Približal se je njenim ustnicam, na svojem licu začutil njeno toplo sapo, a se v trenutku silovito umaknil. Stopil je do fotelja, vzel škatlo cigaret iz mize in si mirno prižgal, ter z užitkom potegnil prvi dim. Fotelj je obrnil proti postelji, nato pa se je zadovoljno zavalil v njegovo mehko usnje. Pogledal je Ino, ki je nemo spremljala vsak njegov gib. Sobo je napolnila tišina. Nepremično sta se gledala, kot dve živali, ki ocenjujeta situacijo in svojega nasprotnika. Mobilnik je postavil na rob naslonjala, roko položil na njega, ter s prsti počasi drsel preko gumbov. Inine oči so spremljale vsak njegov gib. Čutil je kako se ji telo spet napenja v pričakovanju novih presenečenj. A kljub veliki želji, da se znova poigra z mobilcem, je le nemo strmel vanjo, ter čakal njen odziv.

Ta je prišel silovito, točno tako kot ga je pričakoval. Besede polne žaljivk so se usule iz njenih ust, kot divja voda iza podrtega jezu. Spet je bila stara dobra Ina v vsem svojem sijaju. Kljub nepopisnim žaljivkam, ki jih je bil deležen, je še vedno mirno sedel v svojem fotelju in dajal vtis nekoga brez kančka skrbi. Prsti so mi počasi drseli preko gumbov mobilnika. Zavedal se je, da lahko vsak trenutek prekine njen izbruh. V trenutku, ko se je silovito pognala iz postelje proti njemu, je bil pripravljen. V sekundi njenega prvega koraka je pritisnil gumb, nato pa le še zagrabil roki, ki sta se nevarno približali njegovemu obrazu. Silovit krč je pretresel njeno telo in pristala je na kolenih točno med njegovimi nogami. V trenutku njen nemoči, odrine še pred nekaj trenutki tako grozeči roki, z nogo pa tudi njeno trepetajoče telo. Popolnoma brez moči Ina pristane ob njegovih nogah, telo pa se ji še vedno silovito trese od nepričakovanega električnega šoka. Jan počaka še nekaj njej neizmerno dolgih sekund, nato pa izklopi elektriko med njenimi nogami. Trenutek tišine, nato pa sobo napolni njeno tiho hlipanje. Z rokami si pokrije obraz in hlipanje se spremeni v nekontrolirani jok. Telo ji tokrat ne pretresa elektrika, ampak solze obupa in spoznanja njene popolne nemoči.

Nekaj časa jo brez besed gleda, nato z ostrim glasom ulaže: »Dovolj!«

Nobene reakcije na njegov ukaz, ga še dodatno razjezi.

»Dovolj cmerjenja, kdo te bo poslušal, imaš 5 sekund da se zbereš. Na kolena pred mano, da se pogovoriva. Lahko pa počakaš na spodbudo če želiš.«

»Ne, prosim ne,« je bilo vse kar je spravila iz sebe z še vedno hlipajočim glasom.

Počasi se je dvignila na vse štiri, nato pa se obrnila proti njemu. Počakala je za trenutek, ga pogledala naravnost v oči, kot bi iskala kanček sočutja ali pa mogoče njegovo popuščanje, a pričakal jo je ledeno hladen pogled. Spoznala je, da ne bo popuščanja, njeno telo pa ni želelo nobenega šoka več, zato se je počasi spustila na kolena. Svoje oči, polne sovraštva je uperila naravnost v njegove oči.

Silovita klofuta jo je skoraj podrla na tla. Besno se je obrnila, ga pogledala, a niti se še ni dobro opomogla od prvega udarca, je že priletel naslednji.

V glavi ji je šumelo, z roko si je gladila razbolelo mesto na licu in v tistem jo je presenetil Janov glas: »Nikoli več me ne poglej v oči, razen če ti jaz tako ne ukažem. Vsak očesni kontakt bom vzel za direktno provokacijo, kateri bo sledila kazen. Enako velja za govorjenje. Govorila boš ko bom dovolil, če želiš spregovoriti boš uporabila ta in noben drug stavek: »Prosim, lahko spregovorim? Si razumela?«

Njen kljubovalni ja, je zaključila njegova roka, ki pa se je tokrat le dotaknila lica, vendar je bil gib dovolj počasen, da ga je opazila in sklonila glavo. Z težavo je skril nasmeh, saj se je zavedal, na kakšen poceni trik jo je ujel.

»Zravnaj se, roke na kolena pred sabo,« je grozeče zaukazal.

Tokrat ga je poslušala brez besed. Glavo je nekoliko nagnila naprej, oči usmerila v tla pred seboj in ob tem so ji njene vranje črne lase padle ob glavi, ter prikrile krepko rdeče lice. Počasi je šel z roko pod njene padajoče lase, se dotaknil razbolelega mesta, nato pa umaknil lase preko njenih ramen nazaj na hrbet. S prstom se je dotaknil konice njenega nosu, počasi zdrsnil na njene čudivite polne ustnice, za trenutek zaokrožil in nadaljeval pot preko vratu do prelepih prsi. Previdno je zagrabil bradavičko med palec in kazalec. Gnetel je najprej previdno, nežno, nato pa prijem počasi stopnjeval v vse bolj grobega. Čutil je kako mu bradavička počasi a zanesljivo raste pod prsti. Kot majhen otrok jo je igraje frcnil in se lotil še druge. Bil je presenečen nad njenim hitrim odzivom. Sedaj se je izmenjaje igral nekaj časa z eno nekaj časa z drugo lepotico, ob tem pa se spominjal številnih skritih pogledov oprtih v trenutkih, ko ni gledala, včasih med sestankov, včasih le ob njenem mimohodu na hodniku. Kolikokrat je sanjal ta trenutek, si ga želel. Sedaj pa se lahko igra po mili volji z njenima fantastičnima lepoticama.

