Končno je tukaj! Dočakali smo še težko pričakovano 3. nadaljevanje zgodbe “Ko fantazija dobi povod”, v kolikor še niste prebrali 1. dela in 2. dela, vam ju absolutno priporočamo! Ali bomo dočakali še nadaljevanje? Ostanite z nami in se pustite presenetiti …


Da je bila kava uspesna, je bilo vec kot ocitno. Ce ne bi obrnila glave stran, bi jo verjetno zakljucila s poljubom. Ampak takticno kakor vedno, zelim se, vedno vec, vedno bolj.

Ponoviva kavo, jo zacneva ze z poljubom, kako strastne so te ustnice, polne, mamljive, moram priznat da je moski popoln v vseh oblikah, vse ima kar rabi na tocno pravem mestu. Domislija je ze zdavnaj podivjala, tezko drziva vajeti v svojih rokah, ce sem realna roke so usle ze zdavnaj tam kjer jim je mesto. Tako zelo me rajca, popolnoma me obrne ko se ugrizne v ustnico, zelim si da mi te ustnice zarine v mokro picko, z jezikom obdeluje scegetavcek med tem ko se igram z njegovimi jajcki.. goltam do grla to batino, ki jo pridno skriva v hlacah.

Na kavi sediva, 2 ali 3 ure, obcasno se moram na wc obrisat to mokroto, ki mi jo povzroca. Dojela sva da se bo moralo zgodit, slej ko prej. Ko se posloviva, ko ga cutim tako blizu, telo ob telo, njegov cudovit omamen vonj, ne morem se vec kontrolirat. Zelim si ga.

Naslednji dan delam popoldan, zadovolila sem se ze pred sluzbo, ampaaaaaak vseeno so zelje nekje drugje. Pogovori tecejo kakor do sedaj vse dni, kar naenkrat sva dogovorjena za zvecer, za oralno masazo. Ure minevajo, priblizuje se nerealno hitro.. v garderobi se preoblecem, namenoma slecem hlacke, itak so bile ze mokre. Na hitro se stusiram in nadisavim, mu sporocim da sem na poti. Med voznjo si nezno porinem krogljice v muco, da me ob vsakem drazljaju vzburijo.

Poberem ga na dogovorjenem mestu, tako je sexy, dvomim da bo to zgolj oralna masaza. Peljeva se nekam v neznan temen gozd, v osrcje narave. Bingo! Izstopiva iz avta, z roko me pelje do haube in nezno potisne nanjo. Dvigne mi majico in me poljublja po trebuhu navzgor, ne vem ce sem omenila da se sporazumevava samo z pogledi in da je december in zima, ups.Drhtim jaz, drhti on.. Ko me z eno roko boza po bradavicki, mi drugo masira z jezikom, jo nezno sesa in mocno ugrizne.

Poljublja me bo vratu, njegov kurac pa raste in raste tesno ob moji ze zdavnaj poplavljeni muci… Poljubi me na usta in cas je za obrat. Obrnem ga proti haubi, odpenjam gumb za gumbom pocasi, stoka in se grize v to svojo seksibilno ustnico, potiho vem da me bo sokiralo ko mu slecem hlace. Dolgo si ze zelim da me nekaj konkretno napolni, veliko, debelo in globoko kolikor gre. Ko zadrga koncno pride do konca, mu hlace potegnem dol, z zobmi slecem se spodnjice in se naglas nasmejem, vec kot sem si lahko le zelela, vec kot sem pricakovala. Koncno kurac v pomenu besede. Tako mamljivo disi, tako je trd in velik in moram ga pogoltnit. Ko vzdihuje in stoka imam se vecje veselje, glavico oblijem z jezikom in masiram jajcka, obozujem trenutek ko mi z roko porine glavo da ga cutim v grlu, mocno ga goltam se in se, dokler me ne ustavi in zmaje z glavo, vem da ne more vec. Porinem ga nazaj na haubo, ga goltam dokler me ne zalije celo z vrocim sokom, ki mi ga s prsti boza po ustnicah mmm tako dober je a hitro se polozaj obrne.

Porine me nazaj na haubo in mi slece kavbojke, dvigne mi noge in mi z glavico poboza scegetavcek, z jezikom se zarine vanj, ga vrti in obraca, vrocina me preplavlja, izvlece mi krogljice in jih da v usta, pocasi jih oblizuje in mi jih da v roko.. Padejo prve besede tako dobra si mala, sanjal sem te vse te dni do sedaj, boljsa si kor v sanjah.. Zasepetam mu da si zelim spricati po njemu, cutiti roko globoko v sebi, odgovori mi naj mu zaupam, da mi obljubi da ga nikoli ne pozabim v zameno. To so res bile zgolj moje fantazije in nikakor si nisem mislila da je lahko to mozno.

V vroco in mokroo muco mi poriva prst za prstom, z jezikom se igra z scegetalckom in povecuje tempo, hitreje in hitreje, ko je vseh 5 prstov notri se ustavi; si pripravljena me vprasa, se nikoli tako prepricana mu odgovorim samo prosim daj, a ko izgovorim prosim ga cisto zmesa, daj prosi me, se me prosi da ti porivam roko kolikor morem samo prosi me zacne vzdihovat. Prosim ga izzivalno, naj me pofuka ze enkrat ker ne morem vec. Bil je le milimeter in cutila sem ogromno roko v sebi, nepopisljiv trenutek, izvlece roko in mi porine trd ogromn kurac v picko, prime me za ramena in me poriva nerealno hitro, pride mi prvic, cutim ga kako utripa, iz picke mi sprica po njemu, ves je moker od mene, obrne me na trebuh in poriva se hitreje, pride mi drugic ko ne morem loviti vec sape, poljublja me po hrbtu in mi zariva nohte v kozo, vprasa me: kaj si moja mala prasicka se zeli, moj odgovor je bila 10000% zelja obeh, hocem ga v ritko zasepetam. Nasmeje se, pokima. Si prepricana me vprasa, sem odgovorim, hocem te see.

Natakne kondom, oblize me in ze prodira, pocas stopnjuje tempo in ze ga cutim tesno v sebi. Tokrat on glasno vzdihuje, pase mu, zacenja se tresti in hitro ga izvlece, hocem te nabijat mala ampak tako me rajcas, simpaticno rece, snameva kondom in vrneva se v mokro picko. Gleda me direktno v oci, me strastno poljublja, primem ga z obema rokama tesno k sebi, vzemi si me, pofukaj me kot nisi se nikoli do zdaj mu zasepetam. Divje me fuka, glasno vzdihujem, vpijem od uzitka, lovim sapo.. Tako te hocem, tako si te zelim se bolj ko si glasna, pospricam ga se enkrat, pride mi dvakrat zapored ko polozim glavo nazaj na haubo, mi ga za secer na kraju poriva pocasi, ampk zabije kolikor gre. Usec mi je njegov sistem stopnjevanja tempa, tako globoko je, tako hiter, poljubi me in v istem trenutku me posprica po obrazu s se bolj vroco spermo kot prej, zasmeje se in se uleze na haubo poleg mene. Prijetno utrujen me poljubi.

Res si odfukana tamala, premalo sem te ocenil potiho rece, nepozabna si.
Nekaj casa se pospeseno diham in mu odgovorim: lepo je presenecat in biti presenecen, ampak tole je bilo vec kot to, vrhunsko.

Ponoviva? Ponoviva! Pofukaj me spet.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 97

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!