Pred tabo je prispevek, ki ti bo razrešil marsikatero uganko, zagotovil obilico poželjivih pogledov in predvsem (!) tvoji dragi zagotovil nepopisne užitke ob vajinih posteljnih vragolijah. Ta prispevek je delo 4 članic uredniške ekipe Bloga 69. So njihovi nasveti, njihova priporočila … skratka izkušnje iz prve roke. Pa začnimo.

1. Nikar se vanjo ne zapodi kot lačna svinja v buče! Razumem, da komaj čakaš, da se dokoplješ do slastne pizde, a počasi se daleč pride. Ne rečem, vsekakor obstajajo situacije, ko tudi same komaj čakamo, da z jezikom agresivno poiščeš ščegetavček in ti glavo suvereno vkleščimo med stegna od prve sekunde dalje, a to so prej izjeme kot pravilo. Veliko bolj uživamo ko si za to igro vzamete čas … Ko začnete z dotiki, božanjem, poljubljanjem; in naša češpljica igra enakovredno vlogo kot ostali deli telesa.  Vsak slučajen, nežen poteg skozi oblačila, nas ščemi, prijetno skeli, navdaja z vzemirjenjem, pustite, da nam deluje domišljija!

Ko bomo napaljene, bomo tako ali tako s sebe trgale oblačila in od tu naprej takšna »previdnost« ni več potrebna. Seveda se lahko še naprej igrate to igro, da se počasi a vztrajno približujete pičkici ped po ped, prek golih gležnjev, stegen, vse do trebuščka, a s tem najbrž tvegate, da se postavimo v bojno pozicijo in zahtevamo kurca,  takoj.

2. Sto pikčic, sto stilov. Stilov, taktik in načinov, kako dobro polizati pizdo je nebroj. Kar je povsem logično, saj smo si tudi lastnice vaginic med seboj zelo različne. Praviloma prisegamo na  temeljito obdelavo, kateri naj se v določenem segmentu obvezno pridruži tudi prstek ali več le-teh. Ni ga lepšega, ko jezik zaide tudi v notranjost tople in vabljive pičkice. Nadgradnja s prsti je, kot rečeno, dobrodošla.

3. Ne hvali se. Nikoli, ampak res nikoli, se ne hvalit pred nami, kako spretni ste z jezičkom, česa vse so zmožne vaše ustnice, saj že ob prvem stiku vašega jezika z našo golo kožo, kerkoli na telesu (vrat, ušesa, joške, trebuh, pičkica …) same ugotovimo kaj je res in kaj ne. Zato nam ne obljubljat ognjemeta, če na koncu proti nebu ne bo poletela niti ena sama raketa. Raje nas presenetite z dejanjem in nas brez odvečnih besed, res dobro obdelajte z jezikom. Saj veste kaj pravijo: Dobro polizana je na pol pofukana.

4. Pogumen začetek. Ko nas že dobro s poljubi in dotiki obdelate po našem sexy teleščku, ko smo že do konca zrajcane, ko so bradavičke od lizanja in gnetenja jošk že trde, najbrž je tudi med nogami že malo mokro, je čas, da se z vašo glavo spostite nižje. Čisto dol med naše noge. Z obrazom se približaj čisto do pičkice in čeprav boš pred seboj imel nekaj najlepšega, najslajšega, nikar ne navali. Vemo, da se je zelo težko zadržat in da je to kruto, saj bi najraje kar planil, ampak se poskusi kontrolirat. Potuj s konico jezika po različnih mestih njene pičkice, gor in dol, le ščegija še pusti na suhem, čeprav si zdaj že močno želi, da bi se ga lotil.

5. Temeljita obdelava. Temeljita obdelava, le kaj bi to bilo? Čas je, da jo z lezikom poližeš celo. Z rokami si pomagaj in razpri pičkico, da se pred teboj zdaj že fajn mokra zasveti v vsej svoji lepoti. Začni čisto spodaj pri luknjici, vendar se luknjice ne dotikaj in jo poliži s celim jezikom vse do vrha, ustavi se pri ščegetavčku, njega še vedno pusti na miru. To nekajkrat ponovi. Moja tamala ni sestavljena samo iz ščegija, na katerega se kak neuk fante tako rad neumorno obesi. Liži tudi nižje, liži tudi malo okoli. Ja, pri meni greš lahko zelo južno … Če sem dovolj sproščena, mi, prosim, brez sramu poleg glavni akterki, kakšno minuto nameni tudi moji drugi luknji(ci).

6. Topla sapa. Topla sapa dobro dene in prebudi še najbolj lene “živčke” med našimi nogami. Zato za začetek z odprtimi usti globoko dihaj čisto blizu pičkice in opazil boš, kako se tudi njeno dihanje pospešuje.

7. Sramne ustnice. Fantje, ne bojte se sramnih ustnic! Preliži, vzemi v usta, potegni jih malo, pogrickaj, razmakni s prsti, nosom … Uživaj v bohotni in žametni lepoti. Menjaj ritem, gladi, pritiskaj nežne, komaj čutne poljubčke, popij nekaj ledenega in nas predrami s hladnimi ustnicami. Po drugi strani včasih paše tudi nežno (ali v mojem primeru ne tako zelo nežno) slapanje; po celotni površini pizdovja ali za bolj pogumne po ščegetavčku samem.

8. Ščegetavček. Luškana, občutljiva zadevica, ki nas po vztrajni in dobri stimulaciji ponese v omamo. Ko boš videl, da ji je že res prevelika sila, ji poljubi ščegija. Nežno a strastno, kot da poljubljaš njene polne ustnice. Izmenično ga poljubljaj in liži. Z ustnicami sesaj, vleci sem in tja, naprej in nazaj. Z jezikom liži in obdeluj s krožnimi gibi. Vendar pozor! Ne grizi. Auč to boli. Tako kot boli vas, če katera ugrizne v glavico vašega korenjaka.

9. Uporabi prste. Postopoma dodajaj prste. Eden po eden. Prsti ene roke, plus druge… nato obe skupaj. Vleci narazen, na sredini liži, vedno bolj je močan prijem, vedno bolj globok jezik. Liži od zacetka pa do ritke. Vedno bolj vneto, vedno bolj močno. Orgazem zagotovljen … Diši po še, saj jaz že samo ob pisanju tega, čutim, da so moje hlačke mokre.

10. Ritka. Lahko pa se lotiš tudi njene ritke, če sta seveda oba za to. Najprej lepo krožiš okrog in po njeni luknjici, nato pa jeziček potisneš v njeno ritko … Seveda, če si dovolj drzen in si to upaš. Nam paše! Najbolje pa je, če med vrhuncem oziroma tik tik pred njim, prstek čisto po “pomoti” vstavis v ritko!

Obvezno, pa nam zmeraj dajte vedet, da si nas želite in da nas ne ližete le zato, ker veste, kako to nam paše. Lotite se nas, kot da je naša pičkica nekaj najboljše in zaučite jo, koz da je naš sok nekaj najslajšega, kar je kadar koli teklo po vašem grlu. Tako bomo vedele, da smo res zaželjene …

In seveda. Vsak predlog s strani dragih dam je več kot dobrodošel. Zapišite ga v komentarje.

Pa še to. Če so fantje pogumno prispevek Fafanje za telebanke delili na Facebooku in tako dekletom dajali vedet “da-se-boste-le-naučile”, pa jim lahko tokrat tudi dame vrnemo udarec. Naj se širi dober glas!

Maycheee, Just Me in Unknown.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!