Ker sem zadnja leta dopuste preživel na nudistični plaži in ker redno obiskujem savne sem videl že veliko golih teles. Seveda sem navdušen nad ženskimi telesi, kljub temu, pa na nudistične plaže in v savne zahajamo tudi moški.

Ker smo ljudje radovedna bitja pa nas seveda zanima marsikaj in moški zato vidimo tudi kurce. Ker pa se moški, tako kot ženske radi primerjamo med sabo, gledamo ali ima sosed večjega ali manjšega kurca, tako, kot si ženske primerjajo svoje joške. Skoraj vsaka ženska si želi imeti lepše in večje joške kot sosedova in seveda lepo stoječe.

Zato obstajajo plastični kirurgi, ki veselo služijo na račun žensk, ki si želijo boljše in večje joške, ob staranju pa si jih dvigujejo, čeprav je, vsaj zame, vseeno ali si nekatere puščajo dolge. Ko se ženska uleže vodoravno na hrbet, skoraj vse lepo stojijo.

Seveda moški nismo nič boljši. Vsak od nas si želi, da bi imel večjega ali debelejšega kurca kot sosed ali prijatelj ali kdorkoli.

Ženske si seveda lahko primerjajo joške med sabo in vidijo realno stanje. Pri moških je pa seveda malo drugače.

V čem pa je zadeva drugačna?

Seveda v tem, da moškim, vsaj po navadi kurac ne stoji. Pa je to bodisi, ko je moški oblečen v hlače, bodisi ko je v kopalkah ali v spodnjem perilu, bodisi ko je na nudistični plaži ali v savni, kjer je gol.

Kako bo moški lahko potem primerjal svojega kurca z drugimi?

Kako bodo potem lahko ženske primerjale kurce moških?

Kako bo lahko ženska primerjala kurca svojega fanta ali moža, s kurcem svojega sodelavca, prijatelja?

Ko ga imamo moški v hlačah ženske težko primerjajo kdo ima večjega ali manjšega, kdo je velik kdo majhen, kdo je debel, kdo je suh, kurac mislim. Tudi ko ga na ogled postavimo v savni ali na nudistični plaži, moški sami, tako kot ženske, težko vidijo kaj je veliko in kaj je majhno.

Zakaj? Seveda zato, ker moški nimamo vedno erekcije, vsaj normalni ne, čeprav so tudi izjeme.

Ko sem bil pred pol leta v savni in sem ležal na ležalniku, kar naenkrat iz savne pride mlajši moški, ki mu je kurac stal. Ni bil neki presežek lahko rečem, sva pa bila z mojo drago kar malo šokirana. Haloooo. A se lahko v savni tako obnašaš? Ne hodi v savno, če se ne moreš brzdati. Saj sem si ga tudi sam kdaj pa kdaj zdrkal v savni ali sva v savni s kakšno žensko fukala. Ampak vedno pa sem počakal, da erekcija uplahni preden sem stopil iz savne in odšel pod tuš.

Seveda imamo moški različne kurce. Različni so ko »mirujejo« in ko nam »stojijo«. Nekateri kurci so v mirujočem stanju lahko zelo majhni, sploh če greš v savni v vodo za ohlajanje, ki nima več kot 6 stopinj. Takrat je lahko tvoj kurac majhen skoraj kot fižolček, mogoče samo 5 ali 6 cm. Nekateri pa imajo lahko že v samem mirovanju kar dolgega. Nekateri tudi 10 cm ali še več.

Ali na podlagi tega, drage dame in dragi gospodje, že lahko ocenimo, kakšen kurac ima posameznik? Ne. Ne moremo.

Kje pa je fora? Fora je lahko v tem, da lahko iz zelo malega, zraste zelo veliko (sebe ne bom vpletal v to in ne bom oznanjal kakšen kurac imam, lahko samo rečem, da sem zadovoljen in da se še nobena ni pritožila niti na majhnost niti na velikost).

Nekateri moški, ki imajo v mirovanju zelo majhen kurac (cca 5cm), lahko v erekciji dosežejo tudi preko 19 ali 20 cm. Moški, ki pa imajo že v samem mirovanju kurca dolgega tudi preko 10cm, pa imajo v erekciji samo malo več, tudi pod 15 cm.

Mati narava je zanimiva in tako drage dame in dragi gospodje, če ima nekdo v mirujočem stanju malega, še ne pomeni, da je v erekciji majhen in nasprotno, če ima moški v mirujočem stanju dokaj velikega, še ne pomeni, da ima kaj večjega kot oni drugi.

Zapleteno a ne?

Mah ne…

Prosim vas, da delite svoje izkušnje v komentarjih.

Hvala.

Avtor: Mike1968
Vir fotografije: https://goo.gl/p7ovb5

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!