Še zadnjič je pogledal pripravljene predmete, ki so ležali razstavljeni na mizi sredi hotelske sobe. Redki bi bili, ki bi iz navideznega nereda, znali sestaviti celoto. V glavi je še zadnjič preletel svoj drzni plan, z očmi ocenil vsak posamezni kos. Za nekatere je potreboval dolge mesece, znanja, poznanstev in raziskovanja po svetovnem spletu. Osnovo vsega je predstavljal prozoren pas, kateri mu je vzel 9 mesecov iskanja, dokler ni v daljni japonski našel tisto kar je iskal. Preprosto bi bilo na spletu kupiti repliko srednjeveškega deviškega pasu, iz usnja, plastike, celo trde in nepraktične kovine. A njegov načrt je bil vse prej kot preprost, vse prej kot le plan nedeljskega onanista. Hotel je nekaj več, neizprosno trdoto na meji fizične neuničljivosti, obenem tanko in praktično neopazno na telesu in na koncu še izdelano v milimetski natančnosti, z vsemi funkcionalnimi detajli. Njegov načrt je na koncu spravil v življenje japonski zasebnik, katerega poklicna usmeritev je bila raziskovanje in oblikovanje redkih polimernih zlitin, za povsem specialna naročila industrijskih gigantov. Skoraj 14 dni je potreboval, da je človeka prepričal v svoj specialni izdelek in edina sreča je bila, da sta skozi dolge pogovore prišla do skupne točke…..BDSM-ja. Šele ko je japonskemu specialistu za posebne materiale razodel celoten svoj načrt, se je ta praktično brez besed in najmanjšega kompliciranja lotil prejetih planov. A vedno, ko se je spomnil načrtovanja, je dobil občutek, da poleg njegovega nultega primerka, obstaja še kopija nekje daleč v deželi vzhajajočega sonca.

V roke je še stotič vzel pas iz prozornega materiala, kateri bi se moral prilegati njenemu trebuhu skoraj v popolnost. Ni dvomil v izvedbo svojega načrta, edina skrb mu je bila ocena njenih popolnih mer. Odstopanja so bila možna v centimetrih, tako okoli bokov, kot v pasu, ki bo tekel med njenimi popolnimi ritnicami, katere si ni mogel zbrisati iz pred svojih oči, od kar jo je prvič videl v tesno oprijetih usnjenih hlačah in beli svileni bluzi, tik pred ekipnim sestankom njihovega razvojnega oddelka. Pet centimetrski pas, kateri začetek se bo držal pasu okoli bokov in bo tekel med njenimi nogami, poželjivimi krajci njene zadnjice, preko toplih ustnic na vhodu v kraljestvo naslade in se spet združil na pasu tik pod njenim popkom. Ob načrtovanju svoje popolne pasti, si je ogledal na stotine tako imenovanih deviških pasov. Predelal je zgodovino in sedanjost, celo nekaj futurističnih idej je uspel najti. A njegov izdelek ni bil deviški pas. Njegov izdelek je bil vse prej ko za čuvanje deviškosti ali kreposti tiste , ki ga bo nosila. Bil je vrhusnki tehnološki izdelek, namenjen popolni nasladi in užitku, z malim a pomembnim detajlom. Srečna ali mogoče ne tako srečna lastnica, bo z malimi dodatki , katerih se je poslužil kot vrhunski inžinir elektronike, postala bolj ali ne sužnja njegovih misli, želja, zlobe, pokvarjenosti ali pa le otroške igrivosti. Kakorkoli že, postala bo obvladljiva in krotka, njegova in samo njegova.

A le pas seveda ni zadostoval zastavljenemu cilju. Poseben pas je bil le sredstvo, da se mu izbrana žrtev ne izmuzne več. Bistvo njegove naprave sta bila dva popolno oblikovana penisa, narejena iz sintetičnega materiala, kateri je dajal občutek popolne človeške kože. Poleg popolne oblike in skoraj enormne velikosti pa sta umetna lepotca skrivala še nekaj presenetljivih lastnosti, za katerih razvoj je uporabil vse svoje znanje in izkušnje iz elektronike in programiranja. Vsak umetni ud je v sebi skrival miniaturni čip, ki je bil računalnik v malem. Z njim je bilo mogoče upravljati preko računalnika na specialni frkvenci in celo preko sodobnega iPada. Vseboval je posebne baterije, ki so zdržale 90h brez polnjenja, torej 90 ur nasalde, užitka in mučenja, odločitev povsem v rokah upravitelja naprave. Poleg 15 tih različnih stopenj vibracij, sta imela umetna uda zmožnost tudi počasnega vrtenja in za desert vgrajeno minitaurno črpalko na zrak, katera je njun obseg ob pritisku na prave komande povečala za več kot trikrat.

