Njen prvi drugi III.

Postavila se je na  vse štiri, hlačke je že odvrgla in mi potisnila rit in pičkico pred obraz. Zagrabil sem jo za ritnici, nekajkrat obliznil  njeno ritno luknjico, potem pa sem se zalizal v vabljivo češpljico. Čeprav ji je po vzdihih sodeč godilo,  je tečnarila naj jo pofukam.
Planil sem pokonci, stopil za njo in ji ga v počepu zarinil. Do jajc. Iz prve. In obstal. Prijel sem jo za boke, izvlekel kurca in ji ga zabil še močneje.

‘Fukaj me! Fukaj me!’, je robantila in mi vrgla svojo grivo čez ramo, da naj jo primem.

Zgrabil sem jo za lase in jo nabijal. Surovo, živalsko, ne oziraje se na njene krike. Padla je pod menoj kot pokošena, ko ji je orgazem preplavil telo, jaz pa sem ji le razklenil nogi in nadaljeval z barbarstvom.
Fukal sem jo, jo mlatil po riti, vlekel za lase, ji tiščal palec v rit, jo grabil  za vrat in davil, ona pa je z nohti risala črte po posteljnini in med grizenjem pernice prigovarjala: ‘Daj me še, še, šeee!’

Kolena so me pričela skeleti od drgnjenja po rjuhi. Izvlekel sem tiča in sestopil s postelje. Ne vem, ali naj bi glas, ki ga je spustila, pripisal olajšanju ali razočaranju.
Prijel sem jo za gležnje in jo potegnil za seboj. Pomagal sem ji stopiti pokonci ob postelji, nogi pa sem ji razmaknil in jo potisnil naprej. Stopil sem še korak nazaj in ji ga v stoje zakajlal.

Bil sem ves preznojen, od jajc mi je kapljalo, orgazem pa se je približeval kakor vlak postaji.
Čutil sem mlahavost nog, sopihal sem kot metalec krogle, kurca pa nisem in nisem hotel potegniti ven do povsem zadnjega trenutka, preden mi pride.
Treslo me je že po celem telesu, ko sem ga končno izpulil, ji končal po riti in po hrbtu ter padel čeznjo kot ustreljen.
Čez nekaj trenutkov sem se skobacal pokonci in popadel me je smeh.

Sara se je medtem že namestila v posteljo, ležala na boku in si me ogledovala.
Na njenem obrazu in v njenih očeh se je lesketala zmedenost, začudenost, zaskrbljenost, naklonjenost in utrujenost. Všeč mi je bila. Preveč mi je bila všeč.

MORAŠ PREBRATI  Pašta poželenja

Prižgal sem cigareto, puhal dim in ji žugal s prstom.
‘A najprej ‘ne, ne, ne!, potem pa ‘še, še, še!’, ti packa mala?’
‘Ne bit zdaj nesramen, R …’

Vsakič, ko je izrekla moje ime me je popolnoma razorožila. Legel sem poleg nje.
Gledal sem njen obraz in njeno golo telo. Mirno in potešeno.  Stegnil sem roko proti njenemu obrazu. Zdrznila se je. Mislila je, da jo bom klofnil. Stisnil sem jo k sebi in jo poljubil na čelo.
‘Nikoli te ne bi udaril.’
‘Saj vem. Ampak sem se vseeno ustrašila.’

Nisem hotel govoriti o tem in ji vtirati soli v rano, zato sem skušal zadevo speljati drugam.
‘Ne vem, če sem se v tem tisočletju s kakšno v fuku tako izvrstno ujel kot s tabo. Odlična ljubimca sva.’
‘Zakaj moraš reči ljubimca, R …? To zveni tako, mah kaj pa vem … sliši se kot, da počneva nekaj kar ni prav. Pa FUK! A fukava, R …?’

