Pride dan, ko želiš drugače. Ko ne želiš, da je tvoj dan, kot vsak dan. Že zjutraj sem se zbudila kot prerojena, in čutila, da želim danes biti aktivna. Cel dan sem razmišljala na kakšen način, dokler ni prišel domov fant in me najprej močno poljubil. Objel, da sem ob njegovem vonju začutila mravljince od glave do pet. Ko je zaslišal, da v sebe vlečem ves njegov vonj, me je malce odrinil mi pomežiknil.

Brez besed sem odkorakala v sobo proti mizi in se naslonila nanjo, tako, da mi je minica zlezla do sredine zadnjice in izpod nje so pogledale rdeče tangice. S pospešenim korakom je stopil do mene in me od zadaj stisnil proti sebi. Rahlo me je udaril po riti. Auč, sem s seski glasom zastokala.

»Mokra sem,« sem mu šepnila na uho.

Čutila sem njegov dih in njegovo moškost, ki je postajala trda med dotikanjem moje zadnjice.. »Danes si želim malo drugače,« sem dahnila.

Vprašujoče me je pogledal, jaz pa sem se usedla na mizo in razprla noge. Stopil je med moje noge in me začel lizati po vratu..

»Grizljaj me, vleči me za lase, vzemi si me na grobo,« sem sopihala.

Odvrgla sem majico in že mi je hitel odpirat modrc, ki je odfrčal čez celo sobo. Prisesal sem mi je na ustnice, nato na bradavičke. Z jezikom je divje krožil okoli ene, z levo roko pa gnetel prsi. Postajala sem vse bolj mokra in mu to veš čas ponavljala. Z rokami mi je šel čez telo do vroče muce, ki se je kar topila od vzburjenosti. Odmaknil mi je rdeče hlačke in se jezikom dotaknil klitorisa. Ob tem sem se zdrznila in mraz je obdal celo moje telo.

»Liži mi jo!« Zaril se je v moje mednožje in me zadovoljeval z jezikom.

»Fukaj me z njim, daj!«

Od naslade sem še bolj razprla noge in stokala, tako da je fant imel še večje veselje.. Ko sem bila tik pred vrhuncem je nehal in se odmaknil. Jezno sem ga pogledala in si obliznila sredinec in prstanec ter ju potem zarinila v moje mednožje.

»Če me ne boš ti, se bom sama,« sem rekla. Tip me je opazoval, ko sem se igrala sama s sabo in si med tem slekel majico in hlače.

Pred mano je stal v boksarkah, jaz pa sem obstala in mu rekla: »Hočem ga videti, kako je trd.«

Slekel se je do konca, jaz pa sem skočila iz mize in ga sunila, da je padel s hrbtom na posteljo. Prijela sem njegov otrdeli ud in mu s seksi potezo polizala jajčka, nato pa cel ud navzgor in ga vzela v usta. Glavo je nagnil nazaj in zastokal. Vlekla sem njegov ud in uživala v tem, ker me je vzburjalo to, kako je užival. Pogledala sem ga v oči in oba je prevzela še večja vročica. Prijel me je za glavo in narekoval ritem. Globoko v grlo in nazaj ven… Ko sem prišla do diha, sem ga zopet pogledala globoko v oči in zaokrožila z jezikom po glavici od njegovega uda. Usta so se mu razširila v nasmešek.

»Kaj mi ti delaš,« je dahnil.

Potegnil me je za lase proti sebi in njegovim ustim in mi namenil nadvse vroč in moker poljub. Močno me je stisnil za roke in me vrgel na hrbet.

»Kako močno se me želiš v sebi?« je grobo vprašal. »Zelo močno,« sem dahnila. »Aja?« Je dodal. »Ne verjamem!« Odvrnila sem mu: »Joj, nehaj me mučiti!«

Na silo mi je razprl noge in me dražil z udom, v mene pa ni prodrl. »Ohhhh, daj že, meni se bo zmešalo!« Pa me je le dražil in dražil, drgnil z njim po moji mokri muci. Na vso moč me je jezil, dokler me ni prisilil do tega, da sem ga že rotila. Prijel me je za obe roki in ju dvignil nad mojo glavo. Čutila sem, da je okrog njiju rahlo ovil trak in ga zavezal na rob postelje.