A to mu ni zadostovalo. Ni želel izpustiti še zadnji detajl, čarobni gumbek, njen klitoris. Na pasu, ki bo tekel preko njenih sramnih ustnic in se tesno prilegal tudi njenemu gumbu strasti, je pritrdil deset centimetrski trak, katerega namen je bil prijetno vibriranje z različnimi stopnjami intnzivnosti, obenem pa je bilo možno sprožati prave električne sunke različnih intezivnosti, tako povsem blagih, kot takšnjih ob katerih je sam hitro umaknil roko ob testiranju. Bolečina in naslada, vse je bilo odvisno od nje in vedel je, da bo vse prej kot lahek zalogaj. Globoko v sebi je čutil neverjetno kombinacijo nervoze, pričakovanja in prvinskega nagona.

Še zadnjič je stestiral vsak kos posebaj in še stotič je vse natančno sestavil v celoto in preveril , ali deluje vse kot je bilo splanirano. Začutil je ponos nad svojim malim tehnološkim čudežem, ki je mejil že na pravo umetnost. Ponovno ga je previdno, kos po kosu rastavil in pospravil v predal omarice v kotu sobe. Bil je pripravljen, sedaj je sledil drugi del plana. Postal bo živa vaba lovcu, v tem primeru lovki. Jo zvabil v past in spremenil lovca v plen.

Njeno ime je bilo Ina, a večina podrejenih jo je za tesno zaprtimi vrati klicalo Bitch. Njena popolna a ledeno hladna lepota v kombinaciji morilskega poslovnega instinkta enostavno ni dopuščalo drugega vzdevka. Pri višini skoraj 180 centimetrov, so jo krasile dolge sloke noge, katere je še dodatno poudarjala z extremno visokimi petami. Le redki moški so jo lahko gledali zvrha, pa še tiste redke je odvrnila z ledenimi, kovinsko modrimi očmi, katere niso nikoli niti za trenutek pokazale najmanjšega čustva, no vsaj toplega ne. Njena skoraj prozorno bela polt je izkazovala neko dodatno mističnost, skoraj aristokratskost, obenem pa dolgi skoraj do njene popolne zadnjice segajoči črni lasje, še poudarjali hladnost in ostrino obraznih potez. Popolno celoto je zaključeval par popolnih prsi, katere bradavice so kot po nekem čudežu stale vedno v trdem pozoru in uničile koncentracijo še tistim redkim posameznikom moškega spola, katerim niso zadostovali prej opisani ženski čari.

Njena funkcija v podjetju je bila šef razvojnega oddelka in odgovarjala je direktno generalnemu direktorju. A nobena skrivnost ni bila, da je le ta sicer pravi terier v njeni bližini postal pravi pudelj. Vsi so se jo bolj ali ne bali, saj je lahko le z enim telefonskim klicem zapečatila njihovo usodo v podjetju. Poleg vsega tega pa so se ob redkih skritih priložnostih , kavi in cigaretu v odmorih, začele širiti govorice o njenem izrabljanju izbranih podrejenih moškega spola za povsem druge stvari kot so razvoj in napredek podjetja. A njen položaj v podjetju ji je dopuščal neomejeno moč in vladanje, brez strahu pred presenečenji. A tako kot v divjini, stvari se slej ko prej obrnejo, vsak lovec ima svoj plen, a tudi vsak lovec ima svojega lovca, slej ko prej vsak naleti na sebi enakega in sedaj se je neizbežno bližal njen trenutek, trenutek ko bo padla, v kremplje boljšega od sebe, ko bo lovec postal plen.

