Kaj vse sem pripravljena narediti za samo košček čokolade!  Včeraj popoldne je bilo tako:

Ležala sva na kavču pred televizorjem, kjer spet na 150 programih ni bilo niti ene približno gledljive stvari. Dolgočasila sem se. Iz samega dolgočasja se mi je zaluštalo (vem, da to ni pravi izraz, ampak LUŠTE so pa lušte 🙂 ) čokolade. V stanovanju nisva imela niti koščka meni najljubše čokolade z vijolično kravico. Vse kar sem uspela izbrskati je bil čokoladni medaljonček, ki sem ga dobila v dar od prijateljice iz potovanja. Z izplenom sem prišla nazaj do kavča in ti prijazno odlomila polovičko.

»Izvoli,« sem ti ponudila s sladkim nasmehom. A že naslednji trenutek, ko sem ugriznila v slastno nugatovo ploščico oblito s temno čokolado, sem obžalovala svojo radodarnost.

»Sem si premislila!« sem rekla in se že stegovala preko tebe, da bi dosegla še tvoj košček, ki je ležal na robu mizice.

»Ne dam ti je!« in že si jo frcnil na drug konec mizice. Z hipoglikemijo v krvi in še norim okusom po lešnikovi kremi v ustih se res ni za igrati! Napadla sem te. A si moj napad spretno obranil, ter še naprej nepremično zrl v ekran.

»Menjam za blow job?«  sem poizkusila.

Tokrat sem zadela v polno. Nasmejal si se. Me pogledal. In mi porinil slasten košček v usta.

»Packa moja!«, mislim, da me nisi niti malo jemal resno.

Počasi sem lizala čokolado. Uživala v vsakem impulzu sladkobe, ki se mi je topila v ustih. Obliznila sem si še prste, ki so bili še čokoladni, ter se dvignila nad tebe. Ti pa kot, da ni nič. Potegnila sem ti trenerko na polovico stegen, ter izza spodnjih hlač poiskala nekaj mehkega. Še vsega mehkega sem si ga zrinila v usta. Lizala sem ga. Sesala. Cuzala. Mljaskala, kot da imam pred seboj še in še čokolade. Kmalu je začel sodelovati in se večati in večati… Uživala sem v vedno večjem bogastvu, ki si ga že komaj nisem mogla stlačiti v usta. Uživala sem v čokoladnem okusu, ki me je še vedno spominjal na košček čokolade. Uživala sem v pogledu nate, ko uživaš. Z eno roko sem nežno stisnila jajčki. Z drugo pa začela ritmično usklajeno z ustnicami drseti po zdaj že mogočnem penisu. Ni trajalo več dolgo, ko si zastokal in ti je prišlo.

Naslonila sem se nazaj, niti poljubila te nisem, kot da se ni prav nič zgodilo in ti z nasmehom na ustnicah rekla: »Obljuba dela dolg!«

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!