Že dolgo je tega, ja skoraj tri leta, odkar sva se dobila v verjetno najbolj zakotnem baru v Murski Soboti. Ja, takoj sem jo prepoznal, saj je delovala zelo živčno in sramežljivo…ampak prišla je pa, ta “moja” trgovska potnica. Oba sva sprva res tavala z mislimi, a na koncu sva se prav sproščeno pogovarjala o tem in onem, o vsem in ničemer.Bila je zelo privlačna in na daleč se je videlo da je urejena v nulo, kot radi rečemo moški. Z nasmeškom v očeh sva se razšla.

A vendar ni minilo pol dneva, ko mi je pisala na email, da se v prihodnje želi dobiti nekje na samem in da želi preživeti vsaj še kakšno urico z mano. Moje misli so takoj odtavale na njeno prečudovito telo. V hipu sem bil trd kot kamen,pa čeprav sem samo sam tam z mislmi, kjer še nisem bil, pri tej ženski. Dnevi in tedni so minevali zelo počasi do najinega srečanja. Prej kot po enem mesecu namreč ni imela poti na naš konec Slovenije. Ampak ta dan je prišel. Bil je prelep sončen dan. Doma sem se izgovoril z ogledom in morebitnim nakupom robe  za gradnjo terase…seveda sem takoj zraven dobil še listek za nakup  špecarije. Madona, kako bom pa to vse skupaj izpeljal, mi je odzvanjalo v glavi. A mi je uspelo. Prvo trgovina(špecarija) in potem sva se dobila na izvozu Gančani (pomurska avtocesta), smer Bogojina. Pripeljala se je takoj za mano. Odpeljala sva se do bližnje gramoznice Ivanci. Vedel sem, da o nimava dosti časa in da se bo vse odvijalo zelo hitro. Adrenalin je po prvem objemu poskočil do nebes. V hipu sva bila gola in ležala na deki ob vodi. Bleknil sem, da hočem božati ter masirati njeno božansko telo. Ni se branila in mi je odgovorila, da bi se ji nežno masiranje prav prileglo po tej vožnji in naporni službi. Vedel sem, da masiranje obvladam. Za vsak slučaj sem s seboj vzel masažno olje. Roke so mi drsele po njenem telesu čez rito do podplatov in nazaj. S prsti sem kar nekajkrat šel čez anus in vedno znova je rito potiskala močneje in močneje proti prstu. Tega nisem bil vajen. Povem ji:”To ti pa paše!” “Ja presneto, to si želim početi že celo življenje, a mojega anala ne zanima.” Sama se redno igram z rito, zdaj pa upam, da mi boš ti uresničil željo, mi je odgovorila ter čakala na moj odziv.

Na vse sem bil vsaj približno pripravljen,a analnega sexa pa res nisem pričakoval. Nobenega lubrikanta nisem imel s sabo razen masažnega olja,ki pa glih ni bilo primerno za v odprtine.:-) Pa sem se spomnil na film z Marlonom Brandom …Zadnji tango v Parizu. Skočim v hladilni predal avtomobila, ter vzamem Ljutomersko maslo, ki sem ga prej moral kupiti. Poln pričakovanj sem jo namazal in prvo s prsti  prodrl v  njen anus. Presenečen sem bil s kakšno lahkoto je vse skupaj drselo in kakšen učinek je pokazalo maslo. S korenjakom je šlo težje, vendar mi je po par nežnih sunkih že nakazala, da hoče močneje. Njeno nežno ječanje mi je božalo dušo in mi je dalo vedeti, da počnem nekaj lepega. Nisem se mogel načuditi kaj lahko ponudi analni sex. Še prišlo mi ni, a sem že vedel, da hočem to početi še naprej. Seveda se je uresničilo. Tri leta je od prvega sexa, ja tri leta takšnih in drugačnih položajev ter enodnevnih skrivnih dopustov in še bi lahko našteval. Tri leta uživancije, brez predsodkov. Kar naenkrat pa konec. Konec, ker si je želela otroka in ga je tudi dobila. Da ne bo nesporazuma ,ne mojega…pač si je želela ustvariti družino.

Vse je bilo lepo, lepo in verjetno neponovljivo….hkrati pa si želim, da si bo nekoč vzela še kakšno urico, da ponoviva našteto:-)

“Ja moja trgovska potnica, v meni ostal je tvoj >>pečat<<.”