Bližala se je 22h. Še zadnjič se je pogledal v ogledalo in bil zadovoljen s tistm, kar vidi. Njegov športno eleganten videz je zaokroževal suknjič pod katerega je oblekel elegantno a še vedno sproščeno belo srajco. Preproste jeans hlače je zaključil z posebej za ta večer kupljenimi čevlji znanega italijanskega čevljarja, katere so ga stale pravo premoženje. A vedel je, da jo mora presenetiti in vzbuditi zanimanje v njenih očeh, za kar je potreboval nekaj več. Počasi se je odpravil v preddverje hotela, kjer se je njegovo podjetje udeleževalo mednarodnega sejma in predstavljalo nekaj svojih najnovejših tehnoloških izumov.

V preddverju hotela se je le bežno razgleda in se z samozavestnimi koraki napotil proti baru, od koder se je razlegala glasba manjše jazz zasedbe. Pritajene luči, so prikrivale posamezne skupine, nekatere že precej razgrete od popitega alkohola. Začutil je nekaj zvedavih oči na sebi in vedel je da je dobro opravil svoje delo, biti plen. Iskal jo je z očmi in njegov pogled se je srečal z njenim. Počakal je za trenutek, dokler mu ni hladno, a odločno namignila naj se ji pridruži na prostem sedežu ob šanku. Za trenutek je še postal, kot da premišljuje o povabilu, potem pa skoraj nonšalantno odšel do nje in se naslonil na šank. Zagledal se je v ledeno modre oči in z zbadljivim tonom pozdravil:

»Dober večer, šefica.«

Ni mu odgovorila, kot da mu je hotela dati vedeti, da je ni vreden, le z komaj opaznim gibom je natakarju dala znak, da mu je postregel enako pijačo kot jo je pila ona, whisky z ledom.

»Jan, ste pripravljeni za jutrišnjo prezentacijo?« ga je odločno vprašala.

»Vedno sem pripravljen,« je bil njegov odgovor in ob tem je bil njegov pogled usmerjen v ogledalo za šankom, v katerem je občudoval njen profil.

Videl je le rahel trzljaj v kotičku njenih ustnic, prikrito jezo, ob nepričakovani hladnosti in pogumu, ki ga ni bila vajena od moških v njeni družbi. Ponavadi so moški, mencali, jecljali, včasih celo ostali brez besed, a ne tokrat.

»Drage čevlje si si privoščil Jan. So jih imeli na obroke?« ga je pičila kot kača.

»Res niso Manola Blahnik kot vaše, a za danes bodo dobre« ji je v trenutku zapru usta.

Njegova predrznost, jo je za trenutek spravila iz ravnotežja, a že v naslednjem trenutku je na mizo položila bankovec za 50 evrov in mirno dodala:

»Z jutrišnjo predstavitev potrebujem še nekaj obrazložitev tehnične narave – imate gradivo v sobi?« je kot mimograde vprašala.

»Seveda. Pa ne bi raje jutri zjutraj pogledala?« jo je v narejeni obrambi vprašal.

»Čez 10 minut v vaši sobi.«

Njen odgovor ni puščal dvomov. V naslednjem trenutku je že lahko občudoval njeno mačjo hojo, ko se je elegantno odpravila proti hotelskim dvigalom. Zadovoljno se je nasmehnil svojemu odsevu v ogledalu, naredil zadnji požirek wiskiya in se odpravil v svojo sobo. Vedel je da je tik pred ciljem. Pred odhodom je naročil steklenico, ki sta jo pila za šankom in le 2 minute za tem, ko je prišel v sobo, je bila dostava pred vrati. Stopil je na balkon s čudovitim razgledom na zaspano obmorsko mesto in prižgal cigareto. Pri vratih je zaslišal odločno trkanje:

»Naprej!« je skoraj zakričal a še naprej mirno kadil svojo cigareto.

Vrata so se odločno odprla in skoraj čutil je njeno jezo, ob navideznem nespoštovanju, ki ga je izkazal z to gesto. Obrnil se je proti vratom in tam je stala v vsej svoji hladni lepoti. Črne usnjene hlače so poudarjale njene dolge noge in stavil bi, da pete njenih čevljem niso krajše kot 10cm. Oprijeta bela svilena bluza je njene prsi naredila dobesedno fantastične. Vrat pa ji je krasil tanek usnjen pas z simbolom njenega astrološkega znamenja, škorpijonom. Lase je imela spete v dolg konjski rep, ki je še poudarjal njeno strogost.