‘ Kaj pa ti misliš Sara? A je prav to kar počneva? Bi bilo tvojemu fantu ‘prav’, da te poriva dobro desetletje starejši dec, medtem, ko on misli kaj? Da se učiš? Da maš vaje? Kako bi ti rekla temu, če ne fukanje? Kako bi poimenovala tisto prej? Kaj sva počela?!’, sem ji s povišanim tonom in zaznavno jezo v glasu zrecitiral.

‘Seksala sva …’ , je rekla z nežnim in tihim glasom.

‘Kaj sva? Hahahaha!’, sem se gromko zarežal, ‘Seksala? A si ponavljala ‘seksaj me!’ ali ‘fukaj me!’ ? Oprosti ljubica, ampak tisto je bil en povsem navaden, umazan FUK!’

Sedaj se je tudi ona nasmihala, me pogladila po bradi in pribila:’ No čist navaden pa ni bil …’
‘Navaden ali nenavaden. Bil je. Zdaj pa nehajva s tem fukom.’
‘A ja? Bova nehala? Konec? Ne moreš več?’
‘Tudi če se mi kurac ne dvigne več danes, se ti lahko vseeno ugnezdim med stegna in ti jo ližem do jutri!’, sem ji zabrusil, ji sunil povštr in ga prislonil na njeno desno stegno, se zleknil nanj, levo nogo pa sem ji ponesel čez prsni koš.

MORAŠ PREBRATI  Nevihta - Ko popustijo zavore (6. del)

Sprva nežno in ljubeče sem ji obliznil ščegetavček, ga dražil s konico jezika, ter ji v muco narahlo potisnil prst. Ležal sem udobno zleknjen med njenimi stegni in prav po rimsko užival. Manjkal je le kak grozd in kos sira. Pa kaka prasica s pahljačo.

Bil sem zakopan v njeno slastno pizdo, jo lizal vsepovprek, tiščal jezik v njo, ko me je prijela za kurca in mi ga pričela drkati.
‘Jebeš drkanje! Zdrkam si ga lahko tud’ sam!’

Prevalil sem jo nase, s pičko še vedno na obrazu, ko mi je med nogami, smejoč se navrgla:’ 69? Resno?’
Odgovora ji nisem niti namenil, ampak sem nadaljeval s tistim, kar sem počel zadnjih petnajst minut. Pol ure? Uro? Nimam pojma in prav vseeno mi je bilo.

Nekaj časa sva vztrajala v tem položaju, ki je sicer nadvse zabaven,  v resnici pa se ne  moreš osredotočiti ne na njeno fafanje, ne na  lastno početje. Povštr sem treščil ob steno nad posteljo in se premaknil tja, ona pa mi je sesala kurca.

‘Povej mi, ko ti bo prišlo.’ , mi je naročila, ja z pa sem prikimal.

Iz meni povsem nerazumljivega razloga in bržkone edina stvar, ki me  je pri tej prasički motila, je bilo to, da ne  mara močefita v ustih in da ne pogoltne, ampak presneto, da bi preživel tudi s tem. Ali pa bi jo sčasoma navadil.

Lizala mi je kurca, ga oblizovala po vsej dolžini, me vmes nagajivo gledala v oči, sesala glavico, cuzala jajca, ga ob korenu močno tiščala in fafala, umaknila roko in ga pogoltala skoraj do jajc.
Kavalir kakršen sem, sem ji z rahlim potiskom seveda pomagal, da ga je  pogoltnila celega.

Njeni gibi so postajali vedno bolj intenzivni, vedno hitrejši in njena usta vedno bolj oklenjenega okrog mojega nabreklega curaka.  Med istočasnim podrkavanjem in fafanjem me je gledala in čakala, da ji dam kak znak.
Bolj očitnega cahna, kot je izliv tople sperme v grlo, ji nisem mogel dati.

Kar se je ni izteklo po batini in po jajcih, mi jo je izpljunila na trebuh.

