Čas malice. Vsakodnevno posedanje v gostilni tiste tričetrt ure, da se okrepčam. Neprestano ena in ista izbira malic te prisili, da občasno skočim tudi v Špar na kaj bolj lahkega. Tudi takrat mi je zadišal jogurt, sendvič.

Zaklenil sem avto in se odpravil proti trgovini. Nasproti je drveče šibala gospa, dama z nabito polnim vozičkom. Gledala je kje ima svoj avto. Zgrešila je vrsto in voziček na hitro ustavila ter ga probala obrniti. Iz vrečke so se po parkirišču razletele pomaranče. Njen obraz je v hipu postal kot ekonom lonec iz katerega piska in vre para. V bližini je bila še ena gospa, ki jih je takoj začela pobirati. Vskočil sem še sam. Pobral sem jih nekaj ter nesel dami.
“Hvala za pomoč”, se je zahvaljevala ženski, ko sem šel proti njej.

Že na videz je dajala vtis elegantno fukabilne ženske. Obrnila se je. Jeza, negodovanje, ne tega več ni bilo v njej. Presenetljivo hitro se je umirila ali pa je le dajala tak vtis. Iz nje je vrela prijaznost. Ni prenehala z zahvaljevanjem. Njene oči izpod očal so se svetile. Nekaj lepega je bilo v njih, milina. Ne to ni bil pogled, ki ga dobiš od kakšne “kače”. Njene prsi so zaradi globokega dihanja, vznemirjenosti, delovale poskočno. Telo je zapeljivo nihalo, ko je na srednje visoki petki obračala desno nogo. Ti boga, kakšna ženska. Zakaj se ene znajo tako zapeljivo gibati. V bistvu sploh nima veze, da je imela krilo malenkost čez kolena, da je bilo vse barvno usklajeno…ne, tudi, če bi bila oblečena v trenirko, bi enako oddajala mogočen seksapil. Z samo enim gibom me je prisilila, da sem globoko požrl in takoj iskal način kako sprostiti lovski nagon.

“Hvala vam….ne vem zakaj sem lahko tako štorasta”.
“To ni nič takega, sam sem nekoč zaradi hitenja na bencinski natočil tank bencina in odpeljal. Po par kilometrih sem pa zagledal gotovino namenjeno za plačilo. Si morete misliti, kako me je bilo sram, kako so me gledali, ko sem se ponižno vrnil plačat.”
Vsaj malo sem jo razbremenil , ter ji razvlekel nasmešek na ustnice.
Najina pogleda sta se še zadnjič srečala. Izmenjujoča nasmeška sta drug drugemu dala vedeti, da je kljub nerodnosti, srečanje bilo prijetno. V trgovini sem bil povsem nezbran. Na hitro sem popokal že narejen sendvič ter vzel še jogurt in odvihral. Njena pojava mi ni šla iz glave. Preklestvo njene lepote je viselo nad mano. V daljavi sem jo zagledal pred šaltarjem loterije.
Evo stari, to je druga priložnost, tokrat ne zajebi.
Brez pomisleka, brez nekih načrtov sem preprosto stopil do nje se nasmehnil in ji povedal;
“Ko kupiš loto ali kar pač, te vabim na kavo, pijačo”.
Nič ni odgovorila, saj je bila na vrsti.
Vsedel sem se za prosto mizo v kafiču deset metrov stran in jo opazoval pri kupovanju loto listka. Vedel sem, da bo na kavo prišla, saj naju je nekaj združevalo. Obrnila se je in me s pogledom poiskala. Njena hoja me je za trenutek vrgla iz razsodnosti.

“Kavo bi z veseljem popila, a se mi res zelo mudi, v bistvu zamujam”. Videl sem, da je delovala raztreseno. Seveda sem se zavedel,to je njen okoliš, vendarle jo marsikdo pozna, da si kljub temu, da bi kavo mogoče rada popila, tega ne upa storiti.
“Ne bom te zadrževal, če imaš kaj nujnega… sem razumen človek”, ji odgovorim in dodam;
“Rad bi samo nadgradil prijeten trenutek današnjega srečanja, če ne danes pa kdaj drugič”.
“Tega sem vesela”
Iz žepa sem vzel denarnico, izvlekel firmino vizitko s svojim imenom, telefonsko ter e-mailom in ji jo dal.
Nasmejala se je. Njen pogled je božal dušo.
Zaželela mi je lep dan, se misteriozno obrnila na petki in preprosto odšla tako hitro, kot je prišla.
Ob pogledu na njene boke, dolge korake, ropotanju petk, me je spreletelo…kako bi te kresnil.
Na telefon je prav kmalu priletel prvi sms, zatem drugi. Pohvalil sem njen stil oblačenja, njene faking dolge noge na tistih petkah.
Poslala je sliko čevljev na nogah. Precej drzna sva postajala. Pohvalila je mojo zadnjico. Jebenti kaj vse ženske vidijo tistih par minut. Ne, kave si nisva več želela, želela sva nadgradnjo. In točno teden po kotalečih pomarančah, rajcajočih sms-ih, sva drug drugega še fizično začutila. Skrita pred očmi drugih, med pšenico, ki je dozorela, tako kot najina odločitev, da se prepustiva strastem.
Tistih par prijetnih besed, ki sva jih med vožnjo spregovorila, se je tam na odeji med pšenico v hipu spreobrnilo v divje poljubljanje. Grizljanje ušesnih mešičkov. Slačenje z 8x hitrostjo.
Zagledal sem njene našobljeme ustnice, medtem, ko sem jo grabil za pizdo, ki se je medila. Držala me je za utripajočega kurca in moledovala, da jo takoj po fafanju nabrišem. Spustila se je nad njega in ga vzela v usta. Obdelala je vsak milimeter stoječega mesa. Ne, to ni bilo fafanje, to je bila ustna rapsodija. Prvič v življenju mi je prišlo ne da bi špricnil. Tega do tistega trenutka še nisem doživel. Želel sem polizati vso njeno medenost, ki sem jo čutil med prsti a me je vlekla nase z govorenjem;
“Takoj me pofukaj, drugače bom preprosto preveč razdražena.”
Nisem se obiral. Nogi sem privzdignil in jih močno razširil. Pizda se je sama od sebe razprla. Kurca sem nastavil pred vhod , ki je spremenil moj pogled na ženski svet. Zazibal sem se s telesom in vstopil. Začutil sem vročino njene pizde in dražljaje po celem telesu, ki so me iz minute v minuto spravljali ob pamet.Pizda je žorgajoče igrala pesem užitka, strasti. Njeno dihanje, ne to ni bilo dihanje, to je bilo hlastanje zraka, ko sem v celoti zabit jemal zalet za nov vbodljaj. Prihajalo ji je drug za drugim.Telo je orgazmično valovalo, valovala je pšenica v vetru za nama.
“Umrla bom”, se je drla pod težo orgazma. Rad bi porival še naprej, ščemenje čez telo me je pa opominjalo, da se bom vsak čas sesedel. Potna sraga je kapljala iz čela v njen popek. Nisem mogel več, telo se je streslo, izvlečen kurac pa je brizgal. Njeno telo se še ni umirilo po orgazmih. Sesut sem se vlegel na njen živeš. Zaslišal sem razbijajoče srce. Srce zaradi katerega se je vse spremenilo.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 24

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!