»Lahko ponudim pijačo, preden začneva?« jo je narejeno vljudno vprašal.

»Upam da ni iz sobnega hladilnika,« ga je zbodla, pa čeprav je videl, da je opazila prej naročeno steklenico, nič kaj poceni, a njenega priljubljenega wiskiya.

Obrnil se je k prej pripravljenima kozarcema in jih zakril s svojim telesom. Še zadnjič je preveril vsebino desnega in v njem komaj viden prah zelo močnega uspavala. Natočil je skromno merico pijače, saj je želel da spijeta na eks, saj ni želel, da uspavalo ostane v kozarcu. Podal ji je kozarec, pogledal naravnost v oči ter izzivalno rekel:

»Sicer se za dame ne spodobi, ampak eks velja za nadaljne uspehe.«

Prezirljivo ga je pogledala in izpila dolg a odločen požirek. Čakal je reakcijo, a okus uspavala je prekrila močna pijača.

»Torej začneva?« je previdno vprašal.

»Seveda in to ta trenutek!« mu je odgovorila z glasom, ki ga še ni nikoli slišal.

Odložila je svoj kozarec in iz njegove roke potegnila njegovega, ter ga prav tako odložila na omarico.

»Položi roke visoko na steno, dovolj je bilo zajebancije, razširi noge kot pri policijskem pregledu,« je zaukazala z ledenim odločnim glasom.

Le za trenutek je zastal, a bilo je dovolj, da ga je zagrabila za ovratnik srajce in ga spretno zasukala in naslonila z obrazom proti steni. V trenutku je razumel igro, a ji tega ni pokazal. Potreboval je čas, samo toliko, da uspavalo začne delovati. Neodločno je dvignil roke, že naslednji trenutek ga je ostra bolečina v gležnju, katero je sprožila ostra konica njenega čevlja, spomnila da razširi tudi noge. Ni bil majhen moški, nekaj čez 180 cm, a ko je stala za njim, mu je brado mirno naslonila na njegovo ramo. Z obema rokama ga je objela okoli života, s prsti šla za robove srajce in silovito potegnila. Zvok trganja gumbov in njihov divji ples, po tleh hotelske sobe so napolnili prej skoraj zloveščo tišino. Zatisnil je oči in v glavi tiho štel sekunde. Koliko še, dve, tri minute? Na prsih je začutil pekočo bolečino, ki so jo naredili njeni sicer prej čudoviti, a sedaj noro ostri nohti. S hitrim gibom mu je nakazala da spusti roke in prej elegantna srajca, je bila sedaj le še kos strganega blaga na tleh. Začutil je njene kremplje na svojem vratu in že se je pripravil na novo pekočo bolečino, ko je začutil, da je roka omahnila. Počakal je še nekaj sekund in se počasi obrnil. Njene roke so pokrivale obraz in iz ust ji je prihajal le nerazločen šepet. Videl je kako so se ji noge zašibile in jo zadnji trenutek ujel ter počasi posedel na posteljo. Pogledala ga je in mu namenila pogled polen vprašanj. Zazrl se ji je naravnost v oči in dejal:

»Prepusti se.«

V tistem trenutku je razumela, njen pogled jo je izdal, ustnice so poskusile izoblikovati besedo a vse kar je prišlo iz njih je bilo:

»Pra……..«

Zagrnila jo je tema.

