Bilo je nekje sredi maja. Zaposlil sem se v novi firmi nedaleč stran od svojega mesta in se prvi dan brezvoljno odpravil na delo.

Minilo je nekaj tednov, nakar zagledam nasproti svojega delovnega mesta bejbo, ki me zapeljivo gleda s svojimi nebesno modrimi očmi. Štela je dve pomladi več kot jaz in oddajala energijo kot da je samska, voljna avanture in nežnosti.

Imela je čudovito zaobljeni ritnici in s pogledom na njeno ogrodje si takoj zapadel v divjo fantazijo fukanja te skrivnostno privlačne pičke. Njeni joškici sta bili ravno prav veliki in vedno jih je samozavestno potisnila navzven kadar je vedela, da jo opazujem. Obraz ji je svetil v soju luči ko sem hodil mimo nje kot potreben pes, ki ti pofuka nogo sredi ceste.

Neopazno drugim me je vsakič pogledala s tistim pogledom, ki ti stopi srce kot vroč nož skozi maslo. Zato sem vsak dan poiskušal najti še tako neumen razlog, da sem lahko zapustil delovno mesto, se priplazil mimo nje, lačen njenih oči ter zasvoljivega občutka, ki mi ga je dajala že od samega začetka. Hrepenel sem po njej, se naslanjal na idejo da bo moja in da bo kmalu prišel čas, ko bom lahko lizal njeno sladko pičko iz katere se mastno cedi izkušenost in poželenje.

Priznam, v mesecu, ki je sledil sem skoraj vsak dan končal na wc-ju s trdim kurcem v roki in z namišljeno pojavo nje pred sabo, kako mi ga neusmiljeno vleče ali pa da jo obrnem in ji strastno zašepetam na uho naj se nasloni na školjko, medtem ko jo jaz nabijam kot za stavo.

Tekli so dnevi, neprespane noči in vsak dan me je nekako bolj pritegnila k sebi in mi dajala občutek da si me želi.

Kar naenkrat nisem mogel več zatirati želje po njej, izgubljal sem razum in sanje da je prisesana v mojem naročju so se začele razblinjati v nič.

Odločil sem se, da pristopim do nje in jo ogovorim. Toda v trenutku, ko sem se ji približal, sem vedel, da nekaj ni v redu. Sladke poželjive oči so se spremenile in me gledale kot kretena, ki je zašel na prepovedano ozemlje. Ves zmeden jo vprašam kako se ima in se ji predstavim.

Pred mano je stala brez besed in s prsti tlačila neko polnilo v škatlo. Ker smotka sploh ni spregovorila, sem se obrnil in razočarano odkorakal nazaj na svoje mesto, v upanju, da se samo pretvarja in da se bova po službi nekje v hotelski sobi pofukala kot dva mačka.

Kasneje sem izvedel, da ima dekle že dva otroka in nekega fukača, ki pa je službeno bil večino časa na dolgi poti, kjer je zagotovo nategnil vsako pičko ki mu je prišla pod nos.

Torej………… ženska ni bila dostopna, ampak je samo dražila kogarkoli je dobila v roke in si polnila svoj pofukan ego, s tem da se je počutila željeno in privlačno. Mislim da tu ni nobenih skrivnosti, vsi vemo da obstaja veliko razočaranih mamic, ki dražijo mlajše moške in na koncu stisnejo svoje pičke med noge.

In ravno to se je zgodilo v tem primeru. Seveda nisem mogel potlačiti svojega ponosa in se odločil da jo počakam na parkirišču pred njenim avtomobilom z nalepko ‘OTROK V AVTU’.

Na srečo so ostali zaposleni že odšli, moja prasička pa samozavestno hodi proti meni. Skočim izza avtomobila in jo malo prestrašim. Spet me gleda s tistim praznim pogledom, kot da nebi vedela zakaj se v resnici gre. Strogo jo bičam z besedami, medtem ko se mi hinavsko smeji s tistimi ustnicami, ki bi tako pasale na mojega vročega tiča.

Nekaj časa se prepirava……..seveda se zagovarja, se dere da kdo pa mislim da sem, a mi jo nekako uspe pomiriti.

Medtem ko ji razlagam, da ni prav kar je počela z mano, opazi da imam trdega in začne pogledovati proti sramnemu predelu. Na lepem utihnem in izvlečem na plano svojo batino.

Pogleda me z debelimi očmi in se nekontrolirano spusti na kolena. Približam se ji, in še preden kaj reče, ji ga na silo zabijem v usta. Presenečeno me pogleda, jaz pa jo zabijem ob vrata avtomobila in jo še vedno fukam v usta. Zagrabim jo za roki ter nadaljujem dokler mi ne pride. Sperma se je kar cedila iz njenih ust. Šokirano me gleda kako ji izbrizgam še zadnje kapljice po obrazu, si zapnem zadrgo in potešeno odkorakam stran.

Toliko o pridnih mamicah.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.6 / 5. Število glasov: 7

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!