Tako jo imenujem, urejeno damo, žensko, ki bi jo oba rada videla golo pred sabo.
Zakaj? Vodi ljubica me preko vseh mojih želja, perverznih misli, vročega rajca in neverjetnega fuka, ko sva skupaj. Veseli me, da ni tabujev med nama.To je pravzaprav tisti poglavitni razlog za dober seks.
Počasi kot knjiga mi odpira svet pohote in vseh možnosti. Dovolj zrela, da ve, s kom se druži in kaj mu lahko zaupa.
Meni? ….skoraj vse!
Najbolj nore želje, ki jih ima, ji z veseljem izpolnim. Prav z njo si to tudi upam.
Gospa na ulici, v postelji pa fuka lačna prašica, ki da vse od sebe, za svoj užitek in užitek srečneža, ki zaide med njene lepe, dolge noge.

In prav ta želja nama je skupna.

Ljubimka za oba.

Imava se super, lahko je le še bolj pikantno.

“Zakaj pa ne, kjer je volja tam je pot. Bom malo potipala te, ki jih poznam… Morda pa se najde kakšna bolj direktnih nazorov,” je optimistična ljubica.

In še preden se zaveš, se zgodi.

“Presenečenje imam zate,” mi pravi.
“Če boš imel čas popoldan, pridi kaj do mene, kakšna kava ne bi škodila.”
Nerad grem k njej na dom.
Ne želim si pizdarije, če se slučajno njen mož vrne prehitro domov. A na to povabilo se zagotovo odzovem.
Sploh ne razmišljam. Samo vprašam za uro.
Poznava se že dovolj dolgo, da so se slike vseh vetrov že znašle v najinih pogovorih. Med njimi tudi slika njene sosede, s katero me rajca.
“Kar priznaj, ” mi pravi,” pofukal bi jo ,a ne?”
Dobro ve, da bi. A ji ne odgovorim na to kar takoj.

Prijetna punca, prava podeželska mačka, povsod je je dovolj. Sploh pri joških in riti. Na sliki v prijetni obleki, krilcem do kolen, izžareva svojo mladost. V svojih poznih dvajsetih pa tista fukiš drža kaže tudi drugo plat mlade ženske. Dopade se mi, visoka dolgolasa lepotička… Prav rad bi videl te mladostno nabrekle bradavičke pred svojim obrazom.
Ne bi rad užalil ljubice, a ji vseeno napišem: “Oprosti, ampak punca je vredna greha. Pofukal bi jo……. pred tabo.”
Čeprav sem dobro premislil, kaj pišem, mi je trenutek za tem postalo kar žal. Fak, sem pokvarjen. Vse mi daje, a slinil bi se po njeni mladi sosedi…
Zato me prav preseneti njen odgovor:”Privoščila bi ji dober seks, res, nič kaj lepega se ji ne dogaja. Kaj veš, kdaj je nazadnje… Veš, takšen strasten seks… , pa tudi sebi bi spet privoščila, da me vzameš tako kot znaš.”
Kar segrelo me je, kurac v trenutku trd. Kako ne?
Dve ženski v postelji….. želja in sanje vsakega moškega.

Rajca me, igra se z mano ta fukica. Vabi me domov, a ve, da bom izkoristil vsako sekundo, da sežem med njene noge ali do sočnih bradavičk. Sedaj še pa ta soseda tam pri njej, še z njo mi bo mahala pred nosom.
Upam le da bova vsaj malo sama. Da jo prilepim na vrata in si jo vzamem od zadaj. Norim, ko vidim svojega tiča v njeni mokri pički.
Jasno je, da pri mladenki nimam nekih pogojev. A ljubico bi rad vzel, ko bom tam.

Ne vem, kaj je ta moja zrela ljubimka povedala svoji sosedi…. A me to sedaj ne zanima. Povabljen sem in grem.

Po stopnišču stanovanjskega bloka diši pečenka, ki jo pripravlja nekdo od stanovalcev za popoldnevno kosilo, domačnost prostora me prav preseneti. Kar hitro se znajdem pred vrati stanovanja kamor sem povabljen.
Vem da bo le pijača … pogovor. A ne morem se pomiriti. Glavica kurca mi že riba po hlačah. Stoji … tako na pol.