Ni izgubljal časa, le za trenutek je pogledal v ogledalo in si ogledal sledi njenih krempljev na svojih prsih. Zloben nasmeh se je razlezel na njegovem obrazu. Tole boš plačala, vsako zarezo posebej, je pomislil. Lotil se je dela. Najprej ji je snel njene dragocene čevlje, ter ji nato spretno odpel hlače. Grobo jih je potegnil preko riti in že je bila pred njim na pol gola. Previdno je odpel gumbe na srajci, jo nagnil na bok ter snel najprej en in na to drugi rokav. Ostalo je bila malenkost. Ob pogledu na spokojnost njenega obraza je za trenutek skoraj pozabil kakšna prasica je v resnici. Z rokami je počasi pobožal njene boke in zdrsel do tankih vrvic njenih malih črnih tangic, ki so komaj pokrivale njeno ženskost. Previdno jih je potegnil do kolen in preko gležnjev. To bo njegova trofeja je pomislil in jih previdno pospravil v predal. Ostal je le še sexy modrček, ob katerem je za trenutek zastal a se vseeno odločil, da ga sname, saj je želel videti njene opevane, a nikoli videne prsi v vsej njihovi lepoti. Še zadnje dejanje in sedaj je ležala tu pred njim, gola kot ob rojstvu. Gledal jo je in ocenjeval, podzavestno še vedno kot v strahu, da se bo zbudila, če se jo dotakne. S prsti se je počasi dotaknil njenih ustnic in preko brade zdrsnil do bradavičk. Nekajkrat je zaokrožil in nadaljeval preko napetega trebuha, do njenega trikotnika, ki je bil skrbno depiliran in popolnoma brez dlake. Čisto počasi, le z enim prstom je zdrsel preko njenih sramnih ustnic in prst porinil nežno, centimeter v njo. Prst je približal svojim ustom, najprej povonjal in nato okusil. Je to vonj naslade, užitka je pomisli. Njegova moškost v hlačah je nekontrolirano rasla. Za trenutek je pomislil, da se jo vzame tukaj, takoj, divje, prostaško, nagonsko, a že naslednji hip si je izbil misel iz glave.

»Predolgo sem čakal,« je sam sebi zašepetal «predolgo da si jo vzamem kar tako, navaden fuk«.

Stopil je do predala, kamor je prej pospravil pripravljene pripomočke. Srce mu je divje razbijalo. Prišla je minuta resnice ali jo je pravilno ocenil, njene mere, njeno telo?

Začel je s pasom, ki ga je spretno potegnil pod njenim hrbtom in oba konca združil na boku. Za trenutek je prenehal dihati in ko je že misli da je pas prekratek, je le z malo sile združil oba konca in tihi klik mu je povedal, da je zaklenjeno. Nadaljeval je z drugim še bolj kočljivim delom. Konec pasu je sicer brez problema zaklenil na njenem hrbtu, a vse skupaj se mu je zdelo hudo kratko in resno je podvomil, da bo dosegel še sprednji del pasu. Počasi je pas napel med njene ritnice. Za trenutek je zastal, nato pa pogumno razprl ritnici, tako da se je pas kar izgubil za trenutek, ko sta skočili nazaj na svoje mesto. Nadaljeval je pot preko njenih sramnih ustnic in ščegetavčka ter zadovoljno ugotovil, da elektronski trak idealno pokrije njen gumbek. S svojimi koleni je dodatno razširil njena noge in z skrajnim naporom zaklenil pas še spredaj. Stopil je za korak stran in občudujoče pogledal svoje delo. Popolno je pomisli, fucking popolno… Z rokami ga je probal potegniti preko bokov, a niti prstov ni mogel zatakniti za pas, tako se je oprijemal. Enak poskus je naredil med njenimi nogami, a rezultat je bil enak. Razen nekaj prostora nad njenim obritim gričkom, ni bilo nobene možnosti za kakršnekoli spremembe, kaj šele sneti.

In sedaj še desert. Iz predala je potegnil veliko tubo lubrikanta, spečo lepotico obrnil na trebuh in ji pod njene boke porinil zvito odejo iz postelje. Njena popolna okrogla ritka je dobesedno vabila, da si jo vzame. Z zadnjimi atomi volje , se je prepričal, da še ni čas in počasi stisnil vsebino tube, na odprtino v pasu, ki je razkrivala njeno vabljivo analno luknjico. Počasi jo je začel mazati in ob tem uporabil najprej en prst, nato dva in tri. Bolj kot jo je masiral bolj je bil prepričan , da ni ravno nedolžna, čeprav si ni mogel predstavljati ledene kraljice in moškega, ki jo natepava v njeno čudovito rit. Iz postelje je vzel pripravljeni dildo in ga počasi, centimeter za centimetrom porival v njeno luknjico. Le stežka je napredoval in se ob tem sam pri sebi nasmihal, da bi bila to misija nemogoče, če ne bi sladko spala. Po dobrih 10 minutah previdnega dela je prišel do konca. Dildo je pritrdil na pas in tihi klik je izdal, da ne bo šel nikamor več, no vsaj ven ne, je zlobno pomislil. Sedaj se je hitro lotil še njene muce, jo brez obotavljanja namazal z lubrikantom, porinil tri prste globoko v njeno notranjost, se za trenutek umaknil in ponovil vajo z dildom. Tu je šlo vse veliko lažje. Končal je v dobrih dveh minutah in njena muca je mirno pospravila dildo v vsej svoji velikosti. Še zadnji klik in tudi ta je varno zaklenjen.

