Kurba? Mogoče? In kaj potem? Je to greh? Deliti ljubezen med ljudi in biti zato plačan, ker se potrudiš in ker nekoga osrečiš in zadovoljiš? Nekoga, ki te potrebuje tisti čas, da si ob njem, v njem ali na njem. Vsakomur paše svoje. Nekateri pridejo na klepet, drugi po bližino, tretji na sex, četrti pa zato, da se izživljajo nad tabo kolikor se le da. Pomanjkanje spoštovanja je kar huda zadeva. Večini primerov so moji gosti prijazni, nezahtevni in seveda potrebni. Tudi sama sem velikokrat potrebna, potrebna bližine, objema, dotikov in seksa. Ne zanikam, ker je pač normalno in tudki dobim tud delček tega, čeprov se ne posvetim s svojo dušo ampak se jim popolnoma posvetim s svojim telesom. Všeč mi je, ko vstopijo v moje kraljestvo in jim dam vedet, da tu kraljujem jaz in da jih lahko postavim za kralje, če me bodo spoštovali in ubogali. Rada razvajam svoje goste, ponudim jim vse, skoraj vse kar jim srce poželi, če le pokažejo to da se mi popolnoma predajo.Biti kurba ni lahko, saj moraš vedno paziti, kakšen model bo prišel k tebi v stanovanje, saj ga včasih tudi ne poznaš prej. Še dobro, da so moji gostje večinoma že redni in jih vse poznam. Poleg tega sem njih že naučila reda in pravil, ki veljajo pri meni. Tako sem izbrala res tiste tapridne, nenasilne in ubogljive z veliko denarnico.

Viski? Šampanjec? Jagode ali čokolado? Tako postrežem svojega gosta s katerim se poznava že odkar sem začela prodajati ljubezen in je bil me prvimi mojimi gosti. Udobno sedi na moji mehki zofi, prekriti z playbojevo odejo, katero krasijo rdeči povštri s playbojevim znakom. Vse mora biti urejeno, čisto, prijetno in sveže ter popolnoma dišeče. Takšno je moje stanovanje in v njem se počutim vrhunsko ter hočem da se tudi drugi počutijo kot doma. Posmehljivo me gleda, ko mu prinesem viski z ledom in jagode do klubske mizice v dnevni sobi. Dobre volje je kot vedno, predvsem pa mi je všeč njegova pozitivna naravnanost, čutnost, dobrodušnost in karizma. Ta simpatičnost te začne trgati in ne moreš verjeti, da nekdo pri svojih 55 letih izgleda tako zadovoljen, pomlajen in kavalirski. Takšnega moškega bi si želela. Nikoli ni izgubil ta čar in sta pretekli že dobri dve leti. Občudujem ga, ko mu zrem v njegove modre oči in gubice okrog očeš. Prav sexy je si mislim pri sebi. Čudim se njegovi odprtosti,volji do življenja ter ljubezni, ki jo premore. Na zdravje mu rečem in srkneva požirek. Prijetno klepetanje je vedno dobrodošlo in sproščujoče z nekom, ki je odprt in zabaven. Počasi ga primem za roko in odvlečem do kopalnice, kjer mu začnem slačiti srajco, nato hlače in ga boksarce. Pogled na to telo mi vedno vzame dih, saj skrbi za postavo in jo ohranja, da je videti vsaj 20 let mlajši. Oh, kaj mi dela ta tipson. Obleke mu lepo uredim na stojalo in ga pospremim do kadi, kjer je nalita vroča voda in plavajo rdeči cvetovi vrtnice, nisem pozabila na svečke. Vse samo za njega, ker obožuje romantiko in to da ga nekdo razvaja do onemoglosti. Kako je to prijetno zamrmlja, ko se namaka v kadi medtem ko ga z nežnimi gibi božam in umivam po hrbtu. Obrne se proti meni, da me ponovno osvoji s tistim pogledom in prosi naj se obrnem. Tudi ti si zaslužiš razvajanje in pozornost. In še kako res je, si mislim. Prepustim se mu, da me boža, masira, poljublja, kar mu paše naj počne. On to rad počne in tega mu ne smem nikoli odreči. Vzame me strastno kot vedno, da začutim njegov dih na mojem vratu , njegove roke na mojih prsih in svojga tiča v muci. Paše, pašeee, pašeee. Potegne me iz vode in me vrže na pralni stroj, kjer se akcija nadaljuje. Nabija me nežno in hkrati sunkovito. Vzame me v naročje, trdo se mu primem za vrat in sledim njegovim tempom. Tele mišice, da zdržijo takšno težo, svaka čast staremu.

Začneva se smejati. Nisem štela kolikorat mi je prišlo, vendar je bilo vredno! zdaj bom morala jaz tebi plačat, se mu zasmejim. Ležala sva še nekaj časa v kadi v blaženem stanju, ker sva doživela božanskost spolnosti in kot vedno odkrivala nekaj novega. Pobožal me je po mokrih laseh in mi pripopal lupčka na čelo. Moram iti, sestanki me čakajo. Pohitela sva na ena, dva in tri, ker nima vedno čas, da se pocarklja po seksu z mano. Medtem najinim razvajanjem je sigurno prejel 500 klicev, kar je razumljivo za takšnega podjetnika kot je on. Na hitro se obleče, uredi in že leti proti vratom. Žal morem danes pohiteti, ljubi, moja tajnica me rada nadleguje. Zasmejim se mu in ga poljubim v slovo. Obuje si sive čevlje, vzame torbo, ki jo je prislonil ob zid in preden odpre vhodna vrata iz denarnice potegne 200€ ter jih pusti na omarci. Bila si čudovita, kot vedno, se vidiva čez dva meseca. Poljub.
Občutek žalosti? Ne. Občutek sramu? Ne. Vzamem denar in že sanjam o njem, da ga bom spet videla, zaradi njegove radodarnosti v vseh pogledih!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!