MORAŠ PREBRATI  Njen prvi drugi

‘Se nisva zmenila, da mi poveš, ko ti pride?!’, mi je očitala med brisanjem ust ob majico.
‘Saj sem ti … Ampak ti si najbrž hotela, da ti povem PREDEN mi pride, kajne?’
‘Baraba. Pizda, si prasec!’

Odkimavala je z glavo, češ kak bedak sem, v potrditev moje domneve pa sem pred ksiht prejel iztegnjen sredinec.

‘Ne bit huda. Zdaj boš za vselej vedela. Še vsaka se je naučila povedati prav.’
‘ A to vsaki narediš?’
‘Samo tistim, ki ne popapajo …’
‘Matr, da bom zdaj res vedela …’

Smejala sva se, se zezala in sčasoma najverjetneje zaspala. Zbudil sem se s soncem v očeh, lasmi v ustih in otrdlino med nogami.
Jutranji sex je  bil nežen, ljubeč, malce igriv, klasičen misijonarc z obilo poljubljanja.
Odšla se je stuširat, jaz pa sem obležal na postelji, poslušaje neko njeno priljubljeno skupino, katere ime sem (na srečo) pozabil.

Vrnila se je vsa nasmejana, prebujena, dišeča po prav ničemer kot le po sebi.
Stala je ob oknu v stegnjeni majici in hlačkah ter česala tisto košatijo na glavi.
Zazvonil je telefon. Pogledala je na ekranček, položila prst na ustnice in se oglasila.

‘Živjo … ja … ja … neee … spala sem … ne … nihče … ja … adijo.’

Položila je aparat na  posteljo in zavila z očmi.

Ženskica, ki me je prevzela s svojo iskrivostjo, s svojo direktnostjo in iskrenostjo, zaradi česar sem jo vzljubil in se skoraj gotovo tudi zaljubil vanjo, se je ravnokar pred mojimi očmi prav nesramno zlagala, ne da bi trepnila z očmi, brez kančka spremembe v glasu, brez najmanjšega znamenja, ki bi jo izdajal, da je mala spletkarska lisička.

Pa vendar sem do nje nekaj čutil. Jaz sem za razliko od njenega tipa vsaj vedel, da nisem edini moški, ki se zaganja med ta bedra, držeč jo za to razkošno grivo, skozi katero je vlekla krtačo, medtem pa nastavljala joške sončnim žarkom, ki so pronicali skozi zaveso.

BoneR

Rating: 4.7. From 46 votes.
Please wait...

Tags

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

9 Comments

 • Korošica says:

  Dragi BoneR! mene res zanima kje bi se tebe dalo najt. Sicer pa predvidevam da je tvoje življenje dokaj pestro, glede na tvoje zgodbice. Morem priznat da so mi zelo všeč! 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  Fajn, BoneR ! Kot vse tvoje prigode, meni zelo všečne 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Palčica … kot sem rekel, nikakor ni bilo namerno, še manj, da bi si kdo želel prilastiti kako zgodbo ali kaj podobnega.
  Ljudje smo zmotljivi, pozabljivi, površni in v tem primeru – nikakor nezanemarljivo – rahlo nezbrani.
  Se opravičujem vsem prizadetim za nazaj, čigar zgodbe so ostale brez podpisa, ti pa lahko povem, da včasih, kot si opazila sama, pozabim podpisati še lasten prispevek.
  In če kdo pošlje na info@blog69.si nepodpisano zgodbo smo morda zmotno mislili, da ne želi biti imenovan, da je pozabil ali karkoli že.
  Hvala za tvoje budno spremljanje in komentarje.
  lupčka :*

  *vse tiste, ki boste v prihodnje pošiljali svoje zgodbe in prispevke pa prav prijazno naprošam, da pred pošiljanjem preverite morebitne napake, tekst preberete ponovno in ga opremite s podpisom.
  Če želite, lahko v priponki dodate fotografijo, ki bi jo radi imeli v naslovu.
  Tako bo vaš prispevek popolnima vaš, s fotografijo po vašem izboru.

