Večerni obhod revirja. Mrači se, sem in tja poči vejica, oglašanje ptic. Tiho stopam po gozdu, v grmovju se kovinsko posveti pločevina. Avto, v njem obrisa dveh oseb. Očitno je da seksata. Dovolj skrita sta v prepričanju, da ju ne bo nihče presenetil.

Popravim si puško in se počasi se približam avtu, vidim da sta notri dva zelo mlada, morda 20 let. Fant jo kar dobro obdeluje, zatopljena sta in nič ne vidita. Pristopim k avtu in potrkam na šipo. Dvoje široko razprtih, prestrašenih oči, odpreta vrata avta. Z avtoritativnim glasom ju pozovem kaj da počneta in da je to kaznivo.

Fant poskuša nekaj ugovarjati. Zahtevam dokumente, rečem, da ju bom prijavil policiji in da bosta morala na postajo. Kazen je 300 eurov. Fant je zdaj čisto preplašen, tič mu je uplahnil, punca pa me izzivalno in obenem nejeverno pogleduje. Fant išče dokumente. Pokaže jih. Počasi jih gledam, tako kot delajo cariniki. Potem rečem, takole, dalo bi se morda tudi drugače urediti…

Punca takoj razume, kaj sem mislil, vidim ji v očeh. Fant je tiho. Pokažem s prstom na moje mednožje, punca se stegne in mi takoj odpenja hlače. Fant je rdeč kot rak, ne ve kaj bi. Punca mi odpre šlic, vzame ga ven in ga začne silovito fafat, kot da bi hotela to čimprej opravit in rešit situacijo. Vidim da zmedenemu fantu začne tič spet nabrekat.

Drkaj,” mu rečem.

Punci pa pomirjujoče: “Lepo počasi in z občutkom.”

Tič mi nabreka v njenih ustih. Zdaj fafa občuteno in uživaško, skoraj poznavalsko za svojo starost. Ko začutim, da mi bo prišlo, rečem fantu naj konča na njen obraz. Obadva jo naenkrat pošpricava po obrazu, vsa je od sperme. Obmirujemo, nato se punca zlomi in razjoka. Odpelji, in da nikoli več ne počneta tega na javnem mestu, zabičam fantu. V zadregi se napol oblečeta, nato fant precej sunkovito spelje. Odidem do vaške gostilne in si v večernem hladu naročim pivo.

 

Anan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!