Stopil je še zadnjič do predala, vzel pripravljene lisice, ter ji roke trdo zaklenil za hrbtom. Še zadnja malenkost, napihljiv gag v njena usta. Vedel je da bo hudo, prva reakcija bo divja, vsaj dokler ji ne pokaže moči, ki jo bo imel s kontroliranjem dveh vsiljivcev globoko v njej. Računal je le na dobrih 5 minut da jo zlomi, a tudi v teh petih minutah si ne more privoščiti, da bi kričala. Nežno jo je poljubil na mehke ustnice, nato pa brez usmiljenja porinil gag v usta in ji ga trdo zavezal na temenu. Gag je napihnil le za malenkost, saj je moral počakati da pride k zavesti, v izogib komplikacijam.

Umaknil se je stran od postelje in z občudovanjem pogledal svoje delo. Ledena kraljica, v vsej svoji lepoti, prepuščena njemu na milost in nemilost. Leto dni načrtovanja, priprav, so se končno uresničile. Natočil si je pošteno merico hladne pijače in nazdravil sam sebi. Dolg požirek je prekinilo tiho mrmranje. Prebuja se je pomislil. Rabil je le še 5 minut.

Poiskal je ključe njene sobe, vzel dve mali brezžični kameri z lastnim napajanjem in stopil proti njeni sobi. Hitro se je razgledal in prvo kamero z hitrim lepilom pritrdil tik pod strop sobe, nasproti njene postelje. Drugo kamero je namestil enako, le da je ta pokrivala kopalnico. Zadovoljen se je vrnil v svojo sobo, kjer ga je pričakalo glasno skoraj preglasno negodovanje. Ina je bila popolnoma zbujena in prekleto nezadovoljna z svojim položajem. Bila je preglasna in za trenutek se je zbal, da bo pritegnila nezaželjeno pozornost. Hiter gib in gag se je dodatno napihnil in popolnoma zamašil njena usta. Njen pogled je izdajal mešanico ogorčenja, strahu in čistega sovraštva. Poskusila ga je brcniti, a se je izognil njenim dolgimi nogami. Stopil je okoli postelje in odprl svojega prenosnika. Preveril je kamere iz Inine sobe in delovala je perfektno. Še kontrola prejšnji dan pripravljenih kamer v lastni sobi, vse ok.

In sedaj odločilni trenutek. Zagnal je program na računalniku, ki se je počasi naložil. Vmes je z enim očesom pogledoval na posteljo, kje se je Ina vse bolj divje borila, in poskušala osvoboditi svojih vezi. Še nekaj sekund je pomisli in imel bo preveč drugega dela da bi mislila na lisice in gag. Program se je končno postavil in poskus je lahko začel. Kot otrok pred izložbo polno sladoleda se ni vedel odločiti, s katerim gumbom naj začne. Končno se je odločil, da zbudi velikana v njeni muci za začetek. Pogledal je Ino in pritisnil gumb. Njene oči so se v trenutku spremenile. Nič več jeze, samo še eno veliko presenečenje. Njena notranjost je oživela. Nehala je brcati z svojim dolgimi nogami in pritajeno mrmranje je prihajalo izza gaga. Pritisnil je naslednji gumb, in vibrator, ki pokriva čarobni gumbek je oživel. Njeno telo se je skrčilo, kot bi ga nekdo v trenutku prelomil. Kolena je potegnila visoko proti trebuhu. Z zanimanjem jo je opazoval, kot otrok opazuje svojo novo igračo. V trenutku je ustavil obe prejšnji komandi in njeno telo se je za trenutek sprostilo. A že naslednji trenutek reagiralo kot bi ga stresel električni tok. Vsiljivec v njeni riti je oživel. Njene oči so izdajale obup, v kotičkih so se nabirale prve solze. Počasi je dodal zopet vsiljivca v njeni muci in nato še na ščegetavčku. Njeno telo se je začelo nekontrolirano tresti in premetavati po postelji. Bil je neverjeten pogled. Prekosil je sam sebe, ni rabil pet minut, samo dve sta bili dovolj je pomisli.