  Če je le- ta avtorska, pripišite. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  BoneR …z vsem mojim spoštovanjem ..večinoma so avtorji naknadno dopisani ..vsaj tam, kjer sem v svojih komentarjih omenila, da manjka avtor.

  Meni osebno je avtorstvo pomembno …ker berem potem zgodbo popolnoma drugače …in tako jo tudi doživljam …))))

  Rating: 4.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Siva Miška … 😀 Kako naj bi pa ta števec deloval?
  Sicer bi bilo to sila zanimivo izvedeti, vendar ne vem, če bi se beležili pravilno. Ti se recimo prvič oglašaš. Lahko pa kot pobudnica prva začneš in našteješ orgazme, ki si si jih povzročila. Če bi ti ga jaz, se mi zdi, da bi se spomnil . 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Siva Miška says:

  BoneR, veš kaj bi bilo meni zanimivo… Če bi imeli na Blogu nekje okvirček, kjer bi se seštevali vsi orgazmi, ki si jih povzročil. Me prav zanima kako hitro in pogosto bi številka naraščala 😉
  Obožujem tvoje zgodbe!

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  MiŠa … morda bi željo mace bolj konkretizirala in jo naslovila na bolj ustrezen naslov, pa se zna zgoditi, da se prej izpolni. Pošiljanje vibracij v vesolje dvomim, da bo obrodilo sadove … Ti se kar sprosti, odpni modrc in se udobno namesti, domače počutje je zaželjeno,prepoved oglašanja pa se je odkar jaz pomnim zgodila enkrat samkrat … pa ne kličimo hudiča.
  Palčica … Se bo spet kaj spisalo. Pretiravat ne smem, da se me ne naveličate. 😉
  p.s. se zgodi, da se ime izmuzne ali pa se ga pozabi pripisati, nikakor pa to ni nalašč!!!
  Če imena avtorja včasih ni – ravno sedaj je en tak primer, ki čaka na objavo, da celo povprašamo koga podpisati. Če greš pogledati na kronološko kazalo (arhiv) so avtorji povsod navedeni. Če bi kje morda ne bil bom poskrbel, da bo!
  Cenim pa sleherno opozorilo, napotek, predlog in kritiko!
  Hvala!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Lepo berljivo ..in srčkano otročje bi temu rekla ..pozitivno seveda …
  Še posebej se mi dopade un del, ko ji brizgne v usta …sem se našla v tistih vrsticah, ker sem ji podobna…

  Pisi, da bom lahko spet kaj vročega prebrala 😉

  ps ……čeprav tokrat vem, kdo je napisal zgodbico me vedno znova zmoti, da jih objavljate brez da so podpisane ..to enostavno ni fer-play do avtorjev

  No votes yet.
  Please wait...
 • MiŠa says:

  No ja, če ponovno začnem..bo mogoče sledil še kdo. Recimo zato, ker čutim neznansko potrebo po..khm, khm..komentiranju, seveda 🙂
  Ali drugače rečeno, spet bom pristavila svoj piskerček. Zdaj sem postala že tako domača, da me skoraj skrbi, da fašem..prepoved oglašanja 🙂

  Kar se tiče mene in mojih zares skromnih želja, dragi BoneR..sem napela vse svoje moči in čisto potiho sem v Vesolje pošiljala asociacije, vibracije..in ostale “..acije”, da se želja v tej smeri uresniči 🙂 Želja po, hm..nadaljevanju konca. Saj nam je več ali manj vsem znano tisto obrabljeno dejstvo, kako je vsak konec lahko nov začetek in bla, bla bla.

  Kako pa je lahko potem, ko se vse skupaj pri vročem začetku pravzaprav konča?..edino in samo še bolj vroče, predstavljivo, izvedljivo, neobvladljivo, pofukljivo 🙂

  Čutiti je nasladno in močno energijo obeh, potrebo po vzeti, imeti in dati. Ker je prepovedano, pa je začinjeno še s toliko slajšim občutenjem.

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *