Čakam te, da me pobereš pred blokom. Najbrž ti punca najeda, ker je sobota, in so »prišle vmes neke službene zadeve«. Ej, meni je vseeno kako se izgovoriš, važno da se dobiva.

Vračava se z morja, nakladava o ničemer in točno veva kaj se bo zgodilo – prijeten popoldan se bo zaključil tako, da se bova nekje dala dol, in potem se kakšna dva tedna ne bova videla. Vsaj običajno je tako.
»Scat me je prijelo« blekneš, in že zavijaš na zaraščeno gozdno pot. Ob njej tabla »Uporaba na lastno odgovornost«. To!
Stopiva iz avta, ti se obrneš proti grmovju, jaz pa počepnem kar pred avtom. Uf, tudi moj mehur je komaj čakal… Preden opravim, že stojiš pred menoj z mehkim kurcem v roki, rahlo ga pozibavaš levo desno, točno pred mojimi usti. Kaj hočem – zagrabim ga. Oslinim si dlan in jo potegnem preko glavice – najprej higiena! Potem pa ga pričnem cuzati, na tesno, drgnem ga z jezikom, hmmm, paše ti, a ne? Zagrabiš me za lase in mi ga potiskaš v usta. Skoraj izgubim ravnotežje, pa se na srečo ujamem za tvojo rit, tako mimogrede ti potisnem še prst proti tvoji luknji in zastokaš »Jaaa…«. Z roko ti grem mimo jajc do riti, z drugo pa sebi med noge, tudi tam se marsikaj dogaja. Še vedno me nabijaš v usta, skoraj brez sape sem že, zato vstanem, kurca ti stisnem med svoje noge in se stisnem k tebi »Pofukaj me že enkrat!«. Zagrabiš me za rit in dvigneš, kurac kot po avtocesti odbrzi v mojo premočeno luknjo, zasukava se in končam na havbi avtomobila. Umakneš se, razkrečiš moje noge in se zaližeš v mojo mokroto. Sedaj te jaz zagrabim za lase in te tiščim dol – liži, vleči, sesaj! Jezik mi porivaš v pičko, s prsti obdeluješ ščegija mene pa kar zvija. Dvignem si majico in gnetem svoje trde bradavičke. O radost, kako mi pride… Zaližeš me po trebuhu, pograbiš moje joške, in potisneš kurca vame. Uuu, še si trd, nabij me, noge razkrečim kolikor jih lahko, še jajca mi potisni v pičko če lahko, daj, grizeš mi bradavičko in me fukaš kot norec. Zabiješ se v mene, enkrat, dvakrat, pride ti, havba se upogne, pride še meni, nek avto pohupa. Vsa zmedena se spogledava, tvoj kurac še vedno v meni, moje noge kilometer narazen, previdno se obrneš, zdrkneš na prostost, pomazan s spermo in mojim sokom, moja pičkica začudeno zeva, enako tudi lovca v avtu, ki je pripeljal iz gozd po najini zaraščeni poti. V pozdrav jima zamahneš z roko, pobereš najine hlače, vsa omotična se spravim skupaj in nekako navlečem kavbojke na rit. Ti si prav ležerno obrišeš kurca v moje spodnje hlačke, jih vržeš v bližnji grm, in se oblečeš.

Vsedeva se v avto in odpeljeva. Le kaj bo rekla tvoja punca, ko bo na havbi videla odtis moje riti?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!