Jutro je, počasi se prebujaš, vendar si preveč len da bi že odprl oči. Po divji noči, ki sva jo imela verjamem da si utrujen. A jaz bi še…
Naenkrat začutiš kako moja dlan nežno drsi po tvojem trebuhu in te razvaja. Paše ti, tako prijetno sproščen si. Na obrazu se ti nariše rahel nasmešek.

Dlan mi počasi drsi nižje in nižje, dokler ne zdrsne pod tvoje boksarice. Začutiš jo med tvojimi nogami. Nežno te božam po mehkem kurcu, ki v tistem trenutku začne postajati vedno trši. Tvoje boksarice potegnem toliko nižje, da tvoj junak pogleda na plano. Najini pogledi se srečajo tik pred tem ko moja glava izgine pod odejo. Začutiš moj moker jezik na tvoji glavici, kako ti kroži tam na vrhu. Zdaj si tam spodaj že precej trd.

Roke mi drsijo po tvojem trebuhu, nižje, do bokov, zagrabim tvoja stegna in se jih oklepam, medtem, ko moj jezik razvaja tvoja jajcka… sesam jih, cuzam, krožim z jezikom, da ti v kurac poženem dovolj krvi da stoji trdno in pokončno…

Z jezikom od jajčk počasi potujem bo celi dolžini kurca, vse do glavice. Preližem ga podolgem in počez, preden ga celega počasi vzamem v usta. Naredim nekaj počasnih gibov gor in dol da po njem teče moja slina. Čutim da ti že utripajo vse žile in vem da si blizu, a takrat se odmaknem in moja glava pokuka izpod kovtra. Nasmehnem se ti.

Z mojo mokro muco se podrgnem po tvojem kurcu. Rajca te, ko čutiš kako gladko drsi po njem. Par kapljic iz moje pičkice zdrsne po mojih nogah, in padejo na tvoja stegna… Poljubljati začnem tvoj vrat in te občasno nežno ugriznem. Pri ušesu čutiš mojo toplo sapo in obliznem ti uho.

Zajaham te. Z lahkoto zdrsnem nate, oziroma ti vame. V tem trenutku oba zavzdihneva. Paše nama. S počasnimi gibi naprej in nazaj, gor in dol, se nasajam na tvoj trd kurac, tu in tam še malce zaokrožim z boki… Primeš me za rit in mi pomagaš z gibanjem in tempom, gor in dol. Vedno hitrejša sva… moji vzdihi te rajcajo. Moje joške poskakujejo pred teboj in vidim kako ne moreš odmakniti pogleda z njih. Čutim, kako se ti vse mišice v mednožju napnejo – rečes da ne moreš več, da ti bo prišlo. Razjaham te in se lotim tvojega kurca z jezikom. Okus imaš po moji muci. Naredim nekaj pravih gibov z jezikom, krožim okrog glavice, pritsnem na ravno prave točke, nato pa ga do konca vzamem v usta. Z glavo se premikam gor in dol, dokler mi tvoja topla sperma ne zapolni ust.

Umaknem se od tvojega kurca in te pogledam v oči. Namenim ti nagajiv nasmešek in pogoltnem. Obliznem se okrog ust in ti zaželim dobro jutro.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!