Lola
Petek po celem sfukano-napornem tednu švicanja za šankom grem na per s kolegom. Ena lepa rdečelaska z ogromnim dekultejem iz katerega kar silijo silikonske cicike mi postreže še nek gratis sendvič.

Ajde za dobr začetek vikenda. Po treh perih se odpeljem domov, čez dve uri sem s kolegi pred klubom. Sveže samski, sveže oblečen in z mrzlim perom v roki, svašta. Kolega me dregne ob ramo “Lej stari tm maš svojo kelnarco. Si je skočila domov obrit pičkico zate, hahaha, a jo boš aaa” Odgovorim “itak, kaj je s tabo”.

Res se bila tam ista rdečelaska, ki mi je v lokalu prinesla tisti umetni sendvič, ja umetni tako kot njene joškice, jebeš take. Ob dveh zjutraj, ko sem se od začetnega popivanja že malce streznil in sem pravzaprav razmišljal, če ne bi šel rajši domov, se do šanka sprehodi Lola. Opazi me, pride do mene in me pozdravi: “Živjo, kaj ti?”. Fak, ne no, sem upal, da me ne bo videla, zdaj bi pa izpadel kot totalen kreten, če bi se izmaknil, zberem se in probam čimbolj nakulirano začeti pogovor: “Hoj. Tu sem s frendi, kolega je povabil na žur. Kaj pa ti?”

Odgovori: “S prijateljicami sem, Luna je končno dovolj velika, da lahko spi brez mene.” Ja Lola je mamica, takoj po srednji šoli je rodila. Bila sva sošolca v gimnaziji. V naš razred se je prepisala nekoliko kasneje, ko smo bili že strukturirana družba, ona pa žel ni pasala v noben mehurček. Imela je neko odločbo, sicer pa je zelo brihtna, pa vendar so se dekleta iz nje rade ponorčevale.

Lola je visoka zlatolaska z najbolj pofukljivo ritjo. Vprašam jo: “Boš kaj pila?” “Viski s kokakolo prosim” Plačam nama pijačo. Usedeva se za mizico za dve osebi. Lola mi je bila vedno všeč, ona pa svoje naklonjenosti do mene sploh ni skrivala, ko smo bili v gimnaziji mi je šlo to na živce. Sošolci so me spodbujali naj jo nategnem, pa ji nekako nisem hotel naredit tega, čeprav je bila pogosto v mojih mislih. V zadnjem letniku pa so mi popustile zavore, cel letnik sva se rajcala po sporočilih, čeprav sva bila oba v resni zvezi. Opazim, da Lola nosi tiste popularne Lelosi pajkice “Lola, so te pajkice res tako udobne? Kater model pa imaš, vprašam ker bi jih rad kupil sestri, pa sam nimam ideje” Lola se zareži “jaz nosim osnovno številko, drugače pa je to model Artemida.” Artemida Efežka haha, še ena tistih starih boginj, ki so jih povezovali s plodnostjo. “Veš, so tako zelo udobne, da sem spodaj gola”

Fak, to me je tako razkurilo, da bi ji pred vsemi slekel te pajkice in jo pofukal kot srnico. Z roko sežem proti njenemu obrazu. Izmakne se, opazujem njeno dihanje, kako v modri svetlobi nihajo njeni majhni napeti balončki pod tanko belo srajčko, prasička nosi prozoren nederček. O mlada mamica, kako bi ti snedel joškice. Ponovno sežem proti njej, ko mi prime roko in nežno oblizne moj palec. Ne zdržim več, po telesu me zagreje in želim si pofukat to okroglo rit.

Vpraša me: “A še drkaš na smsje” Pizda si glupa “Danes bom zdrkal vate”. “Fuki se, haha” Primem jo za roko in jo odvedem do svojega avta. “A me pelješ domov?” Me Lola nagajivo vpraša. “Peljem te na pustolovščino” ji odgovorim. Vstavim ob jezeru, pet minut stran od njene domače ulice. Slečem ji pajkice in ji zaližem slastno muco. Ječi od užitka in me prosi naj čimprej prodrem vanjo.

Vprašam jo s čim si je to zaslužila. Z golo ritjo izstopi iz avta. Poklekne k mojim nogam in mi ga začne vleči. Medtem si s svojo tanko roko, z elegantno urejenimi rdečimi nohti boža svojo vagino. Tik pred vrhuncem jo odrinem stran. Jo posadim na havbo in ji sredi napol praznega parkirišča pred nekim blokom zližem pizdo do orgazma, dokler ni že na pol kričala “fak, prihajam, ne nehaj, ne..

Tam na havbi mojega avtomobila se zvije od užitka in me prosi za moj kurac. “Zdaj si bila pa pridna” ji rečem. In s svojim trdim tičem pobožam njeno razgreto češpljo. Še enkrat zastoka kot minutko preden ji je prišlo. Spustim se vanjo in jo nežno nabijam v pasjem položaju. Lola kroži s svojo poredno ritko in se mi nabija na pretrdega kurca. V uho ji zasopem “Napolnil ti bom vse luknje”. Odgovori mi: “Danes boš napolnil samo svojo školkjo” je obleče in v visokih petkah glasno odkoraka do svojega motorja, ki je bil nekaj metrov v levo.

Iz avta jo gledam kako si na motorju povleče hlače malo dol in si sama zrajca pičko, takoj ji pride. Pizda satanistična me je spet zrajcala. Stopim iz avta in se mi pred nosom odpelje.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.4 / 5. Število glasov: 21

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!