Drage dame, če želite da vam bo jedel z roke, tako ali drugače, potem le preberite do konca in uresničite, kar boste prebrale:)

Gre za  malce drugačno kosilo, z okusom po seksu:)

Pa začnimo; najprej poskrbite, da bo kuhinja dovolj topla in da boste izbrali jed, ki zahteva vsaj pol ure priprave in potem še pol ure pečenja v pečici 🙂 kmalu boste izvedeli zakaj:)

Kot prvo presenečenje, ga pričakajte v kuhinji samo v tangicah in predpasnikom, ki na pol zakriva vašo ritko:)

Pripravite si vrv ali pa erotične lisice in k bo prišel mu na uho šepnite, da mu pripravljate posebno kosilo. Da ga bo okusil vas mora ubogati. Skratka naj vas ne bo sram!

Slečite ga do nagega in ga privežite ali priklenite tako, da mu zvežete roke na hrbtu in jih nato zavežete še za ročaj kuhinjskih vrat ali cevi radiatorja, ipd).. njegov položaj mora biti tak, da vas bo lahko videl, medtem ko boste kuhale… nato stopiš ob njegov bok, ga z eno roko objameš od zadaj preko hrbta (na tesno), da boš lahko prišla s to isto roko do njegove bradavice, z drugo roko se poigraj z njegovim tičkom – naj na prvo žogo izgleda, kot da mu ga hočeš lepo zdrkat. Ko mu bo že lepo stal, se odmakni in začni s kuhanjem…naj opazuje kako se izbočiš, medtem ko segaš po loncu, ki je kot nalašč v spodnjem predalu…

Naj se igrica začne; ko ugotoviš, da se tič počasi spušča, si med kuhanjem vzameš 2 minutki pavze in mu ga zopet drkaš na isti način… in ga pustiš, da spet pade… moški imajo to radi, kajti občutek, ko se tič polni s krvjo je fenomenalen in zakaj ne bi tega ponovila vsaj 8 krat v pol ure:) No pa seveda le pazi, da mu ne pride med tvojim ustvarjanjem:) Bodi poredna in to ponavljaj in ga rajcaj, dokler jed ne bo pripravljena za v pečico oziroma, ko meniš (ti, ne on:) ) da ima dovolj, ga odkleni in če te po vsem tem ne bo dvignil, posedel na pult in noro pofukal, mu naslednjič ne kuhaj več:)

Pa ne pozabi spodaj napisati, kako je bilo, komentarji spodaj so anonimni!

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!