Pozvonim …..vrata se odprejo … pričaka me mlada punca, črnolasa, lepi dolgi kodri ji padajo do polnih prsi, ki so skrite pod poletno oblekico. Prosto pada preko lepe, večje, a mladostno napete ritke.
“Le naprej…… ” mi v lahkotnem nasmešku veli krepka sexy.
Sledim ji do dnevnega prostora, z vsakim korakom, ki ga napravim, pa se mi bolj meša. Sploh, ko jo pogledam tudi od zadaj. Par lepih močnih nog …. gladkih kot steklo, čvrsta ritka in lasje kot griva .….. zagrabil bi jo za te lase in naslonil k steni. Pofukal bi jo, zaril bi gobec v to mlado ozko pičkico.
Ufffffff!! Moram se zbistriti ….. a kako?
Kako naj? Ko pa na trosedu zagledam še mojo ljubico. Še lepše postave … zrelih let, pravega fukiš razmišljanja.
Tiho sem. Ne vem, kako me bo predstavila sosedi.
Najino razmerje skrivava, preveč nama je dragoceno, da bi ga zaradi neke bedarije ogrozila.

Kot mačka počasi vstane in natakne sexy natikače na presenetljivo visoki peti. Igra se z mano, ve, da norim v sebi. V podobni opravi kot soseda, brez modrca. Velike, kljub letom čvrste prsi, se bohotijo pod tanko tkanino, bradavičke pa se jasno vidijo ….. zagrizel bi lahko v njih…..
“Oooo, si le upal…, ” mi nagajivio pripomni in se počasi sprehodi do mene. Topim se, ko jo gledam, gole noge do pol stegen …. domač luksuz, ki si ga za zaprtimi vrati lahko privošči brez slabe vesti. Prisegel bi lahko, da sem za trenutek med natikanjem natikačev videl njeno golo pičkico. Skoraj noro se mi zdi, da ne bi nosila hlačk tako doma. Ne vem … morda …..fak … nima jih. Na zstegnjeni obleki preko njene ritke bi se videl obris …. ni ga. Ni hlačk … faaak!
Nekako na hitro popravim trdega tiča v hlačah, kolikor se le da diskretno.
Stopi do mene in me poljubi ……. še enkrat … globje …. močneje.
Stojim kot kip. Mešanica vznemirjenja … nekega strahu in začudenja…
S pogledom jo vprašam: “Kaj, za vraga, počneš??”
“Brez strahu,” mi pove umirjeno. “Ona ve vse. Vse si zaupava, prav zato sem te upala povabiti k sebi.”
Tudi soseda drži nasmeh na obrazu, ko me vidi, da sem čisto “off”.
“Pripravila nam bom kavico, da se tvoj prijatelj malo umiri,” pravi mlada gospodična in se hihitajoče odpravi v kuhinjo.
Še vedno v krču presenečenja ji sedaj vrnem poljub in sežem med njena bedra. Prsti kar hitro drsijo po nogi navzgor vse do vlažne muce.
“No no, kam pa vidva tako hitro? Vzamita si čas za kavo, potem vaju pustim sama,” naju preseneti mladenka, ki se je tiho vrnila.
Komaj se iztrgava drug drugemu. Malo mi je nerodno, da me je videla s prsti v muci, a mi je sedaj že bolj vseeno.
“Ne ne, nikamor ni treba; je za obe dovolj .” Napol v šali odgovorim.
Mladenka kar zardi, medtem ko postavi kavo na mizo.
Sedem. Pridruži se mi vroča ljubica, ki mi sede na noge. Soseda pa tik ob nama. Ob pitju kave si ogledujem mlado fukiš damo, medtem ko mi prava sex bomba sedi na nogah. Čutim njeno vročo špranjo skozi hlače. Govorimo o vsem, komaj sedaj vidim, da si res vse zaupata. Tudi sex prigode. Kajpak, stari sta obe dovolj, da za nek tabu tu ni prostora.
Ne da mi miru, privzdigujem krilce ljubici, katero je že tako ali tako visoko na njenih stegnih. Skoraj stavim, da se iz sosedinega mesta lahko vidi njeno mokro muco. Ni sramu in ni zavore.
Med pogovorom se opazi, da se sprošča tudi mlada dama. Raztegnila se je po vsej dolžini stola, nagnila nazaj, da so lasje padli na hrbet in si obliznila polne ustnice. Napete čvrste prsi pa kar vabijo roke pod njeno obleko. Gleda me, medtem ko so moji prsti že globoko pod krilom fukiš dame. Prebada me s strupeno lepimi zelenimi očmi in rajca s prigodami, ki jih je doživela z mladimi nerodneži.
Sploh, ko se je slekla pred fantom, on pa v strahu cel mehak.
