Deževno in dolgočasno popoldne. Leživa v postelji v blaženem, poorgazmičnem stanju. Dan je kot nalašč za muckanje v postelji, ogled kakšnega dobrega filma in pripravo okusnega kosila. Božaš me po hrbtu in zadnjici, ko ti zakruli v želodcu.

„Si lačen ?“ te mehko in nagajivo vprašam. Pokimaš in se nasmehneš. Počasi vstanem iz postelje in si oblečem še od prej premočene brazilke – všeč mi je spomin na to, kaj si mi počel še pred nekaj minutami. Najprej se odpravim v kopalnico. Umijem si roke in obraz, ko v ogledalu na pralnem stroju zagledam še ne odprte samostoječe nogavice – kolegica mi jih je kupila za novo leto. Črne, na vrhu z božanskimi čipkami. Sama pri sebi se poredno nasmehnem in jih oblečem. Zgoraj si nadenem samo črno, tanko haljico in odkorakam v kuhinjo, proti hladilniku . Odločim se za zelenjavno juho in doma pripravljeno pico – tvojo najljubšo jed. Iz hladilnika vzamem vse potrebne sestavine. Lotim se rezanja čebule in v glavi mi divjajo burne misli, kaj mi boš (spet) storil, ko me boš zagledal. Na radiu tiho igra seksi zvok saksofona in z boki se pozibavam zdaj v eno, zdaj v drugo smer. Na štedilnik pristavim olivno olje in prižgem plin. Nato spet zatopljena v rezanje zelenjave sploh ne opazim, da si prišel v kuhinjo. Preden uspem karkoli reči, me tvoji spretni prsti že presenetijo. Tamle. Spreleti me naslada in v trenutku so moje brazilke premočene še za par odtenkov bolj. Zaječim, ko mi rajcaš premočeno pičko, ti pa mi zavihaš lase za uho in nežno, poredno šepneš :“Kar nadaljuj.“ Kaj ? Aja, s kuhanjem. Še naprej se skušam koncentrirati na pripravljanje juhe, ko me čvrsto zgrabiš za ritnici in se podrgneš vame s svojim noro – že spet – trdim kurcem. Spet tiho zastokam „oh, prosim !“ vendar me ne poslušaš. Roke mi položiš na nož in desko in mi s tem nakažeš, naj kuham naprej. V glavi se mi mešajo občutki, jezna sem, ker me ne pofukaš že enkrat in me oviraš pri kuhi, potrebna in nenasitna ob misli, da si me lahko vzameš kar na pultu,…