Ustavil je vse tri programe in počakal , da se njeno telo umiri. Program je pripravil na daljinsko vodenje in vzel telefon. Približal se je Ini, ki se je medtem že umirila in jo dvignil v sedeč položaj na rob postelje. Zopet ga je gledala srepo in če bi pogled lahko ubijal, je bilo to točno to.

Prijel jo je z eno roko za vrat, z drugo pa pritisnil gumb na mobilniku. Reakcija je bila hipna. Telo se ji je usločilo in če jo ne bi trdo držal, bi se zvalila na posteljo. Njeno notranjost je zadel oster električen sunek. V trenutku je imela solzne oči.

»Tole je bilo samo opozorilo. Sedaj ti bom odvezal usta in odstranil gag, najmanjši glas, ki ga spustiš bo sledila kazen in sedaj veš da ni prijetna. Si razumela?«

Za trenutek je počakal in komaj opazno kimanje mu je dalo vedeti, da je razumela. Spretno je odpel gag, izpustil zrak in ga odstranil iz ust. Že naslednji trenutek se je usul plaz žaljivk. Mirno je pritisnil na gumb mobilnika. Njeno telo se je usločilo ter padlo nazaj na posteljo. Plaz besed se je ustavil in le tiho ječanje je prihajalo iz njenih ust.

»Sem misli, da si pametna punca, a očitno sem se zmotil« je hladno dodal.

Tih jok je napolnil sobo in za droben trenutek se mu je celo zasmilila. V tistem trenutku ni bila več ledena kraljica, ampak le ubogo zlomljeno dekle. A njegova ranljivost je bila le hipna, spomnil se je vseh zgodb, vseh podlosti , ki jih je imela na vesti, odkar je začel delati v podjetju. Ponovno jo je postavil na rob postelje in vpršal:

»Boš sedaj poslušala?«

»Ja,« je prišlo ostro iz njenih ust.

Položil je prst na gumb, a tokrat je opazila njegov gib.

»Prosim ne, ne več,« je proseče rekla.

»Pozabila si glavno,« je rekel.

Začudeno ga je pogledala.

»Prosim gospod, se reče.«

Njen pogled je izdajal čisto nejevero. Vedel je da se v tistem trenutku vse v njej lomi. Iz čistega lovca, se je v nekem trenutku spremenila v plen. Ni bila navajena poslušati, še manj ubogati. Bil je povsem nov, povsem tuj občutek. Najprej je šok doživelo telo, sedaj še um.

»Takole je Ina. Od tega trenutka dalje jaz odločam, kdaj govoriš, kdaj uživaš in kdaj pride bolečina. Od danes naprej odločam o malenkostih, kdaj spiš, kdaj ješ, kaj boš oblekla, celo kdaj greš na wc. Vsako nespoštovanje moje odločitve, sledi kazen. Pas, s katerim sta pritrjena dilda v tebi, je iz posebne zlitine, ki jo je nemogoče prerezati, razen z varilnim aparatom, kar pa dvomim da želiš probati. Najina današnja mala seansa je bila posneta in je na mojem računalniku in se bo avtomatično naložila na svetovni splet, če se vsaj enkrat na 24h ne javim s svojim geslom. Torej mirno pojdi na policijo, a se zavedaj da boš zvezda interneta , torej je tvoje kariere za vse večne čase konec. Poleg tega je lepo vidno, kako si stopila v sobo in začela akcijo, vse ostalo pa je le del igre in veliko sreče z dokazovanjem, da si bila prisiljena. Marsikdo v naši firmi bi z veseljem pričal proti tebi in o tvojih sadističnih podvigih. Torej, nekako nimaš veliko izbire. Če boš pridna sužnja, boš s časoma celo uživala, no ja, prepričan sem da se boš naučila uživat. Sva se razumela?«

»Ne moreš mi …….«

Tiho brnenje je prekinilo njen stavek. Njene velike modre oči so ga gledale popolnoma zaprepadeno. Tokrat ni bila bolečina. Prijetno vibriranje je napolnilo njeno notranjost, obenem pa tudi njen čarobni gumbek. Umaknil se je za korak nazaj in jo mirno gledal. Zaprla je oči, se naslonila na še vedno priklenjene roke in videl je kako jo užitek premaguje. Pritisnil je še enkrat na mobilnik in še pojačal dražljaj. Njeno dihanje je postajalo vse bolj silovito. Bližala se je vrhuncu, še nekaj trenutkov in silovit orgazem bi ji izpolnil telo. V tistem je vibriranje prenehalo.

