Vedno sem si želel, da mi ga potegneš za volanom. Tam sem ujet in ti ne morem zbežati, tudi kontrolirati te ne morem, lahko samo prosim za še. Prepuščen sem tebi, ti pa si moj dominator.

Vračala sva se iz veselice in dobro razpoložena sva si padala v objem že pred avtomobilom. Malce se nama je mudilo, zato nisva nadaljevala. Med vožnjo moja roka nikakor ni hotela dati miru, zato je drsela in drsela proti mednožju. Ti pa si me mirila naj potrpim do doma.

Ne, ne morem zdržati! Naročil sem ti, da si slečeš hlačke, saj bodo le tako moji prsti imeli prosto pot do tvoje sočne notranjosti. Z malce oklevanja si me le ubogala in žurka za naju se je pričela. Božal sem te po gladki pički in si oblizoval prste. Porival sem ti prste globoko kolikor sem le mogel, ti pa si širila noge, da bi prodrl še globje. Zavijala si z očmi in me prosila naj neham. Vedel sem, da si želiš še in si po tihem hotela da nadaljujem. Uf kako si bila mokra, brusil bi te in ribal…vohal in lizal bi si prste…zarival in mečkal, bi te tam spodaj.

Tudi moj korenjak je postal že krepko napet, zato me je v hlačah pošteno žulil. Hotel sem ga osvoboditi, vendar si korenjaka raje na plano potegnila sama. Liz ali dva in pričela si ga fafati, drkati… Bil je sočen in moker, da se je iz njega kar cedilo. Škoda bi bilo tega soka, da te z njim nebi namazal. Spolzek kurčev sok sem ti namazal na češpljo. Uživala si kot že dolgo ne in najino početje te je očitno vzburjalo. Rajc sva si izmenično delila in uživala v vožnji. Da le nebi minilo!

Upočasnil sem vožnjo, saj sem bil zaradi dogajanja totalno omamljen. Svoje čute sem izostril in vozil čisto po šolsko, ti pa si mi goltala tiča. Bil sem čisto na koncu in ti samo iz spoštovanja povedal, da mi bo prišlo. Ampak s početjem nisi in nisi odnehala, kar je bil zame signal, da greš do konca.

Dokler ti nisem ukazal: »Liži mi kurca, jasno?«
»Mhm« je bilo slišati odspodaj.
»Požri mi ves sok, vso spermo, da ne gre nič v franže« sem nadaljeval » A ti je jasno?«
»Mhm« je bilo ponovno slišati odspodaj.
Privzdignil sem rit, da bi ti ponudil vse svoje premoženje, stisnil volan in zaklel: »Pizda ti materna, pooolllliiiiižžžžiii mi kuurrcca do kooonnncccaaaa«, ko sem čutil, da mi prihaja. Treslo me je po vsem telesu, sperma je že brizgala direkt v usta, oči so se meglile… krasnih 30 sekund, 30 sekund vrednih življenja.

Dvignila si se in me vidno zadovoljna namazala s spermo po obrazu, nisem se odmaknil, saj bi mi takrat lahko naredila kar bi hotela. Poljubila sva se in ti si pospermano roko razmazala po pički. Oslinil sem si prste in ti jih ponovno zaril v muco. V luknjico sem ti zarival sredinec in ti božal G točko z dlanjo pa pritiskal na klitoris. Prepustila si se moji roki, moji masaži in počasi sem stopnjeval tempo. Tvoja desnica je bila položena na moji. Bral sem tvoje odzive in gledal kaj ti paše in kako ti paše.

»Še, še tako, prasec« si zajamrala in nato stisnila noge.

Vedel sem, da ti je prišlo. Pustil sem te v tvoji nasladi, v tvojem svetu in te brez besed odpeljal domov. Med tem je moj korenjak, ki je od korenjaka ostal samo še »k« že mirno zlezel v hlače. V zraku je ostal samo še vonj po fukariji, na tleh razmočene hlačke… v glavi spomin, ki traja… večno!

Ljubim te!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.1 / 5. Število glasov: 7

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!