Obrnem se h tebi in tvoj pogled me preseneti in me žge ravno v mojo muco, tako željno in lačno tvojega tiča. Zreš mi v oči s tistim temnim, najbolj seksi pogledom, ki razkriva le toliko, da mi boš kmalu storil nekaj zelo…mokrega. Počasi se skloniš in mi glavo zariješ med noge. Na ščegetavčku začutim tvoj vlažen, topel jezik in zaječim, glavo vržem nazaj. Ko mi že skoraj pride odnehaš in se vzravnaš. Nakažeš mi na olje, na katerega sem v ekstazi čisto pozabila in hitro v posodo dodam čebulo. Kar naenkrat me grobo zgrabiš za lase in me porineš do tvojega kurca, s pogledom mi ukažeš naj ti ga povlečem tako močno, kot še nikoli. Svojo haljico vržem na tla in ob tvojem pogledu in tvoji strogosti ter grobosti se mi napne vso telo in z največjim veseljem ti obliznem glavico. Mmmh, kako neverjetno dober okus ! Izzivalno te pogledam v oči medtem ko ti oblizujem glavico in ti z rokami dražim jajčka in presredek. Tiho zaječiš. Nato se ga lotim pošteno. Z ustnicami objamem tvojega pitona in že se izgublja v meni. Še bolj grobo me primeš za lase, si jih oviješ okoli zapestja in mi narekuješ ritem. Nekajkrat vmes se ustavim in ti močno posesam glavico, da zastokaš, nato spet nadaljujem. Po stegnih začutim svoje sokove, ki odražajo potrebnost moje pičke. Dotaknem se luknjice in ti nato po celem kurcu razmažem svojo mokroto. Ne pozabim na jajčka, in medtem ko ti ga obdelujem z roko, moj jeziček skrbi za tvoja polna jajca, ki samo čakajo, da se spraznijo. Naglo me dvigneš in nastaviš na pult, nato pa si z enim samim spretnim gibom v meni. Občutek, ko me napolniš in je tako jebeno dober, me vedno znova preseneti. Glasno vzdihnem in izbočim ritko nazaj, da imaš lažji in globji dostop do moje pičke. Najraje imam od zadaj – počutim se odvisno in podrejeno, umazano prasico, ki bo zate storila vse. Vem, da te rajca pogled na mojo rit in lase, ki se mi spuščajo po hrbtu in jih tako z veseljem grabiš. Nekje v daljavi mi je jasno, da se je čebula zažgala in odsotno izklopim plin, ti pa si me vzameš. Začneš me porivati vedno hitreje, z enakomernim tempom – to obvladaš. Zraven mi rajcaš ščegetavček in glasno stokam, ko me z eno roko primeš za bok in suvaš vame ter ga vedno znova porineš do konca. Močno me udariš po riti, da glasno kriknem od užitka in hočem še več. Oprem se na desko za rezanje in v užitku in omami tvojega kurca v meni niti ne opazim, da deska in z njo vse narezane bučke in krompir zletijo na tla. Vseeno mi je, važno mi je samo, da z ritko suvam nazaj proti tebi in se bližam vrhuncu. Fukaš me grobo in surovo in moji nohti se nič kaj nežno zarivajo v tvoj hrbet, ki je spraskan še od prejšnje noči. Ves čas me fukaš, ves čas sem tvoja prasica, ves čas uživava – ljubiva se in uživam v tej zvezi, polni ljubezni, predanosti in nenasitnega fuka. Spet me glasno ploskneš po riti in, oh, ta občutek, vem…Vem, da sem blizu !
„Prosim, šeeee !“ glasno sopem, medtem ko mi začne prihajati.

„Kaj si moja ?“ sikneš in me močneje zgrabiš za rit.

„Kurba. Tvoja kurba.“ zakričim, ti pa mi v ritko porineš prst in ga premikaš naprej in nazaj. Ponese me vse višje in višje, z zadnjico se še močneje nabijam na tvoj kurac….Izgubljam razum, začnem se tresti in naenkrat mi silovito pride, ničesar se ne zavedam in moje telo se napne, hrbtenica vzravna, prsti na nogah in rokah sladko pokrčijo – uživam v orgazmu, ki me celo odnese nekam drugam, hkrati pa se zavedam da prihaja tudi tebi in na ritki, razboleli od tvojega šeškanja, začutim vročo tekočino. S prstom se dotaknem ritnice, se obrnem h tebi in s prsta poližem tvojo spermo. V očeh se ti zaiskri in nežno po poljubiš. Tako nekaj časa spet blaženo strmiva en v drugega, zadihana , zardelih lic in nasmejanih obrazov. Ti greš v sobo, jaz pa pogledam svoje noge – nogavice so strgane, koža na stegnih rdeča. Zahihitam se in se ozrem po kuhinji. Povsod ležijo koščki zelenjave in obupno smrdi po zažgani čebuli. Vrneš se z džointom v roki in z veseljem sprejmem tvoje neizrečeno povabilo. Ko skadiva, mi pomagaš pospraviti nered, jaz pa se ponovno lotim kuhanja. Kosilo je bilo potem dobro in ko pojeva, se greva spočit v posteljo. Priviješ me k sebi, moja roka pa spet poišče tvojega pitona in spogledava se – oči se nama zopet poredno iskrijo in z jezikom hitro poiščeš mojega.

„Spet ?“ me nato poredno vpraša, jaz pa v odgovor le slečem že neštetokrat premočene brazilke.

N *

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!