo poljubil in se zopet dvignil. Počasi a globoko sem ji ga vtikal, jo s palcem podrgnil po ščegetavčku in pomel po bradavičkah in joških. Bila je potna, vroča, razgreta. Začelo ji je prihajati.
»Mmmh, oooh, jaaaa!«

S tal sem pobral plastenko, in ji vse kar je bilo noter polil po joških. Zacvilila  je in se mi skušala izmotati. A trdno sem jo držal in kurac je bil globoko v njej.
Besno sem začel nabijati, ona je opletala in se skušala dvigniti, a ni šlo. Fukal sem jo, ona pa se je umirila in tudi sam sem zmanjšal tempo.

Spet sem jo slišal:« Mmmh, jaaa, jaaa.«
Prihajalo mi je:»O, fak, ti packa!
Nekajkrat sem prav ihtavo še sunil vanjo potem pa sem se zvrnil sem se nanjo, se skotalil na posteljo in se režal kot retardiran sin bratranca in sestrične na poppersu.
Ležala je ob meni, si z roko podpirala glavo in mi dihala v uho. Sklonila se je k meni, me cmoknila na nos, jaz pa sem se še vedno režal kot bebav.

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!