Bil je topel junijski večer, ko sva se po dolgem času odločila za sprehod. Po poljubu za dobrodošlico so naju noge vodile čez mesto, do reke, preko mostu, na drugo stran. Takrat nama ni bilo toliko do hoje zato sva se ustalila na prvi prazni klopci. Zazrl se je vame in me povprašal o mojih željah, ki so bile v tistem trenutku vse izpolnjene. Zaprl je oči in z navihanim nasmeškom štel do 5, da si bom kaj izmislila. Pričakoval je poljub in ga tudi dobil. Kakor hitro sem se mu približala je z dlanmi objel moj obraz in me strastno poljubil. Tesno me je prižel k sebi in z rokami drsel po mojem hrbtu.

Sedela sem na njem, ko je njegova roka zašla v moje lase in me je nežno potegnil zanje nazaj. Med poljubljanjem mojega vratu sem mu komaj odgovorila na vprašanje, da ja, da si ga želim. Od užitka sem zapredla in to ga je še bolj razvnelo, da me je poljubljal še strastneje, saj je vedel, da je vrat moja šibka točka. Z ustnicami sem poiskala njegove in ga med poljubi nekako uspela vprašat isto vprašanje, če si on želi mene. Odmaknil se je, me nagajivo pogledal, odgovoril da na lestvici od 1 do 10 nekje pri števliki 21 in znova zaposlil najine ustnice. Sama sem se še bolj privila k njemu in medtem božala njegov vrat. Njegove roke so začele nežno, a vseeno dovolj odločno drseti po mojem hrbtu, navzdol, do ritke, ko so se ustavile na mojih bokih. Na sebi me je začel premikat, da sem čutila njegovega bolj in bolj trdega kurca. Želela sem si ga, močno, globoko v sebi. Če bi bilo takrat po moje, bi z naju strgala obleke in se mu prepustila, kar tam, na klopci. Nežno sem ga ugriznila v spodnjo ustnico. Med poljubljanjem sem se s hrbtom počasi približevala klopci, ko sva naenkrat oba ležala.

Pod hrbet mi je podložil njegovo jakno, da bi mi bilo bolj „udobno“. Z obraza mi je odstranil lase, me pogledal in se mi nasmejal, ko se zna samo on. Na uho mi je zašepetal naj uživam in začel z ustnicami znova drseti po mojem vratu. Tokrat se tukaj ni ustavil. Nadaljeval je po dekolteju, mi privzdignil majčko in dalje po trebuhu do roba kavbojk. Tu se je zadržal najdlje. Vmes je odprl gumb, zadrgo, in mi kavbojke ter hlačke v enem začel počasi slačiti ter me obenem nežno božal in poljubljal. Ustavila sem ga z vprašanjem kaj pa on. Presenečeno me je pogledal in brez besed slekel še svoje hlače. Bil je resnično trd, in v mesečini je tako nad mano izgledal božansko. Močne roke, ki so se ustavile na mojih stegnih, ter prsne mišice, ki so se videle skozi njegovo majco. Mmmm … Obiski fitnesa so se mu definitivno obrestovali. Sklonil se je, da bi me poljubil, obenem pa mi je nepričakovano svojega trdega kurca porinil v mojo mokro muco, kjer sem si ga tako želela. Od užitka sem zaprla oči. Ko sem jih ponovno odprla se je smehljal nad menoj in me narahlo fukal. Noge sem mu naslonila na ramena in se mu prepustila. Hitro ni upal, da ne bi bila preglasna. Ko sem obljubila, da bom pridna, je širiko razprl oči.

Fukal me je vedno hitreje in vedno močneje. Nisem se zmenila za bolečine v hrbtu, ki je bil naslednji dan poln modric. Želela sem samo da me pofuka, tukaj in zdaj, obsijan z mesečino pred veduto našega razsvetljenega mesta. Naenkrat so se nama začeli približevati glasovi, in oba sva v trenutku sedela in se poljubljala kot da ni bilo nič. Mimo sta pripeljala kolesarja. Zaradi teh dveh nič hudega slutečih kolesarjev je vse postalo še bolj razburljivo. Z moje muce je teklo medtem ko se je z eno roko igral z mano, njegov trdi kurac pa je pokončno stal med nama v vsej svoji veličini. Želela sem ga v ustih, celega. Hitro sem mu pritisnila 2 poljubčka na vrat in se spustila navzdol. Z jezikom sem obliznila glavico in ga nagajivo pogledala navzgor. Fafala sem mu ga z užitkom. On pa me je gledal in občasno glavo nagnil nazaj ter obenem predel kot mali muc. Prijel me je za brado in jo peljal do svojih ustnic. Porinil me je na klopco in mi ga zabil v mojo zdaj že totalno mokro muco. Zabijal mi ga je do konca, brez ustavljanja in zmanjševanja hitrosti.

Glava mi je skoraj že visela iz klopce, tako da sem z njo udarjala ob rob, ampak v tistem trenutku to ni bilo pomembno. Imela sem občutek, da sma samo midva. Bila sem vedno glasnejša, on se mi je smehljal in me še močneje fukal. Luči mesta so čakale na trenutek, ko me bo popeljal daleč v višave in zdelo se mi je, da so divje utripale skupaj z vsakim mojimi vzdihljajem. Z nohti sem se malenkost preveč oprijela njegovih rok, vse luči so vztrepetale skupaj z mano, boke sem potisnila še bolj proti njemu, da bi ga čutila celega. In nato le še njegov nasmeh nad menoj in njegove motne oči. Občutila sem toplino njegove sperme, ki me je napolnila. Nato je oči zaprl in se samo vlegel name, jaz pa sem ga obenem odsotno božala po laseh. Minilo je nekaj minut, da sva oba prišla do zraka. Spravil naju je v sedeči položaj in mi pomagal pri oblačenju. Objel me je pod roko in me stisnil k sebi, da sem na njegovem vratu vohala sled njegovega parfuma. Poljubil me je na vrh glave in hja, takrat sem bila.. zadovoljna, da sem z njim, in ob enem zadovoljena. Vstal je, me prijel za roke in pomagal vstati še meni. S prepletenimi prsti sma odšla nazaj proti mestu v pogovoru, da si naslednjič definitivno morava omislit posteljo, če bova uspela sploh priti do nje..

Damn, pogrešam sprehode..

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!