Vse se je začelo, ko sva se začela spoznavati. Gledal me je s takim poželjenjem, da sem ga vedno, ko sem ga zagledala ali sredi mesta ali sredi nočnega kluba slačila s pogledom, in v mislih odkrivala skrivne kotičke njegovega še skritega telesa.

In potem se je zgodilo.

V petek sem ga odšla presenetiti v Ljubljano. Bila sem polna samozavesti in nekakšne seksapilnosti. Tako da ko sem hodila po mestu, so se moške glave obračale za menoj. Mogoče tudi zaradi mojih rdečih najlonk in usnjene jaknice, ki je razkrivala moj raven in utrjen trebušček. V moji glavi sva se že fukala.

Ko sem prispela, sem od vznemirjena v želodcu čutila ščemenje. Vedela, sem da ga hočem, in prišla sem si ga vzet. Imela sem ga samo zase.
Ko me je zagledal, so mu oči skočile iz jamic, saj je bil moj obisk nenapovedan. Začela sem trgati oblačila z njega, ga grabiti za lase in ga lačno grizljati po celem telesu. Strast in poželjenje mi je začel vračati in potegnila sem mu ga iz svilenih boksaric. Začela sem ga lizati kot liziko. Moje lase je imel zavite v pest in pomagal mi je, da sem si ga lahko zabila še globlje kot sem ga imela. Fafala sem mu ga tako dolgo, da ustnic sploh nisem več čutila. Če bi se v tistem trenutku dotaknil moje pičke, bi naju oba razneslo. Bila sem mokra in pička se mu je ponujala kar sama od sebe. Potem jo je začel lizati. Čisto počasi po ščegetavčku, ustnicah, presredku… Zabil mi je prvo en prst, potem dva in hlastala sem po zraku, saj je bil občutek božanski. Dovolj mi je bilo tega. Hotela sem čutiti njegovega trdega kurca v moji mokri, topli pizdi. Zabila sem si ga noter! Potegnil je mojo rdečo grivo in me ugriznil v vrat. Ugriz je bil tako močan, da se je ulila kri, a bolečine nisem čutila. Moje misli so bile preveč okupirane z njim. Nabijala sem se na njega, hotela sem ga čutiti najgloblje, kar je možno. Bolela me je maternica, a meni še ni bilo dovolj. Še bolj sem se mu nasadila na kurac in ga jahala. Prihajalo mi je in oba sva čutila, kako se mi najboljša prijateljica krči in mu nudi še večje užitke. Ko je prihajalo še njemu, je nohte zaril tako globoko, da o moji porcelanasti koži na hrbtu ni bilo več sledu.

Od utrujenosti in prevelikih užitkov sva zaspala. Jaz na njegovih rokah, on pa v mojem srčku.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!