Da zacnem pisati z “hladno jutro z pridihom strasti” bom ze prevec osladna.
Ne morem se kontrolirat, sploh v takih okoliscinah.
Imam resno razmerje, ki zadnje case bolj kot ne tudi zaskripa. Nic takega, minilo je ze nekaj let in nic cudnega da pocasi pojenja. Zato pa me vcasih zvecer zanese v kaksne fantazije, vendar se je krog tokrat tudi zame malo obrnil.
Bil je koncert mojega t.i., najljubsega pevca, ze on je mikaven, alkohola in guzve vec kot pricakovano, a se z prijateljico vseeno vrinemo vmes, moski, starejsi in mlajsi, so se mimo naju, kot sardele v konzervi, nehote dotikali mrezaste majcke in izivalno premajhnega modrca, ko se je to nekajkrat ponovilo, in ko vrocina prevzame telo, se bradavicke napnejo..
“Greva na cik” ji recem, tole je prehudo.. skadiva dve cigareti, hladen november zapiha cez prosojno majcko, obe si zeliva domov, no mogoce jaz ne ravno domov. Ko se peljeva celo pot razmisljam kje naj obrisem to poplavo med nogami, ki je nastala na sveze obriti picki. Zapelje me do doma, pritihotapim se do stanovanja, izmaknem svoje kljuce od avtomobila in odpetkam do njega. Narava klice, muca mokra, tocno vem kam moram iti.
Poklicem kolega da pridem do njihove zabave.. seveda se je ze nekaj casa nazaj spletla neka vez, in tega nemoreva zanikat. Takoj me povabi zraven, kar dobro pod gasom. Vedela sem v kaj se spuscam.
Pridem do tam, cakal me je zunaj. Obstal nad ledr pajkicami in mojimi dvema prijateljicami. “Mala tole je pa prevec zame..” rece in me objame. Z usti se dotakne mojega usesa, preplavi me se dodatni mraz, zascemi me med nogami. Pogledava se v oci, se nasmejeva, veva kako stvari stojijo. Odideva na toplo med ostale. Usede se nasproti mene in me gleda, tako lepe ustnice ima, razmisljam kako bi objele mojo mokr.. prekine me v sanjarnju in mi rece ce greva na cik. Pocasi vstanem, ga pogledam v mednozje, to nikamor ne pelje.
“Doma imas fanta, doma imas fanta..” si ponavljam ceprav samo cakam kdaj se me samo za sekundo dotakne. Odlocili so se zakljucit zabavo, on pa je prevec spil da bi vozil. Vljudno ponudim prevoz, ceprav vem da se lahko konca med grmovjem.
Udobno se namesti, prizge si gretje nog in strmi v moj ledr. “Joj mala kako me vzburja tale kos oblacila, preprican sem da si lepsa brez” Pazim na jezik in poskusim odvrnit misli na to, se osredotocim na voznjo.
Nemorem! To nabito izboklino, ki jo kaze direkt zraven mene, me vlece drugam. Kako bi me nabijal, kako mocen in vecji je od mene, utopila se bom v lastnem soku. Te ustnice na mojem scegetavku in jezik.. nemorem!
Skoraj prispeva do njega, ko se zahvali, me objame. Nehote moja roka pristane na njem, trdem in debelim. Obozujem debele.. “nevem zakaj me tako vzburjas.. “ mi rece. Uprasam ga ce ga res vzburjam, on pa mi samo pomezikne in zapre vrata.
Popravi korenjaka v hlacah in pocaka da odpeljem. Ne vem kdo od naju je to noc spal brez tezav.

*to be continued*

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.9 / 5. Število glasov: 175

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!