Počakal je še nekaj trenutkov, nato pa spregovoril: »Ina, ta vikend si moja. Prej ko sprejmeš, lažje ti bo. Ni moj namen, da ti povzročam bolečino. Rad bi ti dal le užitek, seveda pa tudi sebi. Probala si nekaj programov, več kaj igračka med tvojimi nogami zmore, veš da je lahko zelo prijetno, prav tako pa tudi svinjsko boleče. Vse je na tebi. Če bom jaz zadovoljen, boš ti zadovoljna. Da ne bi bil, raje ne pomislim. Iz svoje lepe glavice si izbij vse ideje o upiranju, kljubovanju ali nespoštovanju. Čisto preprosto, ta vikend si ti igrača, zelo lepa igrača, če lahko še dodam. Pa da ne pozabim. Vse lahko končava v nedeljo zvečer, lahko pa tudi nadaljujeva v nedogled. Samo toliko, da ne rečeš, da nimaš nobene odločitve več v svojih lepih šefovskih rokah. Sva se razumela?«

Počakal je za trenutek, a namesto odgovora je dočakal le komaj opazno kimanje njene glave. Punca se uči, je pomislil.

»Da ne bo pomote, ko te nekaj vprašam pričakujem odgovor, jasno?«

Ina je kar poskočila, od silovitosti njegovega glasu.

»Ja,« je komaj slišno odgovorila.

»Kako prosim?«

Njegov glas ni prikrival preteče jeze. Za trenutek se je zmedla, nato pa še enkrat ponovila.

»Ja, gospod.«

»Ne preizkušaj moje potrpežljivosti,« ji je tokrat prijazneje rekel in jo ob tem, kot poslušnega kužka potrepljal po glavi. Ob njegovem gibu je najprej nekoliko sklonila glavo, nato pa se sprostila, ter dalje tiho in nepremično zrla v tla pred seboj.

»Vstani!«

Za trenutek je dvignila pogled, nato pa brez besed dvignila na svoje dolge noge. Stala je pred njim v vsej svoji lepoti in le s težavo je skril občudovanje v svojih očeh. S prsti je odtipkal kombinacijo na mobilniku in ob tem so Ini roke ušle na njen trebuh v pričakovanju novega šoka. A tega ni bilo, le tih zvok odklepnja med njenimi nogami.

»Razširi noge,« je bil jasen ukaz.

Počasi se je razkoračila, njegova roka pa se je samozavestno približala njenemu mednožju. S konicami prstov je otipal rob prvega vsiljivca, ki je bil globoko v njeni muci. Potuditi se je moral, da je dobil pravi oprijem, saj je bil skriti dildo zalit z njenimi sokovi. Počasi, centimeter za centimetrom ga je začel vleči iz njene notranjosti in Ini je ob tem ušel tih vzdih. Še sam je bil presenečen nad velikostjo vsiljivca, kateri je počasi zdrsel iz njene vlažne muce. Dvignil ga je naravnost pred njen obraz in začudnje v Ininih očeh je izdajalo njeno nejevero.

»Primi!«

Previdno je iztegnila roko, njeni prsti pa so skoraj preplašeno ovili okoli dildota.

»Obrni se in nagni naprej,« je bil njegov naslednji ukaz.

Počasi se je obrnila a ob tem pozabila na drugi del ukaza. Le lahka focka po riti jo je spomnila na preslišan ukaz. Že naslednji trenutek je imel pred obrazom najlepši primerek ženske riti, ki jih je kadarkoli videl v življenju. Ob občudovanju te lepote je skoraj pozabil, kaj je hotel in le počasno drsenje drugega dilda iz Inine ritke, ga je spomnilo, kaj je hotel. Prijel ga je, počasi potegnil iz luknjice, ob tem pa je Ina tiho ječala. Še zadnji centimeter, kratek oster izdih in dildo je pristal v njegovi roki.

Brez da se je Ina obrnila, ji ga je porinil v prosto roko, nato pa nekoliko ponižuječe rekel: »Imaš 10 minut da se očediš v kopalnici. Ne pozabi, da je zadeva na tvojem ščegetavčku še vedno prekleto boleča, če se tako odločim. Svetujem ti, da uporabiš tudi wc, razen če želiš preživeti noč s polnim mehurjem in ne pozabi očedit tudi obeh dildov. Nikar ne zamudi, ker bom hudo slabe volje. Sva se razumela?«

»Ja gospod,« je bilo vse kar je rekla, ter skoraj stekla v kopalnico.

V naslednjem trenutku je že slišal odpiranje vode pod tušem, pogledal je na uro, stopil do wiskiya na mizi, ter si natočil nov kozarec hladne pijače. Požirek ga je zdramil in vrnil v realnost. Kozarec je položil na nočno omarico, nato pa se z zadovoljnim nasmehom zavalil na posteljo. Blazino je naslonil na rob postelje in steno sobe, se leno razkomotil, prijel kozarec in ga položil na svoja gola prsa. Poslušal je vodo v tušu, kjer se je Ina hitela tuširat, pogled pa mu je znova ušel na uro. Še tri minute. Potem bo spet njegova, tokrat popolnoma njegova. Ob tej misli je znova začutil ščemenje med nogami, želja po njej je bila neznosna in njegov še ravnokar padli junak, se je spet prebujal. Le kaj se nebi, čakala ga je čista naslada.

(se nadaljuje)

By Gray Wolf

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!