»To si želela, ne? Malo drugače!« je rekel nagajivo.

Meni pa se je še vedno zdel tako daleč, pa čeprav je bil oddaljen le par centimetrov od mojega vročega mednožja. Zdaj ga nisem mogla niti doseči in vse skupaj me je spravljalo ob pamet.

»Nikoli si te nisem še tako želela, ti pa me mučiš!« sem žalostno rekla.

A preden sem izrekla stavek do konca, mi je svojo moškost zaril globoko v nožnico, da mi je zastal dih. Nato sem zastokala od zadovoljstva. V mene je prihajal nežno in počasi, da sem se cela naježila. Hotela sem se ga oklepati z rokami, pa sem bila omejena, kar me je rahlo rezanje traka po koži to vedno znova spomnilo. Fukal me je z občutkom, počasi popeljeval do vrhunca, jaz pa sem sločila hrbet on naslade. Ko sem bila tik pred eksplozijo vseh čutil, se je odmaknil.

»Joj, pa ne že spet!« sem obupano rekla. On pa mi je brez besed odvezal trak in me osvobodil. Jaz pa sem planila nanj in se privila k njemu. Namenila sem mu dolg, moker in poželjiv poljub, nato pa ga ugriznila v ustnico, da me je od bolečine zgrabil za lase. Nedolžno sem ga pogledala, a je v mojih očeh prepoznal hudičevo seme.

»Pokaži mi, kako si poredna!« je dahnil.
Vstala sem in mu ukazala, naj se uleže na hrbet. Ko je bil pripravljen in ležal tam ves trd in v pričakovanju, sem stopila čez njega, pokleknila in se mu približala z mednožjem k ustom.

»Veš kaj je tvoja naloga,« sem mu ukazala.
Jezik je zaril v mojo potrebno muco. Lizal mi jo je z občutkom in vedel je, kaj mi ugaja. Čez nekaj časa sem se umaknila in ponovno vzela njegovo moškost v usta. Lizala sem ga, ga vlekla, goltala, jemal mi je dih, a še vseeno je bil njegov okus mamljiv. Dvignila sem se nad njega in se mu čisto počasi približala. Tokrat sem se jaz igrala z njim in ga dražila, nisem pa ga dala v premočeno mednožje.

»Daj že! Daj si ga not!« je rekel nestrpno.

»Prosi me!« sem odgovorila.

»Hočem te čutiti, kako si vroča! Daj ga! Prosim..« nastavila sem ga, on pa je zarinil.

Kakšni občutki! Tega človek niti opisati ne more. Nabijala sem se nanj in celo moje telo je hrepenelo po še. Iztegnil je roko in me prijel za vrat, jaz pa sem krožila z boki in se natikala nanj. Ta naslada, to da sem ga čutila v sebi, ko so vse mišice čutile njegovo trdoto in ko se cela nožnica oprijema tega trdega čudeža, sem doživela razsvetljenje… Telo se mi je zatreslo, kolena zašibila in padla sem nanj. Hotel ga je dati ven, pa mu nisem pustila, ker takšnega orgazma pa še ne… Smejal se je, ko je čutil, kako mi utripajo mišice, saj je vedel, da me še ni pripeljal do takšnega orgazma. Ko sem znova zadihala, sem zlezla iz postelje, padla na kolena in še njega pripeljala do tega, da se mu je zmešalo. Ko mu je prihajalo, me je prijel za glavo in me fukal v usta. Napolnil me je z vso svojo tekočino, jaz pa sem brez zadržkov to sprejela. Na koncu sem se vstala in se oblekla, brez besed in odšla iz sobe. »Kam greš?« je začudeno vprašal.

»Pridi čez čas v kuhinjo, tam me še nisi,« sem rekla in zaprla vrata.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 10

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!