S fantom sva bila skupaj že dobri dve leti in seks je bil odličen, vendar pa sva si vedno znala zvezo še malo popestriti. Nekega večera sva se odločila, da bova po dolgem času končno spet obiskala najin najljubši klub in zasluženo zažurala. Ob prihodu sva najprej odšla za šank, kjer sva naročila pijačo in na desni strani sem ga zagledala.
Visok, zabrit, agresiven pogled in mišičasto telo. Ravno moj tip moškega. Fant je takoj opazil kam mi je zašel pogled in je vedel, da si mišičnjaka poželjivo ogledujem. Spila sva pijačo, nakar je on še enkrat naročil, jaz pa sem se odpravila plesat. Vedela sem, da lahko s plesom obnorim vsakega, sploh pa svojega moškega, ki je oboževal kadar me je lahko opazoval med seksi plesom. Počasi se približujem mišičnjaku in se nagajivo spogledujem. Z nasmehom mi nakaže naj pridem bližje in to tudi storim. Začneva plesati in končno se obrnem s hrbtom proti njemu, tako da lahko zraven opazujem še svojega fanta, ki naju gleda pri šanku.
Počasi migam z boki, počepnem in se počasi dvigam tako da se z ritko podrgnem ob njegovega korenjaka, ob tem pa poželjivo pogledujem k svojemu fantu… Vidim kako si grize ustnico, kar me še bolj podžge in vse skupaj ponovim, samo da sedaj dobro čutim trd kurac mišičnjaka, ki me močno prime za mojo ritko in me ne izpusti. Fant mi s pogledom nakaže, da greva domov in se odpravi proti izhodu, nakar me mišičnjak obrne, še bolj močno prime za ritko in pritisne k sebi …
Povabim ga k sebi domov in že na poti v taksiju me požira z očmi in nič ga ni odvrnilo, tudi to da v stanovanju čaka moj fant. Ko sem stopila čez vrata je moj dragi stal v kuhinji, gol in cel trd. Slekel me je in položil na pult, mišičnjaku pa ukazal naj se sleče. Zvezal me je in mi svojega kurca porinil v mojo mokro muco. Mišičnjak mi je svojega kurca držal tik pred mojimi usti, vendar mu moj dragi ni dovolil, da bi se toliko približal, da bi ga lahko okusila. Želel je, da prosim in sem.
Končno je dovolil da z jezikom sprobam mišičnjaka in ravno ko sem začela uživati, mu je ukazal naj liže mojo muco. Bila sem vsa mokra in bila sem tik pred orgazmom, ko je dragi ukazal naj neha in odide domov. Ker samo on bo fukal mene, prasico, ki je samo njegova. Bila sem mokra in želela sem ga v sebi, zato me je najprej samo z glavico počasi božal po muci, ker je vedel da me to obnori.
Končno mi ga zarine globoko v muco in me začne nabijati ob tem pa me drži za trde bradavičke. Ko mi je prišlo že drugič me postavi na kolena in mi ga zarije v usta. Vlečem mu ga in neizmerno uživam ko mu pride v moja usta. Pogoltnem, ker vem kako zelo ga to vzburi. In tako se je končal še eden najinih skupnih večerov, ki jih vedno znava popestriti z igricami, ki se vedno končajo z dobrim fukom.

Diva

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!