Vem, kako je to, sem tudi sam doživel …….. ni večje zadrege kot kaj takega.
Si kar predstavljam. Karizmatična punca je in če se je lotiš, moraš dati vse od sebe.
“Mmmmm, tu tega problema ne poznamo, a ne?” se nasmeji ljubica. Verjetno že čuti trdega tiča na ritki.
Kako tudi ne, narajcan sem do konca.
“No ja, to bi pa rada videla,” odvrne mladenka v šali.
“A res?” ji izzivalno odvrne ljubica.
Vstane se in se obrne k meni. Počasi se spusti v počep med moje noge in obenem odpira moje hlače.
Fak, pa ja ne misli resno …… pa ne, da me bo razgalila pred svojo sosedo.
Bo….!! Popolnoma trdega tiča potegne iz hlač.
Mladenka pa z rdečico na licih spremlja početje svoje pohotne sosede.
Počasi ga drka, jo pogleda in pravi: “Mmmm, takšen je pravi, tako mora biti.” V naslednjem trenutku si nasloni glavico na ustnice in podrsa po njej, kot da je šminka.
Mladi punci očitno narašča temperatura. Z očmi potujem preko njenega bogatega telesa, njene bradavičke pod tanko obleko so sedaj izjemno izrazite. Oblizuje si ustnice in s prsti počasi in sramežljivo viha oblekico po gladkem stegnu navzgor. Ljubica se me je lotila prav divje. Z dlanjo je potegnila kožico s tiča na jajca in ga vzela globoko.
Ne morem si pomagati, da se z konicami prstov ne bi dotaknil mlade sosede.
Ne umakne se, drži noge čisto pri miru. Vroča mlada koža me vleče, a ne dosežem više. Ljubica me ima v jeklenem prijemu….. fafa ga počasi in pogleduje proti sosedi.
“Pridi bližje,” zašepetam mladenki. Ponudim ji roko. Ni ji bilo potrbno dvakrat reči. Stopila je čisto do naju. V trenutku mi prsti pobegnejo po njenih gladkih nogah visoko v mednožje, z drugo roko nestrpno potegnem oblekico z njenih polnih prsi. Pomaga mi, potrebnica mala, fukala bi …. prav tako kot ljubica, ki tako noro liže pred njo.
Želim si teh bradavičk.
Primem ljubico za lase in jo za trenutek prekinem, vstanem in se zaližem v te mehke bradavičke. Vstane tudi ljubica, ki mi ponudi svoje.
Nora želja se mi je uresničila; zalizan v prsi zdaj ene zdaj druge sesam kot norec. Mlada punca je prav toliko čutna kot njena zrela soseda. Njen glas in vdihi očitno rajcajo oba, mene in ljubico, ki jo prime za roko in položi na tiča, ki kar utripa.
Nežni mladi prsti pa drsijo počasi po njem.
Prste imam v hlačkah mladenke, katera je redko kdaj pofukana tako kot treba. Vidi se, da ji noro paše, kar teče mi po prstih sok mlade pičkice.
“Pridi,….pridi,” ji veli ljubica. Posadi jo na stol in drži nadrkanega tiča. “Vzami si ga in uživaj!”
Drži jo pod brado, mene pa za tiča potegne pred njena usta, potegne kožico čisto do konca in jo boža po laseh, medtem ko soseda počasi sprejema glavico v usta. Nerodno ga sesa.
Ni vajena. Pa vendar komaj čakam, da ga vzame globlje.
Nekako ne upa… ljubica, ki jo boža po laseh, dvigne nogo na prečko pod stolom, ponudi mi mastno pičko, v katero mamakam prste, ližem njene bradavičke in medtem zašepetam:
“Primi jo močneje, prasičko, daj, daj, da jo pofukam v usta globlje.”
V trenutku vidim, da je njen prijem v lepih kodrih mlade punce močnejši.
Zarinem ji tiča globlje v usta… , ne more se umakniti, sprejema ga, slina teče po njeni bradi, pod temnim okvirjem očal pa se vidijo solzice.
“Pofukaj jo,” mi pravi ljubica …”vzami jo…”
“Najprej bi tebe!” ji odvrnem.
A ne popusti. Kar tako, kot smrkljo jo potegne za lase proti mizi, njena velika ritka je obrnjena k meni….
Z dlanmi drsim po njenih močnih stegnih in dvignem krilo. Ljubica mi pomaga sleči njene ozke premočene hlačke in jo nagajivo udari po ritki. Z dlanjo sežem pod ritko vse do pičkice. Premočena je, teče vse proti kolenom, ki drhtijo.
“Razširi te noge….. daj mi, da te pofukam, mala!” jo odločno nagovorim.
Uboga…..
“Daj jo,” mi reče ljubica … “privoščim ji dobrega tiča.”
