Kako naj te opišem, brez da bi ti naredil krivico? Je to sploh možno? Si najboljše in najslabše kar se mi je kadarkoli zgodilo v življenju. Tista prva, ki sem jo ljubil – ali pa vsaj priznal sam pri sebi, da sem jo – in hkrati tista, ki sem jo najbolj zasovražil. Najslajša pičkica in najbolj grenka izkušnja.

Ti, ti si bila tista s katero je bilo tako velikokrat prvič. Sopel sem kot maratonec za kolosejem, ko si mi ga povlekla v avtu, parkiran na eni avtobusnih postaj. Prestrašeno sem gledal okoli sebe za pešce in avtomobile, medtem ko si se posvečala mojem korenjaku. Otepaču. Z dlanjo si me božala po notranjosti stegna in vsake toliko časa preverila koliko trda jajca imam, ob tem ko si se z ustnicami oklepala mojega kurca. Na neki točki sem pozabil kaj se je zgodilo in se spomnim le poljuba s sladkastim priokusom. Prasička mala.

Kljub temu, da sva imela svojo posteljo, je več kot očitno nisva potrebovala. Se ustaviva ob cesti, da prižgeš cigaret. Sovražim tvoje kajenje. Počakam v avtu, brskam po CDjih. Ko se najin pogled ujame se mi hudomušno nasmejiš in potegneš majico višje, dovolj da odkriješ tvoj trebušček in joškici v črnem modrcu. Dovolj, da mi hlače postanejo malce bolj tesne. Prasička mala ob cesti se slačiš in ja, rajca me. Kar misli si, da bom zdržal do doma. Stopim ven z avta do tebe, te poljubim, odpnem ti kavbojke in potisnem mojo dlan v tvoje mokre hlačke. “A ti je všeč?”, te vprašam. Ne spomnim se odgovora, če si ga sploh imela. Nekako sva končala v avtu; ali vsaj na polovici. Z mano bolj ostaja občutek utesnjenosti medtem ko sediš v mojem naročju, nataknjena na mojega korenjaka.

Ko sem prvič “prespal” pri tebi, si rekla, da bi rada v ritko. Prvič. Dobro, imela si menstro, ampak to ni bil izgovor zakaj bi rada v ritko – paše ti. Zelo ti paše, ampak to sem ugotovil pozneje. Spominjam se kako si me celo noč rajcala, danes lahko mislim, da je bilo le načrtno. Igrala si se z mojim kurcem, ga vlačila po rokah in ga občasno obliznila brez, da bi mi pustila do orgazma. Prosil sem te, da me odrešiš muk in nekje proti jutru si se nekako le vdala. Zagrabila si ga in me zdrkala. Prišlo mi je po odeji in po tvojih prstkih. Komaj sem čakal, da mine par dni in ti vrnem vse z obrestmi.

Jasno si mi dala vedet, da ti paše v ritko in prej ko slej sem ti ugodil, ko sem se sprijaznil z idejo. Ali pa ko ti v navalu naslade nisem mogel reči ne. Očitno je vse enkrat prvič. Se še spomnim momenta, ko sva enkrat za spremembo fukala v lastni postelji. Jahala si me nagnjena nazaj, ko je izskočil iz tvoje mokre pičkice. Prijela si ga z roko in ga nastavila na ritko, brez vprašanja. Počasi si se spuščala nanj in na neki točki je glavica zdrsnila v tvojo rit, čez odprtino, ki je bila še sekundo pred tem premajhna za glavico, kaj pa šele kaj drugega. Počasi si se vsedla nanj in ostalo je, kot pravijo, preteklost. Tvoja ritka ni bila nikoli več zanemarjena.

