Nadaljevanje odlične erotične zgodbico! Dostop do 1. dela “Ko fantazija dobi povod” je na voljo tukaj (vredno branja!).

Ko fantazija dobi povod 2. del

Tisto noc res nisem spala. Sprehajajo se mi po glavi neki cudne zamisli, zgeckljive. Ne zdrzim da mu ne napisem kako je, ceprav tiho vem da tako kot jaz tudi on ni ravnodusen.

Bila je utrujena nedelja, najini pogovori so se stopnjevali do ponedeljka, kaksna sreca da imam dopoldansko izmeno. Najavi se na kratek cik med pavzo. Med tem ko cakam na uro 10:25, popravljam sminko, zivcnost me izdaja.

Preplavi me tista prijetna vrocina, preplavijo me tudi mokre misli.. kako bi bilo da mi slece to uniformo, me mocno nasadi na svojega korenjaka in me poljubi z vso strastjo, ki je do sedaj zrasla.

Razmisljam kako bi njegovi veliki prsti proderali globoko v mojo mokro picko, krozili po njej in kako bi jezik iskal vrhunc. Nezno sesanje jajck in objemanje nabitega kurca do grla.. Dovolj! Moram se umiriti, samo na cik pride.

Ura je 10:24, ko mi napise da je zunaj. Mirno stopim pred niega, ucke se mi zasvetijo, oba hkrati podzavestno se ugrizeva v ustnico. Kaj kmalu ugotoviva da oba to pocneva ko naju kaj rajca.

Nezno me stisne k sebi in zastoka: “mmm kako dobro se te je dotakniti, tako mamljivo disis..” drzi me ob sebi, nekaj se prebuja.

Dvigne mi glavo proti njegovem obrazu, me gleda direktno v oci in se nasmeje, v istem trenutku je njegova roka ze v hlackah in boza moj scegetavcek. “Nehaj” ga prekinem “sredi belega dne v sluzbi sva” sladko se nasmeje. Usta prisloni k usesu in zasepeta “zgodaj je se za tako mokro muco, bi bil greh pustiti jo tako” zagrize si ustnico in stopi korak nazaj. Tokrat jaz ne morem. Priblizam se mu iz strani kjer vem da me nihce ne vidi, konkretno primem njegovega trdega kurca, parkrat stisnem, ko ze tiho zastoka “glej kaj mi delas.. ob 14h kava?”

Totalno me zadane. “Seveda” pristanem, “zdaj pa se moram vrniti nazaj” ko se obrnem me objame cez hrbet, udari po ritki in rece “komaj cakam da te spet vidim” pomeziknem mu in grem, se preden pa prispem v stavbo me caka sms: “kako dobro bi se fukala take ritka:$”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 78

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!