Prvi del zgodbe

…Narahlo sem zaprla vrata za sabo in zaslišala njegov izdih.. Vem, da sem ga potešila in vem, da pričakuje od mene še več.

Naravnala sem si krilo in si popravila modrček, ki mi je bil danes čisto odveč. Še vedno sem čutila napete bradavičke, ki so bile občutljive na tkanino, kaj šele na kaj druga. Da bi se malo sprostila, sem pozabila na kuhinjo in odšla po tuš. Vrgla sem oblačila iz sebe in se počutila ob tem tako svobodno. Odprla sem tuš in pustila vodi, da oblije moje telo. Celo je tako občutljivo, da ga vzburi vsak dotik, tudi nežen dotik tople vode. Zaprla sem oči in sanjala o njegovih dotikih, saj je danes to vse, kar si želim.

Moja roka je potovala od vratu navzdol do prsi, kjer sem šla s prsti čez bradavičko, rahlo zaokrožila po njej in ob tem pomislila na njegov ugriz. Globoko zavzdihnem in nadaljujem čez trebušček. Ko že nadaljujem pot proti občutljivi muci, me prekine ropot, ki je prihajal iz sosednjih prostorov. Zato sem se hitro stuširala in se ovila v brisačo. Nataknila sem si roza tangice in odprla vrata ter se ozrla naokoli. Tišina. Ko sem hotela pogledati v sobo, če je fant tam, se je moj pogled ustavil v kuhinji, ker je bil naslonjen na mizo in me poželjivo gledal.

»Kje si hodila tako dolgo, packa?« je vprašal.

»Osvežila sem se zate,« sem odvrnila in se obrnila s hrbtom proti njemu.

»Sedi,« sem rekla in poslušala kdaj bo pripravljen.

Razgrnila sem brisačo in sem mu pokazala v ogledalu na hodniku. Pogoltnil je slino in mi rekel naj nadaljujem. Ogrnila sem se nazaj in stopila pred njega. Počepnila sem in s prsti šla od njegovega kolena do njegovega mednožja, ker sem se ga rahlo dotaknila skozi hlače. Odprla sem usta in z njimi objela njegovo batino kar čez hlače in čutila sem kako je trznil.

»Še vedno si mokra,« je rekel in me zgrabil za lase.

Povlekel me je navzgor in k sebi. Zastokala sem in vzburil me je njegov grob način. Polizal me je po vratu, me grizel in mi jezik potem zaril v usta, da sem za trenutek obstala brez zraka. Z obema rokama me je zgrabil za ramena in me obrnil. Naslonil me je na sebe in ko sem čutila njegov dih na vratu od zadaj sem razširila noge. Sama sem si razprla brisačo, da je imel pogled čez moje prsi, trebuh, vse dol do nog v obliki črke V. Prijela sem njegovo roko in jo položila na prsi. Začel mi je gnesti prsi in me ščipal bradavičke. Z drugo roko mi je pokril usta, saj sem bila čisto preveč glasna. A se zadrževati nisem mogla. Ko je šel z roko nižje in se dotaknil moje nadvse potrebne muce, sem noge še bolj razširila. Tako sem hrepenela po dotikih, čutila sem jih, a jih je bilo še vedno premalo.

»Bodi bolj grob, res hočem da si,« sem izražala želje.

S prsti je rahlo krožil po mojem klitorisu in jaz sem želela še več. Ko sem hotela od razdraženosti svoje prste poriniti v muco iz katere je že teklo v potokih, me je grobo zgrabil in me prijel za vrat. Z drugo roko odmaknil moje hlačke, vstavil najprej enega, nato pa dva prsta v moje mednožje. Želela sem priti do zraka, a me je hkrati tako vzburjalo, da se mi je skoraj zmešalo. Ko je hotel vstaviti še dva prsta sem ga prijela za roko in mu jo umaknila. Izvila sem se mu iz objema in vstala. Hlačke sem potegnila dol in pustila, da so same padle do gležnja. Tiho me je gledal in v očeh sem videla kaj vse želi početi z menoj. V tistem trenutku sunkovito vstane, zmeče z enim zamahom vse iz pulta, me zagrabi in vrže nanj. Prime me za noge mi jih potisne skoraj do moje glave in potegne iz hlač otrdelega korenjaka, ki se mu je pisala usoda. Čez sekundo bo kralj v moji tesni muci, ki ga z veseljem sprejme. Zabijal ga mi je globoko in me nabijal tako, da sem butala z glavo v zid. Ni se oziral name, hotel me je le živalsko pofukati, da bom vedela kdo je glavni v najinem odnosu.