Kar ona nastavi glavico na ustje pičkiče, ki jo je tako lepo na mizo naslonjena nastanila njena mlada soseda.
Zarinem se v to mladostno ozko luknjico, mokro od sokov, pričakovanja tiča in prstov. Zabijam se v njo, da se trese ritka, katero tako lepo drži.
“Mmmmm, pašššeeee, paššše…. postaja glasna mlada muca. Ljubica pa obrnjena k meni z ritko na mizi razširi noge in mi ponudi svojo potrebno pizdico v ogled, dovolj blizu, da jo dosežem in zarijem prste v njo.
Vem, da mlada soseda ne bo zdržala dolgo, njene bradavičke drsajo po mizi v ritmu nabijanja trdega tiča, ki ga dobiva.
Meša se mi, ko čutim njene mišice, ko slišim mlad glas…. ja, ja, ja, ja, ja ….za vsakič, ko je globoko v njej.
Z eno roko v vroči pički ljubice, z drugo pa v laseh njene fukiš sosede, katero zategnem na tiča do konca……
Zategnjene mišice mlade punce, mokra ozka pička in dekliški glas, ki že kaže, da njen orgazem ni daleč…..
Mmmmmmm…….. iiiiiiiijjiiiiiijaaaaaaaaaa…..
jaaaa, jaaaaaa………
Toooo!!! Zabijam še zadnjič kot norec, preden klecne v kolenih in nakaže, da trenutno več ne zmore.
Potrebujem več!
Noro potrebna in razrajcana ljubica pa je že pripravljena name, kar tam na robu mize jo bom vzel. In to kar iz pičke v pičko.
“Daj me!” Znova se zaližem v njene prsi, obenem pa tiča zarinem v njeno vročo in mokro muco.
Mlada soseda, ki še predihava dolgo pričakovan divji orgazem, pa si sedaj ogleduje, kako fuka njena prijateljica…. z obleko na pasu, golih jošk in nataknjena na trdega tiča.
S prsti seže med naju in se dotakne tiča. Očitno si ga želi še več.
Prste položi ljubici na ščegetavček in nežno kroži po njeni mokri muci.
Nisem pričakoval tega, kar me še bolj rajca. Čutim, kako se med drkanjem njene mokre pičke dotika mojega kurca. Pomagala ji bo do norega vrhunca.
Ljubičin glas odmeva v sobi, močni dotiki kože na kožo med fukom…. našobljene ustnice mlade sosede pa so našle njene bradavičke…..
Sesa jih nežno….. njeni temni kodri pa obenem božajo gladko kožo ljubice.
Prihaja ji…, “jaaaaaaaaa, daj me ….. zabij …. fukaj…. ja…ja jaaaaaaa….”
Ulije se iz nje kot iz škafa, zategne me k sebi z nogami in squirta, kurac še vedno globoko v njej, sosedinii prsti pa še kar močno masirajo.
Nor sem na to, sploh ko jo lahko pripravim do tako močnega orgazma.
Med njenim globokim dihanjem se njeno telo umiri. Prijem nenih lepih nog popusti.
Počasi potegnem tiča iz premocene potrebnice in pogledam sosedo v strupeno lepe oči.
“Pridi mala, fafala boš! ”
Stisne se k meni in z bradavičkami drsi po mojem telesu, medtem ko gre v počep pred tiča.
Sedaj ni več nič sramežljiva. Popravi si očala, z nežnimi prsti objame tiča in ga lepo posesa v usta.
Ob pogledu na mlado punco, njena rdeča polna lica, našobljene ustnice, ki stiskajo glavico… ne morem zdržati dolgo…
Popravim ji črne kodre z njenega obraza, da bi videl njene oči v trenutku, ko mi prihaja.
Jaaaaaaaa faaaaaak, fafaaaaaaj malallllla….
Sperma kar bruha v njena usta. Ne umika se, kar pridno fafa naprej, dokler me popolnoma ne izžame.
Ne požre sperme, kar spusti jo po bradi, cedi se po njenih prsih, medtem ko me zadovoljno gleda.
S prsti obrišem njene lepe ustnice in brado, v gosto spermo namočene prste pa ponudim ljubici, ki me prime za roko in slastno oblizne pred sosedo, medtem ko vleče oblekico preko bokov.
Pogledam mladenko in ji rečem: “Nekaj sladice tudi za organizatorko, a ne?”
Obe se nagajivo nasmejita in brišeta sledi sperme z razgretih teles……
“A se mi ne bi raje drugič preselili v sobo?” vpraša ljubica.
Vsekakor nimam nič proti in očitno tudi mlada soseda ne…….

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 31

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!