»Prosim, prosim!« je zašepetala.

»Kako?!« je zarenčal.

»Prosim, gospod.« je tiho ponovila.

Stopil je okoli postelje in ji odklenil roke.

»Tega ne potrebujeva, je tako?« je mirno vprašal.

»Ne gospod.«

»Hitro se učiš, saj sem vedel da si pametna punca konec koncev« je cinično dodal.

Z obema rokama si je mela sledi preveč zategnjenih lisic, obenem pa ves čas pogledovala na njegov mobilnik, v strahu po novih presenečenjih.

»Čas je da prvič zadovoljiš gospodarja.« je ledeno hladno rekel.

Prestrašeno ga je pogledala, a pravega odpora v očeh ni bilo več. Kot v opozorilo je zopet pritisnil na mobilnik in v njeni notranjosti sta se začela počasi a vztrajno napihovati oba dilda. Za trenutek je skoraj prenehala dihati, potem pa hitro dodala:

»Prosim gospod, kaj želite?«

»Pridna punca,« in ob tem komaj skril nasmeh zmagoslavja.

Pritisnil je zopet mobilnik, in namesto napihovanja je v njej zopet oživelo nežno vibriranje. Postavil se je pred njo, široko razkoračil, pogledal in brez besed je vedela kaj ji je storiti. Počasi mu je odpela zadrgo in le s težavo spravila iz hlač njegovo popolnoma trdo moškost.

»Lepo ga pozdravi in ne pozabi; če bo on zadovoljen boš ti zadovoljna, če pa ne……« nakazal je da bo pritisnil na mobilnik, a ga je prehitela. Njegova glavica je že izginila v njenih ustih, z eno roko ga je nežno prijela za njegova polna jajca, medtem, ko ga je z drugo počasi drkala.

»Pridna punca,« je tokrat nežno zašepetal in pritisnil na mobilnika.

Za trenutek je zastala v pričakovanju, a tokrat je bila nagrada, drhtenje v njej je bilo le še bolj dražljivo, bolj prijetno. Še bolj zagnano se je lotila njegovega korenjaka. Pogleda sta se jima srečala in za trenutek bi skoraj prisegel, da je v njenih očeh prebral tihi hvala. V tistem trenutku se ni mogel več obvladati, predolgo je čakal, preveč želel. Silovito je eksplodiral v njenih ustih, a ona je nadaljevala v svojem ritmu. Še nekaj silovitih gibov, nato pa ni zdržal več in se je umaknil. A ona ga je še vedno držala z obema rokama in ga gledala z njenimi kovinsko modrimi očmi. Le da sedaj v njih ni bilo nobene ostrine, le še proseč, predan pogled. Nežno jo je porinil na posteljo, odtipkal komande in le tiho je zaječala. Sklonil se je nad njo, jo poljubil, najprej na eno in nato na drugo bradavičko. Počasi je začel grizljati eno izmed njih, v tistem pa začutil objem okoli svojega hrbta. Silovit orgazem je pretresel njeno telo. Za trenutek je pozabila na jezo in sovraštvo, pozabila, da je ujeta, enostavno pozabila je na vse, ter ga objela.

Zopet je odtipkal na mobilca in brnenje je utihnilo. V sobi je bilo slišati le še njeno globoko dihanje. Slonel je nad njo in ko se je zavedala, da se ga oprijema z svojimi rokami, ga je kot bi se sramovala, izpustila. Za trenutek je umaknila pogled, na to pa spet pogledala z svojo nebeško modrino in prvič se mu je zazdelo, da so tudi njene oči tople. Nekaj časa sta tako strmela drug v drugega, dokler ni komaj slišno zašepetala:

»Hvala……….gospod!«

(se nadaljuje)