He’s the man! Vse me je bolelo, a sem hkrati doživljala takšne občutke, da sem skoraj eksplodirala. Držal je isti tempo in jaz sem kričala po še in ga odrivala stran, nisem hotela, da končam tako hitro. Najina telesa sta tleskala skupaj, jaz sem kričala on pa je sopihal in me gledal kako me spravlja ob pamet. Čutila sem krče in moja muca je stisnila njegove trd ud, kot da ga noče nikoli več spustiti stran od sebe. Moje celo telo je trzalo, jaz pa sem iz sebe spuščala takšne krike, kot da je konec sveta. Jezna sem bila, da me je tako hitro popeljal do vrhunca, pa sem ga odrinila stran.

»Kaj zdaj ni vredu, tamala? Te nisem dobro pofukal?« se je smejal.

Obrnila sem se drugače, tako da sem ležala na hrbtu in da mi je glava padla nazaj čez pult. Negibno je stal in čakal, da pojasnim kaj za vraga počnem.

»Nisi me impresioniral, dragi. Zdaj pa da vidim, če si kaj boljši med tem, ko me boš v usta«, sem odvrnila.

Ne morem opisat kako sem si ga želela v usta. Videti je bil trd in moker od moje potrebnice, ki ga je vsa mokra privabljala vase. Stopil je korak naprej, jaz pa sem z roko prijela njegov otrdeli ud in ga potegnila še bliže sebi. Najprej sem mu polizala jajčka in čutila sem kako je trzal ob tem. Nastavila sem si ga na ustnice, on pa je počasi zaril v moja usta. Najprej bolj na kratko, toliko da se je v usta skrila glavica, katero sem z jezikom divje obdelovala. Vzburjalo me je njegovo stokanje in usta sem odprla kolikor se je dalo. Zarival mi ga je globoko v grlo, da mi je jemal dih a sem ga goltala, kot da mi gre za življenje. Z roko sem med tem božala svojo potrebnico, ki je že pogrešala trdo batino pa čeprav je bila še od prej čisto preveč občutljiva. Ležala sem na pultu z glavo na robu, on pa me je stoje fukal v usta. Mogoče sva drugačen par od ostalih, rada pa eksperimentirava. Ko je potreboval počitek, ga je potegnil ven, da sem malo zadihala in mu zopet lizala jajčka.

»Pridi, greva v sobo« je rekel.

Prstke sem potegnila iz mednožja in si jih seksi obliznila, med tem, ko me je opazoval. Prijel me je za roko in zahteval, da to ponovim še enkrat. Iz ležečega položaja sem spremenila v sedečo pozo, ga z nogo odrinila do stola, na katerega se je sesedel.

»Kaj želiš? Da si takole pobožam muco, zarinem dva prstka not, se zadovoljujem z njima.. potem takole počaaaasiiii dam ven.. in poližem? A bi ti poskusil?«

Pokimal je, jaz pa sem skočila iz pulta in ga nazaj potisnila na stol. Desno nogo sem dvignila in jo dala na drug stol, on pa mi je prste zaril v mokro mednožje, mi z jezikom obliznil klitoris nato pa mi prste dal, da sem jih polizala. Prijela sem ga za vrat in skočila na njega.

»Sede me daj,« sem sopihala.

Sama sem ga nastavila in se nataknila nanj. Opazoval me je kako se nabijam nanj in užival med tem, kako si ga sama postrežem, če le hočem. Čeprav ga hočem vedno znova in znova, vedno drugače, vedno drugje. Čutila sem vsak milimeter premika njegove trde batine v moje mednožju, ki se je prilagajalo vsakemu gibu..