Še se spomnim kako sva enkrat prespala pri tebi. Bil sem velika žlička, ti pa mala. Sredi noči sem se zbudil s trdim na tvoji ritki. Ne vem če si takrat še spala ali ne, ampak vzel sem ga ven iz boksarc in ti ga dal med ritnici in nogice ter malce pomigal z boki. Če te nebi zbudil ali pa če se ti nebi dalo premikat, bi se (dobesedno) zadovoljil s tem. Potiskal bi ga ob tebe in drgnil ob tvoje hlačke dokler mi nebi prišlo in bi moja sperma stekla po tvojem stegnu in prepojila tvoje hlačke. A vendar, že je bila tvoja roka na mojem korenjaku. Oklepala si se me in ga nežno in zelo počasi drkala, vse dokler ni tvoja dlan postala mokra od mojega kurca. Z ritko si se že premikala in me vodila vase… nekako presenečena si bila, ko sem ti povedal, da bi šlo mogoče lažje, če nebi imela hlačk. “A ja, pa res. Sploh nisem vedla, da jih mam še na sebi.”. In so šle hlačke in z njimi moj kurac spet v tvoji ritki. Grabil sem te za joške in pičkico med tem ko sem te v enakomernem ritmu porival v rit, dokler mi ni prišlo vate. Spet enkrat prvič.

Ostane pa tisti A-list sex. Ne, to še ni bilo to. Tisti za spomin je bil nekega vikenda. Sva enkrat, sva dvakrat, sva sedemkrat. Nisem vedel kolk človek lahko fuka do takrat. En od teh je bil božanski fuk katerega si težko, po vseh teh letih, izbijem iz glave. Vse skupaj se je (spet?) začelo s fafanjem na postelji. Ležala si ob meni, dva moja prstka v tvoji pičkici in palec čez tvoj ščegetavček, tvoja dlan na mojih jajčkih in tvoje ustnice okoli mojega kurca. Hotela si ga v ustih in si ga celega goltala z nepotešljivo slasjo. Trd je bil kot kamen. Rečem, da se malce ustaviš, da mi še ne bo prišlo. Dvigneš glavo, da ti pade ven iz ust in ga gledaš mogoče deset, petnajst sekund kako utripa, preden ga spet pogoltneš in zastokam od užitka. Ni dolgo ko spet prosim za pavzo.

Nepotešljiva si in ne nehaš. Moj užitek vedno bolj narašča kljub mojim protestom in zadrževanju kolikor je možno. Sesaš me in sesljaš vse dokler jez ne poči in se prične izlivat v tvoja usta. Mislim, da mi še nikoli ni tako prišlo a težko ocenim, saj si pustila usta zaprta med tem ko si še vedno goltala moj kurac v počasnem ritmu. Pridno si vse pogoltnila, brez da bi se ti tudi malo zaletelo. Pocuzala si vse do zadnje kapljice. Takoj, ko si ga dala iz ust si se že spravila name in ga zajahala. Prišel sem ti nasproti, te zagrabil za rit in narekoval tempo nabijanja. Umazana prasica, imaš moj posperman kurac v tvoji sladki pičkici in nikoli ti ne bo dovolj. Ni važno kolk te nabijem vedno boš hotela več. Dve, tri minute in prišlo mi je drugič, v tvojo pobrito pičkico. Treseš se v potresnih sunkih lastnega orgazma in se počasi dvigneš z mojega kurca. Malce prikaplja iz tvoje pičkice na moj trebuh, kolikor prej nisi uspela izvleči z usti. V istem fuku mi je prišlo dvakrat. V tvojo pičkico in v tvoja usta; dejstvo katerega sem spet potrdil ob sladkastem poljubu po tem mega fuku.

Po tem ko sva se sedemkrat tisti dan, vsaj po mojem štetju, pofukala do onemoglosti, sem debil izjavil, da nisem robot. Smejala si se, mene je pa bolelo vse. In od te izjave ni šlo nič več po planih. Par mesecev je minilo in nisva več toliko seksala kot včasih, nisva se več pogovarjala kot včasih, vedno bolj sva se kregala, vedno bolj si se zapirala vase. Nisi bila iskrena, lagala si mi. Stvari so razpadle na grd način. Vem, da nisem tega povzročil jaz z izjavo da nisem robot, ampak to mi je v glavi ostalo kot prelomnica, preden so šle stvari na dol. Grda misel, ki jo vlečem za sabo je ta,… če bi jo le bolj kvaliteto pofukal. Kot, da je bilo vse v postelji. A vendar, si hotela na koncu še vedno biti z mano, kljub vsemu. Imeti mene. Za oporo. Zaradi nečesa neizrečenega. Ker sem se ti smilil. “Ker se mi smiliš.”, mi zveni v ušesih. Ker je bilo meni hudo. Sem že začel odgovarjati z “Ampak jest te lju…” preden sem se ugriznil v jezik. Takrat sem vedel, da je najina zgodba končana.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!