»Še me daj, še oh še še še še,« sem stokala.

»Daj se sama, vidim da ti gre,« se je zasmejal.

Nato pa vzel moje prsi v obdelavo in mi lizal bradavičke. Zopet mi je moral prekriti usta, saj sem skoraj kričala od zadovoljstva.

»Ti je všeč, ko se sama, a packa? Ti je?« Je resno govoril in me prijel za zadnjico, da mi je pomagal ob nabijanju na njegov trdi ud.

Kar naenkrat me spet prime za vrat in me potisne navzgor, da nisem mogla ničesar, razen to da se vstanem. Ko se je njegov ud osvobodil mojega mednožja, me je potegnil nazaj k sebi in me potisnil na kolena. Padla sem pred njega in vedela sem, da si me je čisto podredil. V roke sem prijela to trdo batino in mu obliznila glavico. Nežno sem ga pogledala v oči, a v njegovih sem videla da sem njegova sužnja. Zato sem mu hotela nadvse ustreči in globoko pogoltnila njegov ud. Nagnil je glavo nazaj in zastokal.

»Ko bi ti vedela, kaj mi delaš!« je dahnil.

Tokrat sem jaz narekovala ritem. Njega pa počasi spravljala ob pamet. Not v usta. Pa ven. Not. Globoko v grlo, da so se mi zasolzile oči, pa nazaj ven. Prste je prepletel med moje lase in se pustil, da sem ga zadovoljevala po svojih željah. Zopet me je potegnil za lase navzgor in me vroče poljubil. Privil me je k sebi, da sem mu sedla v naročje, nato pa vstal in me v naročju odnesel skozi vrata kuhinje, ko sva že prišla skoraj do vrat sobe, se je ustavil in rekel: »Ne, končala bova v kuhinji«.

Obrnil se je in me odnesel nazaj, nato pa me s sunkom zabil v zid in začel stoje prodirati vame. Seksala sva počasi in z občutkom. Kar naju je spravljalo ob pamet. Ko me je stoje fukal, me je še bolj dražilo in zopet sem doživljala takšne občutke, kot da mi bo odpihnilo možgane. Najprej počasi in nežno, nato vedno hitreje. Mravljinci so mi obdali telo in vlekla sem vase najin potreben vonj. Tako seksi so se premikale njegove mišice, ko me je zabijal v zid. Vlekla sem ga za lase in sopihala, vse kar sem želela je bilo to, da nebi nikoli nehal. Tisti občutki, ko misliš, da si osvojil najboljšo nagrado. Da te zna zadovoljit moški, ki zna s tabo biti romantik, a če želiš te lahko tudi živalsko pofuka. Nabijal me je nase in nisem si mogla dovoliti, da mi nebi prišlo v vrhuncu uživanja. Zarila sem nohte v njegova ramena in kriknila, kot da sem padla v prepad. Za trenutek me je še obdržal v naročju, nato pa me spustil na tla. Vedno se sesedem. Kar njemu pride v prid. Še vedno nisem prišla k sebi, a mi je še nepotešen ud vseeno potisnil v usta. Vzela sem ga v usta in ga gledala ob tem v oči. To ga je vedno spravljalo ob pamet in vem, da ga znam tudi jaz popeljati v nebesa.

Brizgnil je v moja poželjiva usta in me med tem vlekel za lase. Z zaporednimi stoki je končal, jaz pa sem obliznila potešen ud in pogoltnila. Usta so se mu razširila v nasmešek, jaz pa sem dodala: »Ja kaj, prava ženska nikoli ne pljune, vedno damsko pogoltne.«

Nato sem pobrala brisačo in se ogrnila vanjo. Prijel me je za roko in me potegnil k sebi.

»Brez vsega si še najbolj seksi, veš«. Zasmejala sem se, ga odrinila stran in odšla.

»Jutri po službi te počakam v postelji. Ovita v brisačo. In prosim, da me tokrat od zadaj.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 7

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!